kidda Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 De vanzare: brau Dainese Belt Tiger(masura S) - 65 lei; manusi Alpinestars Sp-3(masura S) - 170 lei. Ambele sunt in stare foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Vand geaca de piele AJS, dama, marimea 34, in stare buna, intretinuta, protectii soft la coate/umeri/spate. Are un singur defect: o zgarietura pe cotul drept. Nu prezinta rupturi si niciun alt defect. Eu am 1.70 si 50 kg si venea ok pe mine. Pret: 150 lei. Contact: PM. Geaca se poate vedea/proba in Bucuresti, sectorul 3, Piata Muncii - Rondul Alba Iulia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 De vanzare: brau Dainese Belt Tiger(masura S) - 65 lei; manusi Alpinestars Sp-3(masura S) - 170 lei. Ambele sunt in stare foarte buna. Buna, poti te rog sa pui o poza cu manusile te rog? Ma intereseaza. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Manusile (mai ales alea de piele) capata miros. Recomand manusi noi, mai ales pt domnisoare atente la design si imagine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arminwad Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Confirm ceea ce spune Cesar... Mai mult, am patit sa cumpar manusile noi si sa se imputa iremediabil... dar sa iei de la altcineva... Casca si manusile nu au ce cauta second... "parerea mea care este" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Confirm ceea ce spune Cesar... Mai mult, am patit sa cumpar manusile noi si sa se imputa iremediabil... dar sa iei de la altcineva... Casca si manusile nu au ce cauta second... "parerea mea care este" Nu stiu cum e manusile de piele dar eu am 2 perechi de manusi - unele "de vara" de textil, cu aerisiri, si unele "de iarna", textil+piele si captuseala de poliester, ambele ProBiker. De 2 ani le am si nu au inceput sa miroasa inca. Bine, poate depinde si de om, mie nu imi transpira palmele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skizzo Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Vand eu. Pantaloni de piele, Polo, masura 36, adica XS. Nu cred ca i-am purtat de 2 ori. Dimensiuni: -lungime de la tur pana la glezna: 70 cm -lungime de la talie la glezna: 94 cm -bazin: 42 cm Pret: 200 ron. Am si geaca pentru ei, daca te intereseaza. Anuntul complet il poti gasi in ultimul post de pe pagina 105 a acestui topic. Contact: jossephinne@gmail.com Salut. As vrea sa stiu daca mai este de actualitate anuntul, m-ar interesa si geaca si pantalonii dar inaite de toate , eu am1.65m si 60 kg si as vrea sa stiu daca mi s-ar potrivii ..multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Vand costum Dainese 2 piese Yu lady Pret 2000 lei usor negociabil marimea - 40 Pt o fata de maxim 1.70 si 65 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LONEWOLF Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Rochie mireasa se vinde la 1leu (unu lei), ca degeaba nu aduce noroc, mireasa trebuie sa nu fie chiar o subtirica....sau se poate modifica rochia nu mireasa!!!! tel 0720255494 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ang3ldrak3 Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Hello Lady's, caut un costum moto din 2 bucati preferabil combinatie culori :rosu/negu/alb pentru o domnisoara 1,73 inaltime, 64 kg si la piept poarta 85 D . Daca aveti de vanzare pls contact me (fara preturi de 2000 RON si sf'uri din astea ): ang3ldrak3@yahoo.se , multumesc frumos ! Hello Lady's, caut un costum moto din 2 bucati preferabil combinatie culori :rosu/negu/alb pentru o domnisoara 1,73 inaltime, 64 kg si la piept poarta 85 D . Daca aveti de vanzare pls contact me (fara preturi de 2000 RON si sf'uri din astea ): ang3ldrak3@yahoo.se , multumesc frumos ! mai bine ma accesati pe id'ul astalalat daniel.burlacu1983@yahoo.se e mai sigur ca sa raspund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusp76 Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Vand sau schimb cu alt echipament moto dama, pantaloni piele dama ' Buffalo' marimea 40 [sant noi] sotiei ii sant mici pret 150 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Vand geaca Vanucci Panama II marimea XS . Geaca este in stare perfecta, am cumparat-o pentru sotia mea si a mers cu ea doar de cateva ori ca pasager prin Constanta . Geaca are protectii soft coate umeri si coloana , mesada interioara , fermoar mare pentru a se prinde de pantalon , aerisiri pentru perioadele calduroase si multiple buzunare atat la interior cat si la exterior. Desi ma repet, mai zic odata .. . geaca este in stare perfecta , nu are nici o zgarietura . Se potriveste unei persoane de aproximativ 50-60 kg. O vand pentru ca sta degeaba in sifonier , sotiei nu i-a placut si si-a cumparat o alta din piele. ( deh .. moda ) Pret - 300 lei negociabil tel. 0726265538 P1030928.JPG P1030929.JPG P1030930.JPG P1030931.JPG P1030932.JPG P.S. Papucii din poza nu sunt de vanzare In principiu sunt deschis si schimburilor atata timp cat ii plac neveste-mi evident cu echipament de dama . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Vand costum Dainese 2 piese Yu lady Pret 2000 lei usor negociabil marimea - 40 Pt o fata de maxim 1.70 si 65 kg Super oferta 1500 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-46-ANK Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Hello Lady's, caut un costum moto din 2 bucati preferabil combinatie culori :rosu/negu/alb pentru o domnisoara 1,73 inaltime, 64 kg si la piept poarta 85 D . Daca aveti de vanzare pls contact me (fara preturi de 2000 RON si sf'uri din astea ): ang3ldrak3@yahoo.se , multumesc frumos ! mai bine ma accesati pe id'ul astalalat daniel.burlacu1983@yahoo.se e mai sigur ca sa raspund Hello Lady's, caut un costum moto din 2 bucati preferabil combinatie culori :rosu/negu/alb pentru o domnisoara 1,73 inaltime, 64 kg si la piept poarta 85 D . Daca aveti de vanzare pls contact me (fara preturi de 2000 RON si sf'uri din astea ): ang3ldrak3@yahoo.se , multumesc frumos ! mai bine ma accesati pe id'ul astalalat daniel.burlacu1983@yahoo.se e mai sigur ca sa raspund eu si Devilish am postat un costum care cred a se potriveste de minune, conform cerintelor tale Vand costum Duchinni nou cu etichete 500 lei Marime pantaloni 8 ( uk ) 100% Waterproof. Heavy-Duty Construction. Connecting Zip. CE Approved Armour in knees. Elasticated stretch panels. Thermomix insulation. Waist Adjusters. Water resist zips on pockets. Zipped gusset at ankles. 100% Polyester Marime geaca 6 ( uk ) CE approved armour in shoulders & elbows. Back protector available separately. Half length connection zip. Two front zipped pockets. Zipped cuffs Removable quilt lining. Inner collar soft lined for extra comfort Elasticated waist for improved fit Sleeve adjusters. Shell: 100% Polyest 0762 916 938 Vand costum Duchinni nou cu etichete 500 lei Marime pantaloni 8 ( uk ) 100% Waterproof. Heavy-Duty Construction. Connecting Zip. CE Approved Armour in knees. Elasticated stretch panels. Thermomix insulation. Waist Adjusters. Water resist zips on pockets. Zipped gusset at ankles. 100% Polyester Marime geaca 6 ( uk ) CE approved armour in shoulders & elbows. Back protector available separately. Half length connection zip. Two front zipped pockets. Zipped cuffs Removable quilt lining. Inner collar soft lined for extra comfort Elasticated waist for improved fit Sleeve adjusters. Shell: 100% Polyest 0762 916 938 e la pagina 52, ca sa vezi si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 De vanzare cizmele de mai jos, Probiker marimea 39. Prezinta defectele vizibile in poze, in rest nu sunt rupti sau dezlipiti. Pret: 1 Leu. Doar pentru Bucuresti, nu ma complic cu transportul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ang3ldrak3 Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 (editat) eu si Devilish am postat un costum care cred a se potriveste de minune, conform cerintelor tale e la pagina 52, ca sa vezi si pozele acum am vazut ca am uitat sa specific ca vrea sa fie din piele costumul nu din textil ... sorry cel postat de Devilish de la Dainese ar fi fost perfect dar ii este mic, m-am uitat pe size chart'ul lor si i-ar fi fost bun un 42 ... multumesc pentru replay Super oferta 1500 lei http://img151.imageshack.us/img151/9717/dsc0150z.jpg pretul e super ok up up up , succes la vanzare Editat Februarie 20, 2013 de ang3ldrak3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Nu te lua dupa tabelul lor nu se potrivesc marimile plus ca marimile de la cel intreg cu cel 2 piese nu se potrivesc cel mai bine este sa il probeze chiar daca nu il cumpara dar eu dupa tabelul lor trebuia sa imi fi luat alta marime si nu 40 Parerea mea ca cel mai bine probeaza .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 (editat) Vand costum textil sport touring de dama din doua bucati BUSE, pret 750 lei. Eu am 1.73 m si 64 kg. Geaca, marimea 34 (S) - protectii medii detasabile umeri, coate si coloana - mesada termica detasabila - material impermeabil - sistem de ventilatie (4 aerisiri) - reglabila la brate si mijloc - 4 buzunare Pantalon, marimea 38 (M) - protectii medii genunchi - protectii soft solduri - mesada termica detasabila - material impermeabil - material antialunecare pe fese - sistem de ventilatie (2 aerisiri) - reglabil solduri - 2 buzunare Tabelul cu marimi il gasiti aici: http://katalog.buese.com/index.php?page=content&coID=13 Nu se vand separat. Contact 0723294818 IMG_4117.JPGIMG_4113.JPGIMG_4112.JPG Inca valabil ! Editat Februarie 23, 2013 de anna_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Din experienta voastra pe motocicleta. Ce fel de cizme recomandati ( marca/model ) si de ce? E vb de niste cizme pt touring. De pe internet nu prea merge sa comanzi asa ceva, pana nu probezi. Am fost cu prietena la Mymoto, la Louis urmeaza sa mergem si la United Motors , Dual tours, Scorpio AZ........alte magazine nu prea mai stiu in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Din experienta voastra pe motocicleta. Ce fel de cizme recomandati ( marca/model ) si de ce? E vb de niste cizme pt touring. De pe internet nu prea merge sa comanzi asa ceva, pana nu probezi. Am fost cu prietena la Mymoto, la Louis urmeaza sa mergem si la United Motors , Dual tours, Scorpio AZ........alte magazine nu prea mai stiu in Bucuresti. ba esti cu capul???????? si eu cu cine ma mai alerg....... TE AM PIERDUT SI PE TINE...... ASA DE TANAR...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 ) hai ma odata pe luna merge......asa un drum in 2 Nu ma pierzi ma, eu cine mai ies pe TA, sa nu te pierd eu pe tine, ca ma plictisesc la drum dupa aceea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 ) hai ma odata pe luna merge......asa un drum in 2 Nu ma pierzi ma, eu cine mai ies pe TA, sa nu te pierd eu pe tine, ca ma plictisesc la drum dupa aceea . ....ASA INCEPE SI SE TERMINA TOTUL......CU ...O DATA PE LUNA........!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 cred ca pot sa sustin si eu ce zice ianachim.. io dupa ce am dus-o pe cheia nu m-am mai dat singur pe acolo decat o data, ca nu putea sa vina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Salutare! Nu are nici o domnita nevoie de casca ACEASTA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Vand geaca de piele AJS, dama, marimea 34, in stare buna, intretinuta, protectii soft la coate/umeri/spate. Are un singur defect: o zgarietura pe cotul drept. Nu prezinta rupturi si niciun alt defect.Pret 130 leiMai multe detalii PM VANDUTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate