brv Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 stau pe aproape doar la trei statii si nu e problema ca mai intra un motor in curte, sunama la 0767835321 mersi mult, am sa revin cu un telefon vineri dupa amiaza , btw alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 in week-endul asta are cineva chef de plimbare afara din bucuresti?... nimeni?... pana acum erati interesati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Eu cred ca ies dar asa mai incet ca am discurile noi si pana se pasuiesc...mai va... in week-endul asta are cineva chef de plimbare afara din bucuresti?... nimeni?... pana acum erati interesati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) Eu cred ca ies dar asa mai incet ca am discurile noi si pana se pasuiesc...mai va... daca nu te dereanjeaza sa mergi cu choppere ... esti invitat. nu mergem sa ne dam pe circuit, mergem sa ne plimbam. Editat Octombrie 10, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 in week-endul asta are cineva chef de plimbare afara din bucuresti?... nimeni?... pana acum erati interesati... Eu merg, bah! Unde mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Eu merg, bah!Unde mergem? mergi o laie ca sa nu zic mai rau. ma chinui de o saptamana sa te prind pe telefon, nu suni back, nu miroshi, nu te auzi, stai in dunga sa nu te vada nimeni... am 2 chestii sa vorbesc cu tine de o saptamana intreaga... cand binevoitzi Domnule, puteti sa ma contactatzi ca stitzi unde. (poti sa suni mai intai la secretara daca ai nevoie de o convorbire sexy ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dementu Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 In Lacul Tei imi fac veacul si eu, pana da zapada poate ne intalnim in vreo doua weekend-uri. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 In Lacul Tei imi fac veacul si eu, pana da zapada poate ne intalnim in vreo doua weekend-uri. Numai bine. bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Lasati vorba si haideti la Apasu la petrecere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) Lasati vorba si haideti la Apasu la petrecere. am lasat vorba, dar in loc de party am fost in plimbare la bulgari Editat Octombrie 12, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 mergi o laie ca sa nu zic mai rau. ma chinui de o saptamana sa te prind pe telefon, nu suni back, nu miroshi, nu te auzi, stai in dunga sa nu te vada nimeni... am 2 chestii sa vorbesc cu tine de o saptamana intreaga... cand binevoitzi Domnule, puteti sa ma contactatzi ca stitzi unde. (poti sa suni mai intai la secretara daca ai nevoie de o convorbire sexy ) De sunat... am vorbit, de mers la bulgari, am mers; da` unde dreaqu ai ascuns secretara, ca daca dadeam de ea te sunam de catava ori pe zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Salutare! Sunt Didi, din Brasov si stau la circ... Nu la circ, cum probabil va inchipuiti, ci pe Aleea Circului... Apropo de intalniri, pe mine m-au cooptat niste baieti de treaba din Crangasi si iesim joia, dar nu m-ar deranja sa mai cunosc motociclisti Asfalt uscat va doresc! ca eu in ultimul timp numai ud il nimeresc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 ma leshi... chiar nu stii?... vrei sa-i zic sa iasa de sub birou ca sa o vezi tu?... mai bine raspund eu la telefon ca ea are treaba... nici o idee inca pentru weekendul urmator?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 nici o idee inca pentru weekendul urmator?... Astept propuneri. Ai schimbat placutele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Astept propuneri.Ai schimbat placutele? dap. atunci in ziua aia. mi-a luat 30min cu totu`. deja s-au si rodat... tzatza de matza ce sa mai! vorbeam cu omu` negru sa aruncam navodu` la vulcanii noroioshi... mai vine vreun colentinez in caz ca va fi vreme frumoasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 eu sambata fug pana la bran,, am fost anu asta ..bine cu masina pana la vulcani..is absolut superbi iar drumul este bun..serpentine urcusur coborasuri.. si mergeti de vedeti ambele platouri...si aia mari si aia mici..la uni e cu bani la ceialti fara...merita!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) pana acum cred ca suntem 4 motoare daca nu se intampla ceva neprevazut. cine mai vine sa dea de veste. plecam maine la 9 fara 15 de la benzinaria agip din intersectia fundeni cu colentina. Editat Octombrie 17, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) Vezi ca exista rubrica speciala pentru anunturi. Nu esti primul si nici ultimul care aduce motoare de la italieni. E cam urat sa intri asa sa scrii aici, direct. Si cu rosu sa iasa in evidenta. Eu cred ca ti-ai facut mai mult rau afacerii cu chestia asta. ADUC MOTOCICLETE PE COMANDA Editat Octombrie 21, 2008 de rechinulalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 poate sa-l pasca si banu` lu admin... well iaca si niscai poze de la Veliko Tarnovo... cu intarziere (noi am fost acum 2 weekend-uri la Veliko) insa mai bine mai tarziu decat niciodata http://picasaweb.google.ro/kawatalin/VelikoTirnovo11Oct2008# urmeaza (maine cred) si cele din weekend-ul trecut cand "unii" n-au mai venit pentru ca "dom`le va fi chiciura si friiiig" ... asta intr-o zi in care a fost soooaaaareeeeee ... cry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amandina Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 (editat) . Editat Octombrie 22, 2008 de Amandina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amandina Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Baieti, plimbati-va cat mai este vreme frumoasa...macar voi.. eu nu o sa mai stiu cum e sa am parul incalcit de la mersul pe motocicleta....cum e sa te stranga prea tare geaca sau ghetele...cum sa rotesc cheia in contact....sau sa raman pe galben si sa ma uit dupa prima benzinarie...cel putin anul asta. mi-am dat ieri micuta...sunt inca bulversata... ma uit si acum din obisnuinta pe geam in spatele blocului..poate o zaresc...aseara cand a plecat baiatul cu ea am fugit in urma ei...si s-a dus...a fost ultima oara cand am vazut-o si am auzit-o... mi-am dorit-o foarte tare si am gasit-o cu greu..totusi a fost foarte usor sa o dau... cand am pus anuntul eram convinsa ca o sa ma mai plimb cu ea pana o sa o dau..nu stiam ca in cateva ore o sa-i pun husa in cui.. se zice ca atunci cand dai ceva sa o faci cu toata inima...sa nu se intample ceva rau...si ma bucur totusi pentru cel care a luat-o caci era tare incantat in sfarsit..asta este...ma consoleaza totusi gandul ca anul viitor o sa-mi cumpar alta..la fel de frumoasa... pana atunci iubitul meu vrea sa-mi dea sa plimb repsolul lui...dar una e cand merg cu motorul meu si alta cu al lui, chit ca suntem in familie cry, iti multumesc...stii tu pentru ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 o sa va rog macar sa cititi multumesc /index.php?showtopic=282095 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 si iaca si pozele de la vulcanii noroioshi plimbare facuta week-endul trecut: http://picasaweb.google.ro/diana.vfr/Vulca..._18octombrie08# @amandina: daca ti-a parut rau dupa ea de ce ai dat-o?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Sal all. Si eu sunt din Tei, mai exact vis-a-vis de Angst, langa parc. Momentan am un GeSeu de 500 F. Poate ne intalnim cat o mai tine vremea frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 bine ai venit uff.. am vrut a da o fuga pana la slanic prahova..si ne-am intors de la ploiesti... ca se lasase ceata si nu mai vedeai nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate