Sari la conținut

Accident intersectie Iancu de Hunedoara cu Roma


Kapia
 Share

Postări Recomandate

Doamne, ce naiba se intampla?

 

Axa, scrie si tu ceva omule, sa vedem ca esti cat de cat bine.

 

Hai sa ne vedem cu bine, ai grija de tine; man, cand ma gandesc ca nici nu ai reolvat bine treaba cu faza de la etrusco cu asigurarile si acum asta.

 

Popor de alcoolici suntem, sa mor io.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 69
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

;) Salutare tuturor si multumesc de ganduriel bune si mai ales pt ca sunteti alaturi de mine! :ok: mi-ati simtit lipsa, nu? :lol:

 

Ce sa spun...zeul bulanului exagerat a vegheat a doua oara asupra mea in mai putin de 2 saptamani :angry:

 

Ce s-a intamplat de fapt? Amicul Kapia(Andrei) a descris destul de bine intamplarea...faceam stanga de pe Iancu de Hunedoara spre Roma, Am cedat trecerea pe contrasens, lor li s-a pus rosu si au oprit,tramvaiul care venea pe contrasens la fel.Eram in paralel cu Andrei, eu am plecat primul datorita cuplului mai mare (v 650) , dar nu am fortat, am plecat normal.De pe banda 3(sau 1, cum vreti sa o luati ) de langa bordura am apucat sa vad un bot de dacie albastra,nu am avut timp sa reactionez in nici un fel, totul s-a petrecut intr-o fractiune de secunda si cativa metri.Motorul a fugit de sub mine si m-am trezit pe capota.Am vazut succesiv cer,capota albastra,parbriz,capota,motorul care aluneca pe asfalt,capota,asfalt...etc.M-am ridicat in urmatoarea secunda si m-am dus la sofer.Conservatul era mai socat de cat mine, tipul clasic de ratat de 40 de ani, pompagiu la un Petrom in salopeta albastra.Se grabea ca intarziase la munca :yikes: Conducea o dacie de o varsta cu mine, care nici macar nu era a lui.M-am abtinut sa-i sparg moaca ,nu mai avea anici un rost,doar ar fi complicat lucrurile.A recunoscut ca a intrat pe galben/rosu , primele lui vorbe au fost "Doamne fereste, nu credeam ca te mai ridici de jos, credeam ca am omorat un om" Pe urma a ingaimat ceva de masina lui in ce hal e, din nou a fost aproape de a-si lua picioare in gura...I-am taiat-o scurt ca-mi bag p.ula in masina lui si intraga lui existanta,si sa zica mersi ca m-am ridicat de jos si totusi nu i-am sarit cu picioarele pe cap.M-am uitat la motor, inafara de faptul ca arata in ultimul hal, nu parea sa aiba probleme grave gen cadru ,furca,bloc motor.Acasa la o analiza mai atenta mi-am dat seama ca avariile sunt numai cosmetice...ghidon,oglinda,comanda ambreiaj,scarite,capac de plastic peste baterie,zgarieturi,portbagaj,semnale,etc.Eu am fost lovit la glezna usor(entorsa +contuzie),geaca polizata,casca lovita(daca nu aveam integrala acum aveam botul spart si dinti lipsa )

A venit un politai moto care a evaluat situatia, i-a luat permisul dobitocului(Ene Mihail adica) si mi l-a dat mie sa nu fuga.Am solicitat un control medical si am ajuns la 2 intersectii mai incolo la Urgenta cu masina lui. Radiografii,etc, nu era nimic rupt sau fisurat,mi-au pus o atela gipsata pt 1 saptamana.Acum nici nu ma mai doare ,pastrez atela pana maine-poimaine pt concediu medical&impresie artistica la asirom.A venit un echipaj de la Udriste,au luat declaratii, alcoolemie la fiola.La mine a iesit 0,00(normal ), la sofer 0,33 :baldy: .I-au luat probe de sange si i-au intocmit dosar de cercetare penala.In mod cert nu va mai conduce nici macar un carut de butelii in urmatorii 2 ani, si daca nu imi recuperez integral banii pt a-mi readuce motorul in starea initiala sunt dispus sa cer inceperea urmaririi penale si sa il dau in judecata, mi se frange ca intra in puscarie,indiferent de cat de amarat e si cate guri are de hranit acasa.Daca scapa, data viitoare s-ar putea sa loveasca unul din voi :hurt:

Deocamdata astept expertiza IML privind alcoolemia cacanarului in momentul accidentului.Politistii mi-au spus ca daca avea peste 0.8 la mie in sange (putin probabil), asigurarea nu mai acopera nici o dauna si va trebui sa recuperez prejudiciul de la el.Nu cred ca are de unde sa plateasca, dar sunt hotarat sa infund puscaria cu el :D

Acum cea mai mare problema e sa-mi scot banii de reparatii de la Asirom. Acum 10 zile am mai avut un incident rezultat cu avarii mai usoare,o parte aceleasi cu avariile de acum,dar mai grave.Amandoi aveau RCA la Asirom.

Pana acum n-am rezolvat nimic, inspectorii de la asirom au incercat orice doar-doar mi se face lehamite si nu le mai cer nimic.Ma tot plimba cu vorba, si vor sa imi evalueze motorul la un sfert din cat face si sa-mi dea praf in ochi.Cum motorul asta e singura mea avere,in afara de o chitara electrica :box: sunt dispus sa mor cu ei de gat daca nu imi recuperez banii.

In concluzie am mare nevoie de o relatie la Asirom, nu vreau sa ii jumulesc ci doar sa imi recuperez paguba corect si sa imi repar motorul.Daca unul din voi stie pe careva, PLS HELP !

 

 

 

 

 

P.S. Deci voi termina sezonul pe Jawa luâ nevasta-mea :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

P.S. Deci voi termina sezonul pe Jawa luâ nevasta-mea  :angry:

Si cu un drum poate mai contribui la baza de cunostinte despre Jawa, baza alcatuita in mare parte din contributiile tale! :baldy:

 

Nervi tari cu Asiromul si cu dobitocul si mai ales multa multa sanatate! :yikes: :D

Editat de gogu007
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

axa, eu vin cu motoru in fata la sediul asirom oricand ma anunti cu juma de ora inainte. promit ca nu ramane unu sa nu stie ca-s acolo. si le iau si tot neamu de la protozor incoace la tarshait. propun actiune in forta.

 

Eventual si presa la greu.

 

Sorinake

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

axa, eu vin cu motoru in fata la sediul asirom oricand ma anunti cu juma de ora inainte. promit ca nu ramane unu sa nu stie ca-s acolo. si le iau si tot neamu de la protozor incoace la tarshait. propun actiune in forta.

 

Eventual si presa la greu.

 

Sorinake

Multumesc de oferta,sper sa nu se ajunga acolo.Daca nu se rezolva " omeneste" ,fii sigur ca voi face circ.Recunosc ca ultima data am fost tentat sa urc cu motorul pe scari la ei in sediu si sa-l intorc in burnout pe gresie printre birouri :baldy: :D

Sper sa dau acum peste un inspector care sa ma trateze corect :yikes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...