zahei Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 categoric. decat batran si sarac, mai bine tanar si bogat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Impresionant topicul. Ai castigat lupta cu viata...3 ani de chin. Respect! Multa sanatate in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 pentru zmeii de sezon, tocmai am aniversat 4 ani de la eveniment. uitasem, dar mi-au adus aminte durerile de muschi si oase de cand cu frigul asta. parcati motoretele la adapost pana la primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 urata aventura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clubbed Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 pentru zmeii de sezon, tocmai am aniversat 4 ani de la eveniment. uitasem, dar mi-au adus aminte durerile de muschi si oase de cand cu frigul asta. parcati motoretele la adapost pana la primavara. o intrebare: te mai apuci sa "calaresti"? daca da ... ce? cand? si pe unde? Sanatate la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 ia te uita ce poza de album Poza asta am vazut-o acum 4 ani (cand toate planurile mele erau abia la stadiul de vise) pe un site parca la o revista in care se spunea ca motociclistul a murit. Imi aduc aminte ca mi-a ramas intiparita pe retina, am recunoscut-o acum cand am citit tot topicul si ma bucur ca n-a fost asa. Bafta si la multi ani de la un alt scorpion . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 te mai apuci sa "calaresti"? am inceput sa calaresc din nou cand inca mergeam in carje. de schiat insa abia iarna trecuta am reusit, cu greu. poate iarna asta am mai mult noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Acum am terminat de citit topicul. Impresionant si terifiant in acelasi timp. Felicitari, pentru ca, vorba cuiva de mai sus, ai castigat lupta cu viata! Nu te cunosc personal dar ma bucur ca ai iesit intreg din toata "distractia" asta. Mult noroc la ski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clubbed Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 am inceput sa calaresc din nou cand inca mergeam in carje. de schiat insa abia iarna trecuta am reusit, cu greu. poate iarna asta am mai mult noroc. raspunde complet scuze ca sunt insistent, dar toate au un rost merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasy80 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 da-l dracu pe indiferentul din poza. nenea care m-a pozat s-a ocupat de toate. a sunat la salvare, m-a intrebat ce am, n-a lasat pe nimeni sa se apropie de mine, unii voiau chiar sa-mi dea casca jos, n-a lasat masinile sa opreasca, s-ar fi uitat romanii ca la urs... cand a venit politia a stat, a declarat etc. cand a venit prima data la mine si m-a intrebat cum ma simt si ce ma doare eu i-am raspuns "taie contactul la motor". cum puii mei sa nu ne considere nebuni civilii astia? ) fratele meu a cazut toamna trecuta tot din cauza nisipului dintr-o curba si a avut fractura de tibie si peroneu .. iar cand a oprit prima masina si a coborat soferul sa vada ce a patit ia zis acelasi lucru .. ) .. acum e bine sanatos, asta iti doresc si tie insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 raspunde complet scuze ca sunt insistent, dar toate au un rost merci. un r6, doar vara, doar cu cauciucuri noi si mai rar ca inainte. nu in oras, iar de la anul sper doar pe circuit. destul de complet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clubbed Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 un r6, doar vara, doar cu cauciucuri noi si mai rar ca inainte. nu in oras, iar de la anul sper doar pe circuit. destul de complet? Mai bine de atat nu se putea Multumesc pt timpul acordat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 tocmai m-am intors din vacanta, de la ski. anul asta am reusit sa schiez o saptamana intreaga, cu dureri moderate. vara asta sper sa-mi fac timp sa scot fierul din mine. am inviat topicul pentru forjatorii amatori de primavara. 5 ani de recuperare pentru o secunda de neatentie. mult succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Mda, a fost cam mult de citit, insa ma bucur ca esti OK. Da, recuperarea dureaza, si asta se datoreaza doar unei secunde de neatentie, asa cum ai zis si tu! Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 groaznice urmarile, la o viteza nu tocmai mare si complet echipat, totusi care ar fi sfaturile care ni le poti da dupa toata asta? si ce ai fi putut face pt a evita!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Bata-te norocul sa te bata, mi-ai dat mari emotii. Acum... acasa... vad ca topicul este antic si de demult. Bine ca nu s-a intamplat nimic azi si esti o.k. Am intrat dupa amiaza pe net si am citit primele pagini, la serviciu. Au aparut ceva probleme... si acum acasa am observat, ca este o patanie mai veche. Sa fii sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Bata-te norocul sa te bata, mi-ai dat mari emotii. Acum... acasa... vad ca topicul este antic si de demult. Bine ca nu s-a intamplat nimic azi si esti o.k. Am intrat dupa amiaza pe net si am citit primele pagini, la serviciu. Au aparut ceva probleme... si acum acasa am observat, ca este o patanie mai veche. Sa fii sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian. Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Ai grija de tine Acum am terminat si eu de citit 27 de pagini Iarna viitoare te asteptam in Bv la ski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 (editat) Ce experienta aveai atunci ? Cati km. rulati pe motor ? Editat Aprilie 2, 2009 de fast_arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Ce experienta aveai atunci ? Cati km. rulati pe motor ? aveam cativa kilometri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Câți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Câți? Ti-a explicat foarte clar: CATIVA! Ce e asa de greu de inteles?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Doream o detaliere, KaÂşule!! Deci repet intrebarea: câți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Doream o detaliere, KaÂşule!! Deci repet intrebarea: câți? Terci, doar la caÂş ti-e gandul... Deci repet raspunsul:cativa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 nu stiu bre, nu i-am numarat niciodata. or fi vreo suta de mii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate