coiotelu Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 caut si eu cauciucuri pt. Minsk. Stie cineva unde se gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 (editat) ambielaj jawa 350 nou, in vaselina- 100 euro set motor jawa 350, in 3 prezoane-100 euro grup solo dnepr- 60 euro astea-s noi toate, nu mai am pe ce le pune. 0744164899 Editat August 17, 2006 de motormouse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adigaceu Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 SALUT IMI TREBE UN PISTON,CILINDRU,BIELA SI RULMENTII DE LA BIELA LA MZ ES 250 1960. MERCI MULT EU SUNT DIN TIMISOARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 SALUT BAIETI MA INTERESEAZA SI PE MINE DACA STIE CINEVA SIGUR CAT COSTA PISTON DE IJ JUPITER (CEL VECHI INTR-UN PISTON) SI SETUL DE 3 SEGMENTI SI DACA GASESC LA CRISTI. VA MULTUMESC ANTICIPAT!!! ASFALT USCAT!!! Jupiterul are 2 (doua) pistoane, indiferent cit de vechi este Salut! De unde pot sa cumpar si eu un amortizor de zgomot (eventual o toba completa dar prefer numai amortizorul) pentru un IJ Planeta 5? Va multumesc mult. Tobe complete are nea Gaspar, 100 Ron e pretul, parca. Suna-l si te lamureste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Toba de Simson? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 As vrea si eu camera,cilindru si segmenti(nu la strung facuti) de mobra stie careva unde pot gasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slaver Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Caut furca fata sa pun la ij Jupiter5, mi-ar place de la o planeta made in 95( cu frana pe disc) sau altceva care sa se potriveasca, si 'saboti' de frana fata/spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Caut si eu un cablu de ambreiaj [eventual fara camasa, doar cablul] cam de 1,5 m lungime, nu conteaza de ce e ... lungimea sa corespunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsmgsa Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Salut!! Imi tre un arc pt pedala kickstarter la MZ ETZ 250. Are careva?? Merci mult. Tel. 0742/951601 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 sa intzeleg ca vitezometru de minsk nu are??? dak ai drum in ct iti dau eu unul second hand gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupiter3 Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 salut, Am nevoie de un ambielaj de IJ Jupiter 3 (1973) cu 2 pistoane, ai cumva asa ceva? Vreau sa stiu cat cost si daca se poate trimite pe posta. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 salut...o furca de tula? are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Avetzi idee cit este un alternator de IJ sau Planeta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Avetzi idee cit este un alternator de IJ sau Planeta ? 2.5 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 am nevoie de placutze de ambrea de pluta pt minsk si cele 5 arculetze pt ambreaj. pot face comanda la tunaru si sa ajunga la mine prin prioripost? eu sunt din jud Sv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 PRETURI ACTUALE PENTRU ETZ AN UNGARIA DACA AVETI CUNOSTINTE SA VA ADUCA SCAPATI IEFTIN; SA NU RAMANETI SOCATI DE CATI BANI ATI DAT SI VALOAREA REALA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 no question? no answer? ROMANIAN BIKERS ARE HAPPY FOR THIS PRICE MIE ami pare mult 300 la suta cel putin anseamna ca noi cu comunistele avem bani [eu fuck exceptie eu am FASCISTA [nemtoaie] nu comunista atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladexp Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 Vreau si eu un cric central pentru o JAWA 638, si de un melc de kilometraj (tot sistemul din motor care angreneaza cablul de kilometraj) pentru un motor jawa 632. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupiter3 Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Salut, Ma intereseaza un ambielaj de Jupiter 3 in 2 pistoane, am vazut ca ai la 220 ron, am putea negocia putin? Eu sunt din Arad, cum am putea proceda sa ajunga la mine piesa? ...pe posta cu plata ramburs? ...se poate? Astept un raspuns... Eventual lasa-mi un nr de mobil sa te sun. Adresa mea de mail este tavi_and@yahoo.com Mersi, Tavi A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominte_lucian Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 am un mosulica ce-mi mai repara din cand in cand javra si el are un obicei sa schimbe doar bolturile si coliviile din partea de jos a bielelor de la ambielaj. voi ce ziceti?imi recomandati o asemenea interventie?sau sa schimb ambielajul cu tot?se gasesc bolturi si coronite de-alea?ca mosu nu vrea sa-mi spuna de unde le scoate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 ceva semnale din aluminiu cu becuri de 21w adica para nu are??????? model vechi cred ca de ij salut omu semnalele sunt din aluminiu ?????????? adica modelu vechi!!!!!!!!!!!!!!! daca da spune un pret!!!!!!!!1 te rog asi vrea 4 macar 2 bek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 la ce pret mai pot gasi o baterie de 12V 12 Ah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 la ce pret mai pot gasi o baterie de 12V 12 Ah? vis a vis de stadionul dinamo e o reprezentantza varta!!! incearca acolo sa vezi cat costa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 nu cred ca e mai mult de 2mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scormoneac89 Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Sal. as avea si eu o intrebare.am si eu un minskulet numai ca nu merge cutia(functioneaza numai a 2a).cat ma costa transportul?eu sunt din campulung moldovenesc.ast ras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate