venezianu Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 Va salut pe toti si vreau sa impartasesc cu voi toti bucuria ce am avut-o ieri impreuna cu sotia mea Anamaria...Faceam o plimbare cu motorul cind am vazut o limo oprindu-se in fata unui super magazin de mobila...Cind am trecut pe linga, cobora Cindy Crawford....A urmat urmarirea si rezultatul a fost 2 autografe pe poza ,personalizate si 2 poze cu fiecare dintre noi...Sunt mindru ca am putut sa-i spun ca vin din Romania sa-i string mina si sa am o poza si autograf cu ea...Asa arata Cindy la peste 41 de ani. ( 20 Feb 1966)....Superba,foarte manierata,fara figuri de orice fel ,de necrezut....Un adevarat V.I.P care nu se considera altfel decit noi...A inceput afaceri cu mobila si a avut vinzari anul tecut de peste 100.000.000 $...Ai nostri daca au 10.000 $ ii apuca figurile.... Aveti la cald imaginea top modelului veche de 25 ore....Asfalt uscat si rog barbatii motoristi sa ma invidieze la modul frumos......Enjoy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Well, ce sa zic altceva decar You lucky bastard!!! Arata super bine tipa la varsta asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 uau .. nu pot sa cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 nice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Si ce treaba are femeia asta cu motociclismul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Si ce treaba are femeia asta cu motociclismul? Absolut niciuna, dar ce'i frumos ... @venezianu : TE URASC! P.S.: ce faceai cu mainile pe sub masa? :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 frumoasa , superba...ce , motoretismu' e centru' universului? ce daca nu are treaba..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 si io ma dadeam azi cu bicicleta si erau 2 babe in statia de tramvai. pot sa pun poze cu ele? da' nu le-am cerut autografele. Fratioare, ce are aia cu prefectura!?! mai ramane sa deschidem niste topicuri cum sa ne spalam copilu la poponet si avem de toate aici. ca doar e forum de motoristi, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
venezianu Postat Iunie 23, 2007 Autor Share Postat Iunie 23, 2007 Si ce treaba are femeia asta cu motociclismul? Merg chiar f bine impreuna (femeile cu motociclete) combinatie perfecta daca nu esti Gay. Well, ce sa zic altceva decar You lucky bastard!!! Arata super bine tipa la varsta asta!!! Pai ce ai zis ai zis bine...Once in a life time.....Da este incredibil de frumoasa. Absolut niciuna, dar ce'i frumos ... @venezianu : TE URASC! P.S.: ce faceai cu mainile pe sub masa? :P Nici ca ma supar ca ma urasti nu esti singur, vor mai fi dar cel putin o faci mai elegant decit altii... Cu miinile imi tineam genunchii sa nu mai tremure si io ma dadeam azi cu bicicleta si erau 2 babe in statia de tramvai. pot sa pun poze cu ele? da' nu le-am cerut autografele. Fratioare, ce are aia cu prefectura!?! mai ramane sa deschidem niste topicuri cum sa ne spalam copilu la poponet si avem de toate aici. ca doar e forum de motoristi, nu? Pariez ca tu ai deschis pozele de cel putin doua ori....Se pare ca tu esti campionul invidiei. Nu inteleg de ce ai deschis topicul cind in titlu scrie clar ce e...Nu mai plinge ca nu vei fii niciodata in postura mea. Probabil daca o rugam sa iasa afara sa se aseze pe bicicleta mea era super in tendinte moto.. ROAGA ADMINUL SA ANULEZE TOPICUL PENTRU NECONCORDANTA CU FORUMUL MOTOCICLISTILOR... O FAC EU DAR NU STIU CUM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 bravo man! tipa e superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Venezianu felicitari pt o sotie frumoasa (sau sunt singurul de aici care a remarcat asta?).. Chestia cu autograful si pozele nu ma incanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Chestia cu autograful si pozele nu ma incanta... jura-te pe rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
venezianu Postat Iunie 24, 2007 Autor Share Postat Iunie 24, 2007 Venezianu felicitari pt o sotie frumoasa (sau sunt singurul de aici care a remarcat asta?).. Chestia cu autograful si pozele nu ma incanta... Multumesc ...Acelasi lucru la spus si ea (Cindy)....Prietene, romancele sunt niste frumuseti naturale astea pe aici sunt super facute din bisturiu si make up....Sa-ti pui tite aici e ca si cum iti pui o plomba la noi...Aproape fiecare indiferent de virsta...Thanks again. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Norocosule! Dupa ce ca ai o sotie super frumoasa, mai dai si nas in nas cu Cindy pe strada! You bastard! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Am vazut si motociclisti fericiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 26, 2007 Admin Share Postat Iunie 26, 2007 Felicitari.. Nu va laud,dar si voi sunteti o pereche super reusita.. Iar sotia ta chiar seamana putin cu Cindy.. Ca sa vezi ce-i viata..acum vreo saptamina,seara pe Calea Victoriei am dat nas in nas cu..Kiefer Sutherland!! Am crezut ca nu vad bine,dar apropiindu-ma l-am vazut clar,vorbea la telefon,imbracat in blugi si cu un trenci pe el..Super lejer,nu avea treaba cu nimeni,si ce-i mai ciudat nimeni nu-l remarca..ma rog era noapte..! Daca am avea si noi portofelele lor!! Bafta tie si sotiei.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAURIAN Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Felicitari pentru amindoua....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aneka_ro Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 (editat) Venezianu felicitari pt o sotie frumoasa (sau sunt singurul de aici care a remarcat asta?).. Nu esti. Singura diferenta intre cele doua e machiajul... Editat Iunie 27, 2007 de aneka_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 o vorba ardeleneasca...ce-i frumos si la dumnezo ii place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 carei cindi intre cele doua ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorinn Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 bravos, si la mai mare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giabi Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 B R A V O ! Zici ca nu a intrebat tipa nimic de mine? Felicitari pentru ca imparti cu noi experienta ta ( sa se bucure si ochiu' nostru). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Marfa gagicile Offtopic: ce handicapati aia care comenteaza topicul cum ca n-are legatura cu moto. Homosexualilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 norocosule Felicitari . vad ca te-ai pus cu ea la masa....a stat putin cu voi de vorba sau era "pe fuga"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Frumoase amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate