marque Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Din 09.08, Motociclismo no 5 e pe piata! Sumar VIATA PE DOUA ROTI 6 Cuvantul cititorului 8 Actualitate 12 Întrunirea “Blues Riders”, Gheorgheni 14 Intrunirea enduro Moto Mania, Curtea de Arges 18 Intrunirea “Crazy Bike”, Sibiu 19 Lectia de viata 20 Interviu cu Christian Pfeiffer 24 Moto Mania în plina avant – Interviu cu Alistair Willis TESTE 30 BMW Megamoto 36 Triumph Street Triple 675 46 Patru motociclete, acelasi motor! Aprilia Pegaso Strada, Derbi Mulhacen, Yamaha MT-03, Yamaha XT660R 58 Gama enduro&cros KTM 2008 68 ATV: Suzuki LT-A 700 X Kingquad 72 Scuter: Honda SH 150 MOTO SPECIAL 76 Honda Valkyrie Rune si Andreea 82 Yamaha V-Max 86 ECHIPAMENTE SI ACCESORII SPORT 92 MotoGP: Sachsenring 94 MotoGo US 98 Superbike: MP al Cehiei 100 Endurocros Cluj TEHNICA 102 Motoare alternative TURISM 108 BMW Motorarad Days 2007 112 Cernobil, la 21 de ani de la accident! EPOCA 116 Istoria BMW SECOND HAND 120 Honda CB500 124 Anunturi moto second hand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 io-te ca a aparut si articolul nostru despre Cernobil.... Asteptam revista pe piata...cu maaaaare nerabdare. PS: sper ca vom primi si noi un exemplar, nu? ca zicea pacasac ceva de venit prin posta.... LE: n-aveti si voi un site,ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Foarte tare domnule Asteptam cu nerabdare revista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b!k3ru' Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 (editat) No,ca o bagat si poza cu vitelu'!Fain! Editat August 6, 2007 de b!k3ru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Sper numai sa nu vada mama revista. Foarte misto articolul. Tocmai l-am citit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 OPA! A aparut si articolul despre intrunirea de la Garmisch! Baieti (si fete) va fac concurenta? Poate schimbam impresii la o bere. Unde naiba gasesc si eu revista? Am bantuit azi pe la cateva chioscuri de ziare si nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliabiker2004 Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Felicitari pt excursie! Skywalker, am citit blogul cu mai mare placere decit orice revista de pina acum. Poate ar trebui sa ne mutam pe bloguri, unde poti scrie si citi fara nevoia de a comenta, spre deosebire de forumuri unde toata lumea simte nevoia de a comenta, fara a citi ce comenteaza.. Calatoria voastra si cea a baiatului cu motorul prin Sahara sunt singurele articole moto de anul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 super revista! as avea o singura rugaminte pentru domnul Cabral: sa-si lege casca macar la sedintele foto, ca da exemplu prost la scuteristi care si asa o ard fara casti, si daca au casti, multi nu le leaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 si vulcanasu meu incadrat de 2 goldwinguri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Felicitari pt excursie! Skywalker, am citit blogul cu mai mare placere decit orice revista de pina acum. Poate ar trebui sa ne mutam pe bloguri, unde poti scrie si citi fara nevoia de a comenta, spre deosebire de forumuri unde toata lumea simte nevoia de a comenta, fara a citi ce comenteaza.. Calatoria voastra si cea a baiatului cu motorul prin Sahara sunt singurele articole moto de anul asta! mersi de compliment. Intr-adevar, sunt multe povesti care ar putea fi spuse si altfel decat se face in revistele de profil. @hellryder - asa da concurenta. Iar de povestit, cu proxima ocazie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AKY Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Felicitari realizatorilor revistei! Desi la inceput, sa spunem, fac o munca de calitate. Motoristii, fie ei vitezisti, enduristi sau chooperisti, au ce gasi in aceasta revista. Bravo inca o data pentru efortul depus. Subliniez ca citesc toate cele 3 reviste de profil si sunt total impartial, nu colaborez cu niciuna dintre ele, dar motociclismo e dovada vie a faptului ca existenta concurentei nu poate fi decat benefica. S-o tineti tot asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Foarte pertinent editorialul scris de Marius Bancila, ca replica la un articol din EVZ. Nu citisem la data aparitiei articolul "Motociclofacismul" din 30.07.2007 (eram in vacanta) dar l-am citit acum, pe evz.ro. Nu ar mai fi prea multe de spus, comentariile de pe site-ul EVZ fiind graitoare. Ma intreb doar daca este intr-adevar vorba despre o campanie denigratoare la adresa motociclistilor, fiindca acest articul vine dupa cel din Ziua. Oricum ar fi, doar cei de la MOTOCICLISMO au avut o reactie la aceste articole. Reactie corecta, echilibrata, argumentata. Felicitari. Oare astfel de personaje au aceeasi parere si despre brigada moto a politiei rutiere? La fel, foarte frumos articolul despre istoria BMW, eu fiind un fan al marcii. Informatii mai multe despre acest subiect pe site-ul oficial www.bmw-motorrad.com sau bmw.motorcycles.com. O revista in crestere, fiind loc si de mai bine. Inca nu are pagina de web? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Foarte pertinent editorialul scris de Marius Bancila, ca replica la un articol din EVZ. Nu citisem la data aparitiei articolul "Motociclofacismul" din 30.07.2007 (eram in vacanta) dar l-am citit acum, pe evz.ro. Nu ar mai fi prea multe de spus, comentariile de pe site-ul EVZ fiind graitoare. Ma intreb doar daca este intr-adevar vorba despre o campanie denigratoare la adresa motociclistilor, fiindca acest articul vine dupa cel din Ziua. Oricum ar fi, doar cei de la MOTOCICLISMO au avut o reactie la aceste articole. Reactie corecta, echilibrata, argumentata. Felicitari. Oare astfel de personaje au aceeasi parere si despre brigada moto a politiei rutiere? La fel, foarte frumos articolul despre istoria BMW, eu fiind un fan al marcii. Informatii mai multe despre acest subiect pe site-ul oficial www.bmw-motorrad.com sau bmw.motorcycles.com. O revista in crestere, fiind loc si de mai bine. Inca nu are pagina de web? Multumim pentru aprecieri. Probabil ca nu e vorba de o campanie organizata, dar oricum... asa pare, la cate articole denigratoare se publica in ultima vreme. Din pacate, pagina web mai intarzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 Mersi Aky si pastoreste bine DR Big-ul ala ca e total si stie multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Ma intreb doar daca este intr-adevar vorba despre o campanie denigratoare la adresa motociclistilor, fiindca acest articul vine dupa cel din Ziua. Oricum ar fi, doar cei de la MOTOCICLISMO au avut o reactie la aceste articole. Reactie corecta, echilibrata, argumentata. Felicitari. ...Ce spui, Fritz?! In editorialul din Nr.8/2007 Univers Moto (penultimul), subsemnatul a avut o reactie vizavi de abjectiile Mihuleacului din Ziua de Iashi ! - buna sau rea, mai putin conteaza fiindca nu asta-i ideea aici. Doar ca o oarecare informare prealabila mi se pare o minima autocenzura necesara inainte sa afirmi ceva, fie doar pe un "simplu" forum moto... P.S. Totusi, sa raspundem constant fiecarui frustrat in pana de idei de prin presa "de scandal" mi se pare exagerat si chiar contraproductiv de la un punct (prin reclama indirecta facuta). Toate cele bune altfel, succes baietilor de la Motociclismo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Off topic: La multi ani domnului Marius Bacila de la Motociclismo... On topic: Keep up the good work guys P.S. poate dai o bere domnule.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 "La multi ani!" Marius si la buna citire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Off topic: La multi ani domnului Marius Bacila de la Motociclismo... On topic: Keep up the good work guys P.S. poate dai o bere domnule.. s-au dat mai multe. doar cei puternici au rezistat cu adevarat pana dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Multumesc, multumesc. Eu nu am fost printre cei puternici, de data asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Doua mici aspecte de comentat, la prima citire: - pagina 56, centrul paginii: comentariul legat de display-ul electronic original si estetic al lui Derbi, care printre altele permite reglarea intensitatii luminoase. Ori cei care au scris articolul ori cel care l-a adaptat, au ratat/omis/gresit faptul ca si la ApriliaPegasoStrada display-ul are 5(cinci) trepte de luminozitate si contrast. Ba mai mult, la XT si MT03 (nu ma pronunt la Derbi ca nu am pus mana pe asa ceva) nu poti intra in setarile de bord sa jonglezi cu limitarea turatiilor, putere, etc. (tocmai am terminat de citit manualul de service la PegasoStradasi sunt o gramada de setari ce le poti face pentru a adapta motorul la cerintele fiecaruia) - al doilea aspect ar fi ca nu e specificat la fiecare model in parte cum de s-au ajuns la defectiunile inregistrate (buson, scut termic). Just my 2 cents Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 ...Ce spui, Fritz?! In editorialul din Nr.8/2007 Univers Moto (penultimul), subsemnatul a avut o reactie vizavi de abjectiile Mihuleacului din Ziua de Iashi ! - buna sau rea, mai putin conteaza fiindca nu asta-i ideea aici. Doar ca o oarecare informare prealabila mi se pare o minima autocenzura necesara inainte sa afirmi ceva, fie doar pe un "simplu" forum moto... P.S. Totusi, sa raspundem constant fiecarui frustrat in pana de idei de prin presa "de scandal" mi se pare exagerat si chiar contraproductiv de la un punct (prin reclama indirecta facuta). Toate cele bune altfel, succes baietilor de la Motociclismo! Asa e, ai dreptare Bunicule. Mi-a scapat la acea data textul din Univers Moto, bineinteles si cel din Ziua (ziar pe care de altfel nu-l citesc), am aflat despre el doar de la forumisti. Cu scuze. Ai dreptate doar in parte cand spui ca ar fi contraproductiv sa reactionam (reactionati) la astfel de articole. Caci din pacate astfel de jurnalisti formeaza opinii, ba unii nu fac decat sa scrie ce altii doar gandesc. Si astfel se ajunge nu doar la simple campanii de presa denigratoare (astea trec), ci la atitudini constant agresive fata de fenomenul moto. Salutari si succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate