Sari la conținut

Ucis De Motocicleta Primita Cadou


andrei_c
 Share

Postări Recomandate

http://www.evz.ro/article.php?artid=307255

http://monitorulcj.ro/cms/site/m_cj/news/l...mpiu_16023.html

"Olimpiu Stanca a primit motocicleta marti seara, o Yamaha 600. Apropiatii lui Olimpiu povestesc ca ieri acesta a vrut sa testeze puterea motorului si sa faca o tura pentru a vedea cum merge. „L-a chemat pe un prieten de-al nostru sa-i arate cum merge motocicleta. Dupa asta a zis ca da o tura pe strada si atunci s-a intamplat tragedia”, spune unul dintre prietenii lui Olimpiu.

 

Cei care locuiesc pe strada Dunarii, unde s-a produs accidentul, spun ca la un moment dat s-a auzit cum este turata la maxim o motocicleta, dupa care o izbitura. Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda. In timp ce incerca puterea bolidului, Olimpiu nu a mai putut controla directia motocicletei, care a derapat.

 

Florin Goia, seful Biroului Politiei Rutiere Cluj-Napoca, sustine ca Olimpiu Stanca a fost proiectat intr-un stalp. Impactul a fost atat de puternic, incat creierii tanarului erau la 10 metri de locul unde a ramas motocicleta. „A fost proiectat de pe motocicleta direct in muchia stalpului. A fost ceva incredibil”, povesteste subcomisarul Goia. Olimpiu Stanca nu avea permis de conducere de categoria A si nici casca." By EVZ, cu niste mici informatii date eronat, restul din pacate e adevarat.

 

Nu am vrut sa postez deoarece tipul nu se poate spune ca era motociclist, dar poate totusi cineva va invata ceva citind aceste posturi. Asta cred ca ar fi si scopul. Deja prea multe accidente cu moto/atv+incepatori. :P

Editat de andrei_c
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 104
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

R.I.P. :P

 

Accidentul asta e chiar similar cu cel in care a murit pustiul de la Bobocica.

La fel , incercand un motor primit cadou , la fel fara permis si fara casca.

Oare parintii ce au in cap de le iau asa jucarii copiilor ? Ce se gandesc ei , ca pustiul o sa stea cuminte pe langa motocicleta pana dupa ce isi ia permisul?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Teribilismul face din ce in ce mai multe victime. Pe de-o parte e bine ca se face o selectie naturala, dar oare chiar e nevoie ca sa actioneze natura in cazul acestor inconstienti. Orice idiot care are 18 ani(in unele cazuri nici atat-vezi scuteristii) si destui bani isi poate lua bolid(masina motor atv...) si sa faca victime sau sau sa devina ei insisi victime. Nu dati vina pe parinti ca le dau bani ci pt ca nu sunt in stare sa explice odraslelor la ce pericole se expun. Exista si motoare mici, exista casti, exista echipamente, exista limitatoare, exista scoli de soferi, exista dosare penale si puscarii pt nemernici.

Chiar atat de idiot poti sa fii incat sa nu-ti dai seama ca o motocicleta de capacitate medie de ex 500-600 cu gazul tras la maxim te poate da peste cap? chiar atat de idiot poti sa fii incat sa nu-ti dai seama ca tb intai sa faci cateva ture cu motorul ca sa te obisnuiesti cu el, pana sa bagi mana in gaz?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inca un tanar fara prieteni,sau fara urechi(sa auda sfaturile lor)s-a dus...Chiar daca a gresit,a fost un om...deci,Dumnezeu sa te aiba in paza!Dar(ca din pacate eGzista si un dar),cu toate ca selectia asta naturala e cam cruda,parca ma simt mai...in siguranta!Nu vreau sa zic ca ma bucur de tragedie!Celor care vor sa-mi sara in cap acum le adresez intrebarea:daca in locul stalpului cu pricina erati voi sau cineva drag voua...ce ziceati?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trist... dar o sa auzim din ce in ce mai des de astfel de evenimente. Multe motoare puternice pe mana incepatori ... Nu stiu unde in lume se mai vede asa ceva... Societate primitiva asta suntem... Aaa, si ma roade si pe mine intrebarea de ce se tot vb pe forumurile astea si de ATV-uri???!... Serios acum, e ceva ce chiar nu are sens...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SELECTIE NATURALA - nu inteleg efectele pozitive ale acestei selectii... si implicit nu sunt de acord cu ea. Nu sunt de acord ca trebuie sa moara un om ca alti 3 sa-si dea seama ca NU E BINE !. Inteleg la animale, cand unui pradator ii cade victima un animal dintre cei mai slabi. Inteleg ca intr-o turma ... animalul mai slab sau bolnav incetineste toata turma. DAR LA MOTOCICLISTI ? CHIAR SI IN TURMA. N-AM AUZIT NICIODATA CEVA DE GENU':

 

"- BAI VASILE... MAI INCET CA A CAZUT UNU DIN TURMA... ERA MAI INCEPATOR... SI S-A DUS CU MOTORUL IN BOSCHETI."

 

...la care VASILE sa replice:

 

"- PAI NORMAL GHEORGHE... ASTA-I SELECTIA NATURALA... MERGEM INAINTE... NU NE OPRIM TURMA"

 

PE DRUMUL SPRE MARE (CEL VECHI) SUNT O MULTITUDINE DE CRUCI ALE FOSTILOR MOTOCICLISTI. PE AUTOSTRADA NU SUNT ASA MULTE. EU PERCEP ASTA IN FELUL URMATOR: Daca intram si noi in randul lumii si imediat dupa revolutie ne apucam de autostrazi in loc sa ne incaltam cu fesu'... salvam niste vieti... alea care acum au cruce si multe altele care n-au. SELECTIA NATURALA SE LEAGA SI DE CEI CARE AU MURIT PE PLOAIE ? SAU CARE AU LUAT O MARE GROAPA DIN ASFALTUL NATURII ? NATURA INSEAMNA INDIFERENTA UNOR OAMENI CARE N-AU FACUT CAMPANII DE PREVENIRE DESPRE CUM SE MOARE PE MOTOR ? SAU CA N-AU FACUT AUTOSTRAZI ? CINE E NATURA ASTA ?

 

dragos

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

moamma ...nu vreau sa fac misto dar mie imi pare foarte aiurea sa faci cadou un motor.. mai ales unuia care nu are nici carnet si cu atat mai mult nici echipament de protectie.. deci si eu fac cadou o grenada.. same shit .. :( :P

sinceere condoleante :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

moamma ...nu vreau sa fac misto dar mie imi pare foarte aiurea sa faci cadou un motor.. mai ales unuia care nu are nici carnet si cu atat mai mult nici echipament de protectie.. deci si eu fac cadou o grenada.. same shit .. :( :P

sinceere condoleante :P

ar trebui aiurea sa tzi se para faptul ca motocicleta o primise cadou chiar de la parintii lui aflati in italia , asa scrie in reportaj. ce parinte ii face cadou copilului motor de 600 yamaha , pariu k era R6 , shtii k acesta nu are permis?

RIP

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RIP. Copilul ala sigur nu stia nimic despre motociclete, e mare pacat ca s-a dus. Nu e vorba de prostie aici, pur si simplu nu era informat deloc. Daca ar fi facut scoala si ar fi citit cateva chestii aici pe forum cu siguranta ar fi avut mai mult respect pentru rachete si nu s-ar fi intamplat tragedia asta stupida.

 

E vina parintilor 100%, cunosc destule cazuri din astea strigatoare la cer. Copii sub 10 ani care au scuter sau ATV pentru ca parintii sunt "bazati" si nu intervine politia. Nu se gandesc nici o clipa ca moartea nu ia spaga.

 

G O D !!!...ar fi aberanta o lege care sa-i condamne(efectiv la puscarie!!!) pe parinti??!...probabil k sufera mai mult dupa cashu' pe care l-au azvarlit pe geam cu ocazia asta!

Nu numai ca nu ar fi aberanta, acea lege chiar exista. In codul rutier se specifica clar ca trebuie sa te asiguri ca persoana caruia ii imprumuti un vehicul e apt si autorizat sa-l conduca. Dar probabil ca vor spune ca a luat motorul fara stirea lor.

Editat de Silenti
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...