H3llriderr Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 salut , are careva idee unde gasesc piesa asta http://i145.photobucket.com/albums/r236/st...fuel_valve1.jpg robinetul de sub rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepito Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 vand 2 tobe originale de vtr sunt ca si noi , nelovite, nezgariate... am si suportii si scaritele de pasager.. pret 550 lei tel : 0740163397 , se pot vedea la cj numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 daca si voi sunteti de acord cu deschiderea unui forum dedicat VTR-urilor sau a V-urilor, imi asum responsabilitatea sa deschid domeniul. asa ca va rog propuneti numele forumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepito Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 (editat) pret 500 lei mai multe poze si detalii pe mess la id: eftimiedutzu sau la 0745884036 inca valabil! Editat Octombrie 9, 2011 de pepito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wiggin Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Cam liniste pe aici...oare pe unde s-au dus toti VTR-isti? Sunt usor nacajit de un zogomot metalic la relanti. Daca cuplez ambreajul, nu mai suna. Kit de ambreaj nou? Sa nu uit, VTR 1000F 1997 25.000k. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 25000km cnd m-oi face eu popa. zgomote o sa tot auzi la vtr, asa ca depinde de zgomot .....cel mai bine mergi la un mecanic....ca pe forum gasim o gramada de pareri.....poate sa bata oala, poate e altceva..etc. ai dreptate, e liniste....unii s-au transferat la "alta echipa"...deci, tot putin sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wiggin Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Storm-ul e in familie de nou, deci 25.000 Pana acum 2 ani saracul a facut maxim 100km pe saptamana pana la scarbici si inapoi - asta in lunile de vara. L-am mostenit si incep sa adun kilometrii. Am programare la service saptamana viitoare. Am crezut ca s-au mai izbit si alti posesori de problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 asa zi frate...ferice de tine. succes la service si sa fie ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 (editat) scria cineva mai devreme ca vrea VTR 1000F. am unul din 98 , negru ,radiat Italia . cine il cumpara iese primul proprietar in acte . pretul pleaca de la 2000 eur dar este neg . nu e pus la vanzare niciunde , am zis sa intreb vtr-isti . 0723 699 104 Editat Aprilie 20, 2012 de LOTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 OFF TOPIC : Nu vroiam fac reclama anuntului, dar mobra este de luat acasa, propietarul nu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 (editat) scria cineva mai devreme ca vrea VTR 1000F. am unul din 98 , negru ,radiat Italia . cine il cumpara iese primul proprietar in acte . pretul pleaca de la 2000 eur dar este neg . nu e pus la vanzare niciunde , am zis sa intreb vtr-isti . 0723 699 104 mai am un kit de lant nou nout DID la 160 eur si suport topcase cu placa prindere 50 eur . daca nu ma insel este si un capac monopost rosu 50 eur. Editat Aprilie 20, 2012 de LOTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto.consumabile Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 caut o galerie toba vtr1000f 1998..daca aveti ceva un PM va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Cred ca intru si eu in randul vostru. Am un VTR din '99 pe mana cateva zile, sa ma decid daca-l iau sau nu. Mecanic, mi se pare ok, estetic, este cam uratel si e ceva de munca la capitolul asta - e bine totusi ca am ce face la iarna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Mereu m-am intrebat, cati km de tine in oras domle un rezervor de 16 litri pe papacioasa asta la un mers moderat spre satanist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Proud owner of an SC36. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Mereu m-am intrebat, cati km de tine in oras domle un rezervor de 16 litri pe papacioasa asta la un mers moderat spre satanist? minim 160km la mine Felicitari Metal Heart! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Thx, Noro! Pretul a facut din acest VTR o oferta de nerefuzat. O sa ma apuc de lucru la ea, probabil ca in primavara, dupa ce-i voi trage o vopsea calumea, va fi buna de prezentat. Pana atunci am nevoie la ea de o toba stock dreapta si un set de oglinzi. Manetele de frana si ambreiaj si niste capete de ghidon o sa le comand de pe e-bay. Asa, ca daca are careva in plus asa ceva si nu are ce face cu ele, astept un semn. Daca nu, in cateva zile dau comanda pe ebay si o sa le trec si pe astea pe lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 suna-ma diseara pe la 9 sa iti dau niste preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Asta am si facut. Aseara i-am schimbat uleiul, filtrul de ulei, avea filtru de aer sport pe care l-am curatat. I-am intins lantul. Ce sa mai zic, aseara mi-am dat comanda si pt oglinda lipsa si manete (ambreiajul e rupt de la jumatate iar frana e stramba ca dracu). Azi dau comanda si pentru toba de pe dreapta - a venit cu ea stramba si sparta. Saptamana viitoare ori comand cadru de bord, ori il indrept pe asta de pe ea si cam asta e. In iarna trebuie vopsita integral, schimbat cadrul de codita si carena de la codita (are o gramda de prinderi rupte si nu prea se mai alineaza deloc) plus un kit de lant si neaparat un set de gume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 OK... Aista-i jucaria. Acum, intrebare: uitandu-ma dupa piese pe net, am vazut ca exista doua tipuri: una cu 81 kW / 100 CP si alta cu 72 kW / 98 CP. Se pare ca ambele au acelasi cod de fabricatie, W. Eh, cum imi dau seama ce am eu, pentru ca-n talon nu e deloc acelasi lucru cu ce am gasit pe net. La mine scrie 75 kW. In iarna asta vrea sa cumpar tot ce e de cumparat pentru ea, si-n primavara sa fie numa' buna de alergat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 (editat) Gata, am reusit si eu de i-am facut consumul strict in oras: 10%. Editat August 29, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 52000 KM - an de fabricatie 2000 - Injectie 2700 Euro. Contact: 0730 393 393 Garantie (motor, cutie + altele) cu contract pana in vara 2013 Recent adusa din Italia, eu sunt al doilea proprietar dar primul proprietar din Romania. Carene, accesorii, colorit si stickere originale. Revizia completa (placute frana, ulei si toate lichidele, cauciucuri noi Michelin Pilot Power 2012). Mai multe poze si detalii aici: /index.php?/topic/683239-honda-vfr-800-fi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 In oras poate varia. Daca mergi 1-2-1-2-1....si semafor semafor, da....papa mult... Daca e un oras mai gol si etc...poti scoate si 8.5 tii minte ca exact argumentul asta l-am adus pe thread-ul cu vtr-ul scump al omului. acu, si tu, oras mai gol scoti 8.5.. halal legatura, omu vorbeste strict de orasul prin care o ardem noi, nu consumuri teoretice. si despre pret, a descris si metalheart destul de clar de ce a fost asa ieftina mobra. in pozele puse de el arata bine eu am vazut-o fizic in prima zi. nu e prea comparabila cu aia. si nu zic asta ca sa fac misto de mobra lui sau de el, daca pe interior e ok, exteriorul conteaza prea putin si e destul de ieftin de facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Scuze, am gresit topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Silencer, gata, te-am reperat! N-are importanta cum am luat motocicleta, ci e mai important ca pe zi ce trece parca prinde viata si ne intelegem din ce in ce mai bine. Dupa un drum la spalatorie cu o atentie consistenta lasata baiatului de acolo, aspectul motocicletei s-a schimbat radical. Apoi cu niste WD40, niste Motul Shine&Go deja incepe sa semene a motocicleta. S-au facut niste achizitii, urmeaza altele. Incet incet prinde viata precum martoaga lui Fat-Frumos dupa ce haleste o tava de jaratec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate