Penetru Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Alcolemie de 0,1 in aerul expirat inseamna cam dublu in sange deci complet manga. Pacat ca nu intra si cocalarul la ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Dumnezeule mare. saraca de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 acum 10 minute a fost un accident langa vestem.o masina a intrat intr-un motociclist, o sa dau mai multe detalii intr-o ora,doua Nu a fost motociclist,ci mopedist,a intrat intr-un Audi Q7,scuterul era praf,mopedistul cu TCC si contuzie la genunchi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 http://furios4you.com/2013/07/09/accident-s-a-urcat-pe-motor-fara-casca-sau-costum-de-protectie-si-a-ajuns-direct-la-spital-numar-cu-ghinion-sb-11-ldm-lovit-de-motor/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 (editat) http://furios4you.com/2013/07/09/accident-s-a-urcat-pe-motor-fara-casca-sau-costum-de-protectie-si-a-ajuns-direct-la-spital-numar-cu-ghinion-sb-11-ldm-lovit-de-motor/ bine ca nu a dat coltu'... si eu merg cu echipament cat de cat dar nu ma cred zmeu, iar casca si geaca/armura "e" sfanta. Editat Iulie 10, 2013 de BigAir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 http://furios4you.com/2013/07/09/accident-s-a-urcat-pe-motor-fara-casca-sau-costum-de-protectie-si-a-ajuns-direct-la-spital-numar-cu-ghinion-sb-11-ldm-lovit-de-motor/ Era de asteptat. Tot asa umbla si are si toba data jos. Bine ca e el ok si poate trage si o invatatura din asta. Macar o perioada va fi mai liniste pe Mihai Viteazu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 da..da..l-am vazut de cateva ori trecand pe acolo ca racheta . Pana la urma bine ca a scapat si daca invata ceva ...mai vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 uite asa ni se creaza noua, motociclistilor, imagine negativa...din cauza unui inconstient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Yamaha R-6 model 2007/2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 http://furios4you.com/2013/07/09/accident-s-a-urcat-pe-motor-fara-casca-sau-costum-de-protectie-si-a-ajuns-direct-la-spital-numar-cu-ghinion-sb-11-ldm-lovit-de-motor/ dah,ce sa-ti spun...asa ma doare pe mine de el si de imaginea creata...DILLIGAF? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Saptamana trecuta, cand imi spalam linistit motorul in curte, l-am vazut pe unu fara casca, pe un vitezan, intrand cu avant patriotic in intersectie, neacordand prioritate unui MCV, crispandu-se vazand cum vine loganul spre el si simtindu-se usurat ca nu a fost acostat. Dupa el, nino-nino, masina de politie... Faza s-a petrecut repede si nu imi dau seama daca a fost aceeasi mobra. Oricum, inconstienta maxima... Si la 50km/h daca incasezi o albina in ochi ai sanse maxime sa te imprastii si sa ti se cante ´´Ceata Sfintilor´´. N-am nimic cu oamenii care vor sa se omoare, dar sa nu-i traga si pe altii dupa ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Viata e ca un chopper - ti-o tai cand vrei... ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Viata e ca un chopper - ti-o tai cand vrei... ))) Corect, atata vreme cat nu-ti dai chopper-ul impreuna cu parbrizul lui X si coburile lui Y, fara voia lor :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Vineri seara a avut loc un accident moto pe Milea. Stie cineva ceva? E ok motociclistul? Am inteles ca motorul era cam varza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 motociclisul a avut noroc. starea lui este buna. comparativ cu ce ar fi putut fi. motorul este cam praf... impact frontal. neacordare de prioritate, clasic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 uite asa ni se creaza noua, motociclistilor, imagine negativa...din cauza unui inconstient Mereu vom fi etichetati ca personaj negativ .... cand am auzit de la un taximetrist ca suntem un pericol in trafic mai aveam putin si il plezneam ...noroc ca am o sotie foarte agila!!! si a apucat de m-a prins de mana ....Alina din pacate nu putem face nimic ...lumea ne baga in aceiasi Oala .... Saptamana trecuta, cand imi spalam linistit motorul in curte, l-am vazut pe unu fara casca, pe un vitezan, intrand cu avant patriotic in intersectie, neacordand prioritate unui MCV, crispandu-se vazand cum vine loganul spre el si simtindu-se usurat ca nu a fost acostat. Dupa el, nino-nino, masina de politie... Faza s-a petrecut repede si nu imi dau seama daca a fost aceeasi mobra. Oricum, inconstienta maxima... Si la 50km/h daca incasezi o albina in ochi ai sanse maxime sa te imprastii si sa ti se cante ´´Ceata Sfintilor´´. N-am nimic cu oamenii care vor sa se omoare, dar sa nu-i traga si pe altii dupa ei. De multe ori trecea pe stefan cel mare cu viteza ... depasa ca un turbat la trecerile de pietoni si de multe ori era cu o Pitzi in spate Da recunost !!!sunt Rasist !!! e cocalar !!!nu e de al nostru e problema lui !!! Garantez ca pentru el ...dupa recuperare este o mare lauda ca asa fac toti ....dar daca doamne fereste ramanea fara un picior era ca mutu ..... stii cateodata si o ''PALMA'' din asta e bine venita !!! nu-i doresc asa ceva nimanui dar de ce sa ma arate lumea cu degetul !!!Uitel Pericolul !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 http://furios4you.com/2013/07/09/accident-s-a-urcat-pe-motor-fara-casca-sau-costum-de-protectie-si-a-ajuns-direct-la-spital-numar-cu-ghinion-sb-11-ldm-lovit-de-motor/ Ce misto arata cauciucul spate Profesionist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Dupa 4 zile de la eveniment ma gandeam sa mai "incant" privirile colegilor motocilcisti cu o intamplare nefericita. Vine din ciclul "sa iubiti voi cainii vagabonzi ca mie mi s-a urat". Duminica s-a aratat ceea ce ar fi putut fi o tura frumoasa de sfarsit de sezon. Am plecat la drum cu yamoco si cu 10de rosu. In localitatea Ohaba, jud. BV, mi-a iesit un caine de sub banca din stanga ca racheta si mi-a intrat in fata. Aveam cam 60-70 km/h. Am trecut peste el si pe urma a inceput sa vobleze fata dupa care eu si moto ne-am despartit, mergand fiecare pe drumul lui: el taras pe stanga, eu zbor+taras+rostogolire pe dreapta. Startul a fost dat la linia alba si sosirea mea la linia rosie si a motorului la linia galbena. Si acum niste poze cu stricaciunile: geaca e de aruncat sau pus in rama motorul are daune mici pentru cat s-a tarat javra a decedat si aici se vede distanta Daune sub imbracaminte: - umarul drept tasat (nu necesita imobilizare dar doare in draci la anumite miscari - asta ma tine treaz noaptea) - sold drept tasat (doar muschiul fara leziuni la articulatie) - muschi gamba dreapta lovit (asta doare si el) - calcai drep lovit (exista doar durere) - degetul mare de la piciorul drept invinetit (asta nu stiu cum s-a intamplat) - o julitura superficiala pe tibia stanga Dupa accident m-am ridicat, am facut o verificare la membrele personale care au raspuns corect (mana dreapta cu durere) dupa care am plecat la motor sa tai contacutl si sa vad ce e cu el. L-am rugat pe @yamoco sa imi ridice motorul ca nu eram capabil si sa se lase tare pe ghidon sa vad daca nu sunt telecoapele strambe. Totul parea in regula asa ca i-am dat o cheie. A plecat din prima si @yamoco l-a luat la o tura sa vada daca se simte ceva. Nimic rau. M-am suit in sa ca sa imi dau seama daca il pot conduce. In pozitia aia nici mana nu durea, puteam sa ma imping si sa trag de ghidon fara durere, asa ca am hotarat sa plecam mai departe. Si am mers inca 300 de km pana acasa. Acum ma refac si eu si motorul si privim cu dorinta in ochi la sezonul viitor. Pana atunci: 4 roti si vanatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 offf... bine ca nu e mai grav. insanatosire cat mai rapida. si a mea se intreaba de ce oi fi eu paranoic cand vad caini pe strada sarind la roata... deaia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Multă sănătate Vrajitorule ! Bucură-te că a încasat-o echipamentul, eu îi mulţumesc de fiecare dată, indiferent de câţi bani o cere altul. Trebuie să facem o invenţie cu moriştile alea, poate sperie câinii. Sper să ne putem întâlni săptămâna viitoare la un Cicco ca să preiau marfa. A mea nu se mai întreabă de mult ce-i cu javrele, accelerează singură ca să treacă mai uşor peste "moment" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 si eu sa iti dau banii Andry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) moarte maidanezilor ! ps- pai tu deja dai bani pe cartuse Editat Octombrie 31, 2013 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Dai un Cicco Spor cu muşchiuleţii, bagă mişcare lejeră chiar de mai doare, uşor-uşor îi convingi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Pfuai, Radule, nasoala cazatura. Bine ca e motorul ok, ca tu te repari. Sa ma suni daca ai nevoie de o geaca, daca mai iesi anul asta, ca io nu mai ies. PS Sper ca besina aia de caine o crapat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Ale dracu potai! Am lovit si eu una anul trecut cu scarita, dar am reusit sa-mi pastrez echilibrul. Potaia se cacase pe ea de la tobele custom ale lui yamoco de pe chopper, dupa care s-a gandit sa se razbune pe mine... Bine ca nu te-ai sifonat mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate