GINO_xxx Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 La mine nu e nevoie nici de pomelnic si nici de inscrieri speciale. Daca cineva retine ca am lipsit de la vreo adunare sa anunte aici ! In alta ordine de idei ma deranjeaza mai mult faptul ca sunt omis cu buna stiinta cand se striga catalogul ! Asa ca ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 ☝ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 La mine nu e nevoie nici de pomelnic si nici de inscrieri speciale. Daca cineva retine ca am lipsit de la vreo adunare sa anunte aici ! In alta ordine de idei ma deranjeaza mai mult faptul ca sunt omis cu buna stiinta cand se striga catalogul ! Asa ca ..... La mine nu e nevoie nici de pomelnic si nici de inscrieri speciale. Daca cineva retine ca am lipsit de la vreo adunare sa anunte aici ! In alta ordine de idei ma deranjeaza mai mult faptul ca sunt omis cu buna stiinta cand se striga catalogul ! Asa ca ..... Gino, cum sa fii tu omis? Nu ai fost menționat ptr ca, se înțelegea de la sine ca nu vei lipsi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Deci toata lumea de la WINTER MEETING va fi prezent si acum in martie la ''SPRING FEST'' sa nu mai fie discutii !!!! Plus CEILALTI COLEGI cu care ne intalneam la restul intrunirilor. Plus cei proaspeti veniti in club. Plus toti ceilalti dotati cu voie buna care vor sa vina. No, amu cred ca lista e completa Dii diiii! Hai SpringFest hai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 26, 2016 Autor Share Postat Februarie 26, 2016 Bine zis Gino...nu te-am omis din lista.Am specificat acolo ca toti sunt asteptati:detinatori,fosti sau viitori,eventual simpatizanti.La fel ar putea sa zica si Cpt sau Octav,ori Geo,Tudor sau mai stiu eu care.Nu e cazul de discutii.Nu mai am multe nr de telefoane.Punki de ex. Am sunat si era tel inchis.Eu fac eforturi sa ma descurc de peste si cu munca pt ca am cam ramas singur pe metereze la munca.Nu am rezervat inca nimic.O voi face in momentul in care se vireaza banii de cazare.Sunt 5-6 camere disponibile acolo,dar va puteti caza in apropiere la alta pensiune.Macar sa ne adunam noi 12-15 persoane."Ostilitatile" se vor desfasura la Beltina.Asteptam idei,alte variante.Posibil sa vin pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Emy: spune cat e avansul si din 2 clickuri e la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 27, 2016 Autor Share Postat Februarie 27, 2016 Sa sun si postez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 transfer si eu banutii imediat ce avem acceptul de la tine, daca este bine afara am sa vi si eu cu motorul, daca nu cu conserva si mai pot ridica 2 persoane din Bucuresti in caz ca nu au cu ce ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 27, 2016 Autor Share Postat Februarie 27, 2016 Am vorbit si sunt 6 camere disponibile.Am negociat si a ramas la 140 lei/2nopti/camera.O camera are si pat suplimentar.Conditiile sunt mai bune decat la Rasnov,locatia nu mai spun.Cine plateste are camera rezervata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Emy: Luni dimineata sa-ti verifici contul. Am virat cei 140ron. Diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 (editat) E totul bine, i-au iesit bine investigatiile astazi. Restul, nu mai conteaza. Rog sa mutam discutia despre accident aici, ca sa tinem topicul asta curat. Multumesc Bine ai venit in Club sa se faca fata bine... ca avem putine in Club... in rest... asta e viata. Cu bune... cu rele... mergem inainte. Vreau sa va anunt ca pe data de 24 Februarie 2016, s-a incheiat povestea mea cu Carpatica SA. Pe 2 Martie se da verdictul... apoi vedem ce va mai urma. Pana Atunci... Zile bune! Va tin la curent... Editat Februarie 27, 2016 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Da unde va vedeti pana la urma ca as veni si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 (editat) Hai Bro hai. La Rasinari e vorba. Pensiunea Beltina parca. Al treilea weekend din martie. Diiii! Capitane: tare curios sunt de verdict.... sper sa fie cum ai calculat! Cele bune! Editat Februarie 27, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Eu pe 17 Martie se prea poate sa fiu in Franta. Plec pe mare ptr cateva luni... distractie placuta... si sezon bun tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 (editat) Fata este bine. Nu pot sa exprim in cuvinte bucuria simtita cand am vazut-o pieptanadu-se si admirandu-se in oglinda. Azi si-a facut singurica manichiura ... Off ce usor putea sa ramana mutilata dupa evenimentul asta. Bine dreaq ca nu am lasat soimul sa mearga "cum vroia el" pe sectiunea aia de drum drept si intins. Cat despre soim... vesnica pomenire. O sa-mi ia asigurarile alt soim... sau popa. Luni mergem sa scoatem medico-legalul pentru fata. Pentru maine dimineata presimt c-o sa fie o super lunga slujba intr-o oarecare biserica din Filipestii de Padure... tare o sa mai bata vartos clopotele... Pentru ca Luni ne intalnim cu popa sa "vedem"... Nu stiu cum o sa fie fata mea atunci, dar am veni si noi la intrunirea cu pricina. Nu mai vreau sa fac ca ultima oara: sa promit si sa nu ajungem. In cel mai rau caz, gasim noi ceva cazare prin imprejurimi atunci. Oricum va tin la curent despre cum decurge treaba, insa pe topicul accidentului, ca sa ramana asta curat, cu veselie si intruniri, nu pocneli si oase rupte. Editat Februarie 27, 2016 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Bine ca e bine Kosh. Ma bucur pentru voi. Revenind la SpringFest, e o lista inceputa deja! Cine doreste sa vina sa se inscrie! Ce e asa de greu???? Hai colegii, cu incredere si fara rusine continuati cu inscrierile. Dii! Diiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 27, 2016 Autor Share Postat Februarie 27, 2016 Lorant...pai si cum ramane cu cele 2 clicuri?Doar te-ai laudat...tot pe clasic mergi.O sa verific!Acum nu a intrat nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 Eu am ordonat plata on-line. Tie luni dimineata o sa-ti intre efectiv! Estimez undeva pe la 10-11. Doar stii Emy ca eu intotdeauna imi tin promisiunile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Eu nu cred ca pot ajunge,dar va trimit reprezentant cu Busica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Salutari, La 10 grade se defileaza cu soimul? Prognoza "probabila" nu pare prea favorabila. Daca este vreme de venit calare o sa fiu si eu prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 hai sa centralizam atunci, ca incepem sa ne adunam... pentru weekendul 18-20 03 2016 si fiecare doritor sa se inscrie! obligatoriu! 1. Emylyo 2. MariusCojo 3. Smok3 4. Apriliacluj ...diiiiii! deci asta-i lista inceputa.... va rog continuati cu inscrierile! avansul se plateste la colegul @emylyo! diiii diiiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 28, 2016 Autor Share Postat Februarie 28, 2016 Noi nu ne luam dupa prognoze:cu masina,cu trenul,cu rata...la ocazie cu blablacar...Pantera nu te-am mai vazut de la Sighisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Daaaa, mi-e dor rau de voi, dar nah, daca asa a fost viata ) Acum cu Miruna e si mai greu sa "dispar" un week-end... Vedem... Va pupa fata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 (editat) Dragii mei, usor usor vad ca intrunirea posesorilor de Hayabusa derapeaza rau . Asa ca e bine sa intervin ! Intrunirea de primavara sau mai bine zis intrunirea nationala de cand s-a inventat s-a desfasurat in jurul datei de 1 IUNIE. In mare parte , chiar daca vremea era ceva mai capricioasa ( imi amintesc ca in 2010 inaite sa ajung la Sibiu am asteptat sa se opreasca grindina si pe urma am continuat deplasarea !) deci in orice situatie ar fi , ziua este suficient de mare, iarna nu mai are putere si chiar daca apare un fenomen meteo extrem el poate fi depasit. Cum o parte din posesori din diverse motive au ajuns la intrunire cu masina si alte mijloace de locomotie altele decat Hayabusa s-a ajuns evident la o BABILONIE GENERALIZATA. Indubitabil o intalnire de iarna se face in conditii de siguranta cu masinile si evident ca pentru cei care se cunosc nu conteaza cu ce se ajunge la LOCATIE. Dar ce facem cu noii posesori si cu viitorii doritori?! Ar trebui cineva sa le explice ca defapt intalnirea este un PRIVATE PARTY si ne intalnim la o chestie gen WEEKEND SEMINAR si cam atat. Gand s-au pus bazele intrunirilor posesorilor de Hayabusa, am avut ocazia sa aflu cum se organizau INTRUNIRILE POSESORILOR DE BMW. Iar regula de baza am considerat-o ca fie ploaie fie vant la fel ca un meci de fotbal programat te prezinti echipat corespunzator si joci. Ca am facut si exceptie in functie de fiecare caz in parte este adevarat dar acele exceptii s-au dorit sa fie cat mai putine. Cand m-am simtit lezat ca nu sunt prins la catalog am primit raspunsul ca au mai fost omisi si altii. Eu zic si am sperat totdeauna ca CEL sau CEI care se ocupa de organizare are grija de toata lumea ! Adica daca tot s-a deranjat sa numeasca 2-3 , de ce nu ar face-o pentru toti cei care vin de obicei. In primul rand i-ar responsabiliza si ar fi un gest dragut ca cineva ii mai pomeneste din cand in cand. Asa ca daca ne intalnim la sf lunii Martie cu siguranta la sfarsitul lunii Mai o sa ramana totul agatat in coada de peste. Asa ca organizatorii ar fi bine sa se faca intelesi caci daca noi cei care ne intalnim frecvent intelegem subtilitatile noii veniti categoric ca nu pricep nimic. CUM SPUNEAM: N-AM LIPSIT DE LA NICI O CONVOCARE DAR DACA NU SE IAU MASURI MA VAD NEVOIT SA SCHIMB MACAZUL ! Nu se poate sa organizezi o intrunire intr-o locatie cu 6 camere pe deviza : LASA CA DACA O SA FIM MAI MULTI GASIM GAZDUIRE SI PRIN INPREJURIMI ! Eu pot sa chem alaturi de mine alti 8 motociclisti iubitori de petreceri oricand ! Dar unde? Acolo unde cu chin cu vai abia gasesc eu loc ?! ASA CA E BINE SA CLARIFICATI LUCRURILE: IN MARTIE NE INTALNIM CINE ARE CHEF SI IN IUNIE IN FUNCTIE DE CE SE STABILESTE SI CINE ORGANIZEAZA NE INTALNIM OFICIAL ! Editat Februarie 29, 2016 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate