Mike06 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 gata am venit ma bag si eu pe linga voi,,,daca ma lasati bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Domnilor, a incercat careva sa puna la Ij cric lateral de la altceva?, Daca da, de la ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Domnilor, a incercat careva sa puna la Ij cric lateral de la altceva?,Daca da, de la ce? uite aici unul original de ij ,cel de linga motor, cel de linga toba e facut de mine,altceva nu am incercat .succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 eu mi-am luat gat de lebada(nici macar nu mi-a ajuns...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 uite aici unul original de ij ,cel de linga motor, cel de linga toba e facut de mine,altceva nu am incercat .succes. pai aiai, ca la un jupiter am si eu cric lateral de Ij, dar la celalalt nu am pentru ala caut solutii. Mi-a trimis cineva (parca oldbiker_johan, daca tin bine minte ) suportul cricului, dar fara cric PS: as putea sa-i pun eventual un ataș Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 despre acest model are cineva detalii ? a vazut pe viu unul careva? exista pe la noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Din cite stiu io, asta e Planeta 4 sport. Da, au fost si p-aci, unul l-a avut un prieten. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 LA MULTI ANI!LA CAT MAI MULTI KILOMETRI FARA INCIDENTE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 Tovarasi, am si eu o nelamurire: din cite stiu, anvelopele de Ij sint atit fata, cit si spate de marimea 3.50x18. Acum, eu m-am uitat in trei certificate de inmatriculare si am vazut asa: - Jupiter 3: fata 3.50x18 - spate 3.50x18; - Jupiter 4: fata 3.50x19 - spate 3.50x18; - Jupiter 4: fata 3.25x19 - spate 3.50x18. Acum, care dintre ele este incaltat corect din punct de vedere constructiv si legal, in contextul in care toate cele trei motociclete au montate anvelope de 3.50x18 atit pe fata, cit si pe spate Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 jupiterul 4(al tau) nu avea aripa pe fata,de aceea are cauciuc de 3.25 cu 19 jupiteu 4(al meu) numai are pantalonasii de la furca si de aia e 3.50 cu 19 acuma....chiar e buna asta...3 diferite....ciudat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 jupiterul 4(al tau) nu avea aripa pe fata,de aceea are cauciuc de 3.25 cu 19jupiteu 4(al meu) numai are pantalonasii de la furca si de aia e 3.50 cu 19 acuma....chiar e buna asta...3 diferite....ciudat! Pai si vrei sa spui ca erau cioparite? Neavind aripa, zeamana mai ciopar cu roata mai subtire si cu diametrul mai mare pe fata? Bine, tot ce se poate, daca ar fi fost in realitate asa, dar sint in acte asa, in realitate sint asa cum ar trebui sa fie, adica 3.50x18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 masa......sunt democrati.....putem pune orice cauciuc doarim....ma rog,eu,cand o fii sa ma duc la ITePe,scriu cu culoare alba ce scrie in certificatu' meu....sa vedem daca recunoaste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Problema asta o am si eu si am auzit-o si la altii, cred ca este o greseala de a RAR-ului. Cand am fost la RAR acum ani de zile imi amintesc ca am facut prima oara actele la birouri si dupa aceea s-au uitat la motor ,iar cand am ajuns acasa am vazut in acte ca fata este trecuta cu 19 si spatele cu 18, deci vreau sa zic ca greseala vine din bazele lor de date ,ca motorul meu are toate rotile egale si interschimbabile pe 18 ( inclusiv atasul care din pacate nu este trecut in acte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 ce ti-am zis vlad?e din mahmureala rumanilor......oricum te duci la rar si nu o sa iti faca nimic,cand o vad asa de misto(jupiter 4..ce dracului)iti da brioul din start! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 ce ti-am zis vlad?e din mahmureala rumanilor......oricum te duci la rar si nu o sa iti faca nimic,cand o vad asa de misto(jupiter 4..ce dracului)iti da brioul din start! Ce vb domne, ar trebui sa ma duc cu ea asa plina de ulei cum e sa vezi ce shoot in profundor imi iau (cu brio bineinteles) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 da-i ma in pastele lor de dobitoci...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Domne, nu e chiar asa, Nu numai ca de itp si altele alea depinde mersul fara grija de amenda, dar daca motorul nu e capabil sa treaca testul itp-ului ce te face sa crezi ca te va sustine intr-o situatie critica in trafic? Ca situatii critice apar, asta tre' s-o recunoastem... Plus un alt fapt important, neluat in seama de multi comunisti de ocazie; pai domne, daca repari motorul legindu-l cu sirma, cum poti sa ai pretentia sa ia itp-ul, sau mai mult, sa poti pleca cu el mai mult de 10 km (sau cit poate fiecare sa impinga ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 nu asta vroiam sa punctez,ci ca sunt cam incompetenti,nu fac veriicarea legal(numai intru in amanunte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_comuniste Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 he, he! unde a ajuns topicul meu. dati bate fratilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 am mai luat un JUPITER 4!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 am mai luat un JUPITER 4!!! barbat esti ce faci cu el ? nu-l dezmembrezi? noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 barbat esti ce faci cu el ? nu-l dezmembrezi? noroc salut horica!frate haiduc! e deja dezmembrat,il tin pentru piese,pentru celalalt. imi trebe toate in afara de cadru(care este in stare foarte buna)si sa vad.......daca o sa am nevoie de bani poaevand,deocamdata nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 gata am venit ma bag si eu pe linga voi,,,daca ma lasati frumos motor!sa-l stapanesti sanatos si sa faci cat mai multi km fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 De azi incep sa-i tratez ranile,destul a stat in coma... ma primiti si pe mine? [e al 5-leaij,dar astuia vreau sa-i ofer o soarta mult mai buna decat a celorlalte,fara flex,suduri,etc...] ajuti-ma va rog... vreau o aripa de spate... troc/manny,etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 De azi incep sa-i tratez ranile,destul a stat in coma... ma primiti si pe mine? [e al 5-leaij,dar astuia vreau sa-i ofer o soarta mult mai buna decat a celorlalte,fara flex,suduri,etc...] ajuti-ma va rog... vreau o aripa de spate... troc/manny,etc... atas Duna la ij?e ceva........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate