Eliza Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 O facem si pe asta. Am eu camera de filmat, stiu niste peisaje superbe si unghiuri numai bune de filmat atat pe strada cat si pe deal. A si inca ceva am descoperit un drum foretier care are doae 120 km de la Brasov la Soveja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 O facem si pe asta. Am eu camera de filmat, stiu niste peisaje superbe si unghiuri numai bune de filmat atat pe strada cat si pe deal. A si inca ceva am descoperit un drum foretier care are doae 120 km de la Brasov la Soveja Excelent! Sa vedem totusi cati o sa ne strangem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Excelent!Sa vedem totusi cati o sa ne strangem! Incepe sa imi fie ciuda ca am dat trompeta Anu asta o rasarit la freewindisti de nu-i adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Incepe sa imi fie ciuda ca am dat trompeta Anu asta o rasarit la freewindisti de nu-i adevarat. Intradevar, se pare ca numarul posesorilor de freewind a crescut semnificativ! Sa de-a dumnezeu sa ne putem vedea toti la Soveja. Pe tine si pe Maria te asteptam cu masina. Sau ne faci vreo surpriza si vi pe cine stie ce VSTORM Poate vorbesti si cu Gabi sa vina si el! Adi de la Timisoara va veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Oglinda Oglinjoara, sau voi toti FreeWind-istii din tara de cat timp aveti XF? Vreau sa stiu daca are cineva mai muli ani impreuna cu un XF sau mai multi Kilometri parcursi pe el? Nu fiti timizi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Intradevar, se pare ca numarul posesorilor de freewind a crescut semnificativ!Sa de-a dumnezeu sa ne putem vedea toti la Soveja. Pe tine si pe Maria te asteptam cu masina. Sau ne faci vreo surpriza si vi pe cine stie ce VSTORM Poate vorbesti si cu Gabi sa vina si el! Adi de la Timisoara va veni. Ai uitat varianta 3: "Caut sa inchiriez freewind pentru intrunirea de la soveja" . Ofer pret bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 voi toti FreeWind-istii din tara de cat timp aveti XF? Vreau sa stiu daca are cineva mai muli ani impreuna cu un XF sau mai multi Kilometri parcursi pe el? Nu fiti timizi Salutare si La Multi Ani! ^ il am din mai 2008 si avea 26000 km , azi am atins 46 000 km intr-o tura scurta - s-a umplut de sare de pe drum ... salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Oglinda Oglinjoara, sau voi toti FreeWind-istii din tara de cat timp aveti XF? Vreau sa stiu daca are cineva mai muli ani impreuna cu un XF sau mai multi Kilometri parcursi pe el? Nu fiti timizi La multi ani, Eliza ! XF-ul meu (1997-65 000 Km ) cred ca e cea mai baba de aici, ca si mine,dealtfel ! Dar ia priviti ce spinare i-am facut : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Astazi inca o tura cu inca 3 motoare, Aprilia Pegaso, Bmw Dakar, Yamaha Teneree..... 230 km Merge cineva la Biker on Ice ? Eu incerc sa ajung , poate ne vedem acolo ... 18-20 Feb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanson Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 (editat) Oglinda Oglinjoara, sau voi toti FreeWind-istii din tara de cat timp aveti XF? Vreau sa stiu daca are cineva mai muli ani impreuna cu un XF sau mai multi Kilometri parcursi pe el? Nu fiti timizi Cum am mai spus in postarile anterioare am achizitionat XF-ul in noiembrie 2010, este din 1997 si are 38000 Km Ca defecte minore: discul frana spate putin cam uzat+janta fata (fostul proprietar a sarit o bordura) putin indoita Daca aveti, auziti, pe cineva de o janta sau disc de freewind dati-mi de stire. Editat Ianuarie 17, 2011 de stefanson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Asa cum va spuneam anul trecut, am creat, prin intermediul Elizei, un topic privind "intalnirea posesorilor de suzuki freewind", la forumul "Intalniri evenimente, excursii" din dorinta de a atrage cat mai multi posesori de freewind. Rezultatul e destul de modest. Astept parerile voastre. RESPECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Eu cred ca lumea e amortita caci e iarna asa ca am sa va reinprospatez memoria cu cateva poze... /index.php?...p;#entry2731245 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cumpagnero Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Nu va impacientati, mai sunt peste 6 luni pana in august. Un pic de optimism nu strica Sa speram ca vremea va fi la fel de frumoasa ca in 2009. Apropo de vreme, tocmai m am bucurat wk trecut de caldura, am montat bateria si am facut cateva ture. Acum motoru i sub nameti... si bateria! S auzim numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Cauta cineva la un moment dat un parbriz mai inalt...cred ca e cam tarziu, dar am gasit ceva. http://www.bullster.com/en/catalogue-produ...erecherche=moto Daca este cineva interesat poate insistam si rezolvam si cu transportul din Austria. Cred ca aici plata va fi in bautura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 ce ziceti de km astia?! inca o dovada ca este o motocicleta fiabila. respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanson Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 (editat) Beton!!! Sa-nteleg ca nu ai facut nicio reparatie majora exceptand operatiunile de intretinere periodice ? Bravo! Cat mai multi! Editat Ianuarie 27, 2011 de stefanson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 (editat) Beton!!! Sa-nteleg ca nu ai facut nicio reparatie majora exceptand operatiunile de intretinere periodice ? Bravo! Cat mai multi! Nu este motorul meu! Am gasit poza pe un site din Anglia! http://www.bikeadvertiser.co.uk/for-sale/S...eter,+Devon.htm Al meu are doar 57000 km Editat Ianuarie 27, 2011 de topgun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Ducule, de acord cu tine, numai ca la cat esti de usor motoru merge ca si singur pe cand al meu trage din greu deci e posibil ca al tau sa tina mai mult PS: Sa nu mai spun ca al meu se toceste in fiecare an caci il pup des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Ducule, de acord cu tine, numai ca la cat esti de usor motoru merge ca si singur pe cand al meu trage din greu deci e posibil ca al tau sa tina mai mult PS: Sa nu mai spun ca al meu se toceste in fiecare an caci il pup des Sa dea Dumnezeu, sa ne tina pe toti motorasele peste 100.000 de km fara reparatii. Intradevar sunt foarte usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanson Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Eu am 100 Kg, in viu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antonio Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Vand Suzuki Freewind, an 1999, 39 000 km, stare buna, inmatriculat, pret 2100 Euro, relatii la tel 0742336032. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliuscaesar Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 bai baieti si fete daca mai aveti loc de unu ma bag si eu \. numa' ca singura problema e cu cine mama drau vin eu din bucuresti ca singur ar fi nasol si tovarasi cu freewind nu prea am . frate-miu mai mare are f650 . se poate baga si el ???PACE Votez si eu in perioada 1-15 august plec din bucuresti, deci nu vei fi singur Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliuscaesar Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 bai baieti si fete daca mai aveti loc de unu ma bag si eu \. numa' ca singura problema e cu cine mama drau vin eu din bucuresti ca singur ar fi nasol si tovarasi cu freewind nu prea am . frate-miu mai mare are f650 . se poate baga si el ???PACE Votez si eu in perioada 1-15 august, plec din bucuresti, deci vom fi cel putn 2 Asfalt uscat Mesaj completat Votez si eu in perioada 1-15 august, plec din bucuresti, deci vom fi cel putn 2 Asfalt uscat Inteleg k mergem pe un fel de macadam de la Brasov pana la Soveja?! goooood Mesaj completat Votez si eu in perioada 1-15 august, plec din bucuresti, deci vom fi cel putn 2 Asfalt uscat Inteleg k mergem pe un fel de macadam de la Brasov pana la Soveja?! goooood Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Vand Suzuki Freewind, an 1999, 39 000 km, stare buna, inmatriculat, pret 2100 Euro, relatii la tel 0742336032. Bafta la vanzare! De cate ori vad un freewind gri cu portocaliu imi aduc aminte de Nick Lombardia..., avea... Dumnezeu sa-l odihneasca...acelasi model si ce mult ii placea..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LycanC Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 Nu este motorul meu!Am gasit poza pe un site din Anglia! http://www.bikeadvertiser.co.uk/for-sale/S...eter,+Devon.htm Al meu are doar 57000 km nice try:)) are doar 16511 mile....nu 165000km ceea ce scrie pe bord e de fapt 16511,9 mile ceea ce face cam 26500km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate