Sari la conținut

Accident - Focsani


dj.copilu
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 79
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Nu-i Passat, e Golf si nu e Spania, e Italia. Oricum asta e offtopic.

 

 

Corect, m-am grabit la scris. In Italia legislatia e si mai drastica pt astfel de cazuri :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

.... D-zeu sa-l odihneasca in pace ! ... mare pacat ... inca unul dintre noi sa dus ... un accident foarte violent dupa cum se vede ... deznodamand TRAGIC... nici nu mai am cuvinte sa mai spun ceva , sa mai comentez ... sa ma mai dau cu parerea ... acel sofer inconstient ar trebui sa faca puscarie ... oricum o pedeapsa mare are de dus deja .. pe constiinta ... a omorat un om, a lasat vaduva o familie ... :cheers: :o

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P :cheers:

Au venit romanasii acasa, aveti mare grija ca unii dintre ei uita ca sunt reguli si pe la noi, cred ca daca ai cules 11 luni capsuni poti sa faci 1 luna in Rom ce vrei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... s-a infipt ca o ghiulea in WV. Nici nu vreau sa ma gandesc cu ce viteza mergea !!!

Soferul, un idiot. Motociclistul, inconstient. (Ai familie, copii si ... ce sa mai zic, n-are rost)

 

R.I.P. :cheers: :o :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"La ora 18.30, Valentin Costache, de 19 ani, in timp ce conducea un autoturism Golf IV, cu numere de Italia, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de intoarcere, ocazie cu care a intrat in coliziune cu motocicleta care circula regulamentar. In urma accidentului a rezultat decesul motociclistului Ionut Munteanu de 30 ani din Odobesti", ne-a declarat Adrian Ciuperca, inspector la Politia Rutiera.

 

Era la iesire din oras si vit max care o putea avea pt a merge legal este de 100km/h.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P. :cheers:

El a platit pretul suprem, sunt curios ce o sa i se intample soferului. Despre mustrari de constiinta...majoritatea oamenilor nu mai au constiinta..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inca unu sa stins din viata din cauza unui IDIOT cu numere de Italia fara permis.

:cheers: :o :D

culpa comuna.(zic unii)..viteza motociclistului plus intoarcerea autoturismului pe linie continua.in orice caz,TRAGEDIE!!!Idiotul va infunda puscaria(are abia 19 ani),iar de cealalta parte o femeie ramane vaduva,2 fetite de 6 ani si respectiv 6 luni,raman fara tata...Clubul Road Eagles Focsani a donat niste bani familiei indurerate si il va conduce in liniste pe ultimul drum pe tanarul motociclist (30 ani)disparut prematur dintre noi...ODIHNEASCA-SE IN PACE! :lol:

 

--- Mesaj completat în 20 Aug 2007 15:28 -------------

culpa comuna.(zic unii)..viteza motociclistului plus intoarcerea autoturismului pe linie continua.in orice caz,TRAGEDIE!!!Idiotul va infunda puscaria(are abia 19 ani),iar de cealalta parte o femeie ramane vaduva,2 fetite de 6 ani si respectiv 6 luni,raman fara tata...Clubul Road Eagles Focsani a donat niste bani familiei indurerate si il va conduce in liniste pe ultimul drum pe tanarul motociclist (30 ani)disparut prematur dintre noi...ODIHNEASCA-SE IN PACE! :-L

rectific cu scuzele de rigoare...MOTOCICLISTII DIN FOCSANI(nu doar Road Eagles) au donat o suma de bani familiei indurerate.pe aceasta cale vreau sa le multumesc pt simplu fapt ca sunt OAMENI indiferent din ce club fac parte sau ce natie de motor calaresc...scuze de 1000 de ori,nu a fost cu intentie!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Astazi , pt cei care pot, sunt rugati sa-l conducem pe ultimul drum. Cu siguranta familia nu vrea sa vada motoare turate , burn out sau alte nebunii.....linistea ar fi cea mai indicata.

La ora 11.30 plecam de la benzinaria Luk oil din centru. Dumnezeu sa-l ierte!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers: frateeeee nu am cuvinte R I P :o :D :lol: pt baiat si sa ne intre la totzi in cap VITEZA UCIDE !!!! Pe motor sigur in conserva poate mai scapi !!!! Stau ca boul in fatza calculatorului si mi s`au muiat picioarele ...parca nu ma mai pot ridica...

 

 

Nu viteza ucide neaparat, ci mai tare idiotzii care au impresia ca pot face ce pot pe sosele, mai ales sa intoarca pe linii continue sau spatii interzise, sau in zone cu vizibilitate redusa. Prietenul nostru Fazek din Oradea avea 90 km/h pe soseaua catre vama, drum cu 2 benzi pe sens si dubla linie continua, cand in fata lui un imbecil a intors duba si le-a luat viatza atat lui cat si prietenei sale. Dumnezeu sa-i odihneasca.

Sincer, eu nu sunt vitezoman, dar pe drumuri nationale, unde am vizibilitate trag si eu pana-n 140km/h, si cred ca nu sunt singurul. Asa ca sincer nu-l condamn pe motociclist ca avea 150. Dumnezeu sa-l odihneasca.

Oricum nu suntem singurii, caci mai sunt o gramada de automobilisti cu masini mai puternice care trag pe sosele la 150-160.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...