Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Hai c-am comis-o ca prostu' După ce schimb garnitura de ieşire la cilindru, schimb piuliţele cilindrului şi le strîng dobitoceşte... mangafaua tot pufăie! Ce să este oare ??.... ... o bujie desfiletată, sîntu duh ştie cum, ce se mai ţinea în aproape nici o spiră ..şi cînd te gîndeşti că am fost şi în "ţări străine" aşa... tot înjurînd săracul carburator... Deci? IJ. Motoreta oricui, indiferent cît de prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 De curios, ca am citit. Exista in tara asta IJ Planeta Sport 350? Are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Pt. ij 56 cumpar ansamblu cu pinionul de lant spate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Pt. ij 56 cumpar ansamblu cu pinionul de lant spate . In afara de carcasa de aluminiu iti pot oferi absolut tot din ""ansamblul cu pinion de lant spate". Nr. de tel. il cunosti (daca esi interesat - dupa ora 16). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magelan1368 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 poate ajuta pe careva..am gasit din intamplare...http://aspera.ro/files/user_uploaded/91/izhjupiter.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Caut o barca IMPECABILA pentru IJ Planeta 5. Rog seriozitate, poze detaliate + pret. Multzam! Mai caut si un set de cartere, IMPECABILE, noi sau foarte putin folosite. Neaaparat cu acte. Tot pentru IJ Planeta 5. Rog de asemenea seriozitate, poze detaliate + pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 In afara de carcasa de aluminiu iti pot oferi absolut tot din ""ansamblul cu pinion de lant spate". Nr. de tel. il cunosti (daca esi interesat - dupa ora 16). Am sunat ieri dar nu ai raspuns .Da- mi un bip.cand esti disponibil. 0723297338 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 (editat) Johann: dacă janta aia completă cu sistemul de frânare e pe 18, cît. Editat Aprilie 21, 2013 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rodnas Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Caut atas pentru motocicleta Izh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Johann: dacă janta aia completă cu sistemul de frânare e pe 18, cît. Daca e pt mine intrebarea,am sa ma uit si iti comunic. Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Pt oldbiker johan ma intereseaza o rota sau 2 pe 19. Un pret ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Pt oldbiker johan ma intereseaza o rota sau 2 pe 19. Un pret ? Am pe 19 una de ij Festival,una de Mz 125,si de Dnepra. Cea de mz si cele de Dnepra nu sunt intro stare foarte buna adica sa cam dus cromul. IJ 80 lei,mz si dnepra 40 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Salut! Pun si eu o poza cu vechiul meu izh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkianny Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 salutare. restaurez un Jupiter 3 si as vrea sa cumpar niste piese: set semeringuri motor, semiluna + ax kickstarter coroane bolt (acum are bucsi din bronz) capac aluminiu volanta-ambielaj (cel cu semering si rulment) piulita pas des, filet pe stg (ambreiaj) ambreiaj - placile din textolit sau din ce or fi set garnituri cartere, cilindri, admisie capace protectie pinion roata spate contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Caut 2 coturi stare f.buna pt.IJ56.Ev.cu tobe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 salutare. restaurez un Jupiter 3 si as vrea sa cumpar niste piese: set semeringuri motor, semiluna + ax kickstarter coroane bolt (acum are bucsi din bronz) capac aluminiu volanta-ambielaj (cel cu semering si rulment) piulita pas des, filet pe stg (ambreiaj) ambreiaj - placile din textolit sau din ce or fi set garnituri cartere, cilindri, admisie capace protectie pinion roata spate contact ai aici unul /index.php?/topic/93871-bursa-comunistelor/?p=3409161 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkianny Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Da, am vazut dar nu pot monta semeringuri si garnituri folosite. As vrea sa cumpăr unele piese noi şi am uitat sa precizez mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 salutare. restaurez un Jupiter 3 si as vrea sa cumpar niste piese: set semeringuri motor, semiluna + ax kickstarter coroane bolt (acum are bucsi din bronz) capac aluminiu volanta-ambielaj (cel cu semering si rulment) piulita pas des, filet pe stg (ambreiaj) ambreiaj - placile din textolit sau din ce or fi set garnituri cartere, cilindri, admisie capace protectie pinion roata spate contact Gaspar-0744472055 Ia de la el setul de semeringuri si contact eventual,restul cauta second in stare buna ca sa nu dai o gramada de bani pe chinezari. Explicai exact ce contact ai nevoie sa nu-ti trimita de planeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkianny Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 multumesc mult. Gaspar-0744472055 Ia de la el setul de semeringuri si contact eventual,restul cauta second in stare buna ca sa nu dai o gramada de bani pe chinezari. Explicai exact ce contact ai nevoie sa nu-ti trimita de planeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanica Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 VANDUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkianny Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Salutare. Revin cu o intrebare: la demontarea motorului (jupiter 3)mi-a cazut o biluta metalica din motor si nu stiu de unde? Am tot incercat sa ii gasesc locul dar inzadar. Ma poate ajuta cineva cu o carte in format electronic sau cu un sfat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Biluta este de la axul ambreiajului. Pe partea cu pinionul care antreneaza lantul, ai un ax lung cu o ciuperca de cauciuc la capat care este introdus prin interiorul pinionului si face contact prin intermediul acelei bilute cu axul ambreiajului. Na.....acuma nu stiu daca intelegi ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Biluta este de la axul ambreiajului... Asa-i, dar sunt doua bilute, la ambele capete ale tijei ce trece prin axul trenului si care actioneaza ambreiajul. Una intre tija si ciuperca ce apasa capacul oalei de la ambreiaj, a doua in interiorul bratului actionat de cablu si care stabileste reglajul cursei de debreiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Corect, IJ-ul are doo biluţe =)) =)) ..a avut 'tu-i ceapa mă-sii că mi-o dat fiori şi nervi taman cînd treceam bariera să reintru în patria ciumă, pardon, mumă.. Ei, închpuiţi-vă ce senzaţie sexy să bagi în toate vitezele, să tureziu motorul.. şi.... să nu pleci de pe loc?!?!? Şi asta... într-o ţară străină. Dincol' de pîrău... Am căşunat pe ambreiaj. Poc capacul stînga jos, surpriză!!! toate în regulă acolo !!! După 5 secunde de confuzio-draci-frică... odată cu ultimele raze de soare primite printre crengile unui plop care rezema un apus călduros... m-am dat seama. Aşa că qam înclinat-o pe partea stîngă, am scos capacul dreapta şi... am pus la loc pinionul lanţului, stîngînd înapoi piuliţa lui Ş-apăi dai darogu, d-apăi cum, numadicît... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkianny Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Va multumesc pentru sfaturi si va asigur ca am inteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate