Sari la conținut

Accident In Constanta - 28.08.2007


ZX-R
 Share

Postări Recomandate

din pacate motociclistul a decedat.si iarasi dupa un scenariu comun.motocicleta de putina vreme,lipsa experienta plus viteza prea mare pt oras.si putem adauga si lipsa de acordare prioritate dar...el la ce se gandea,cu gazul la maxim.probabil la best lap!!!

 

 

Iarasi ba fratele meu? Suntem pe front, infanterie in plin asalt, ce dracu???

 

Odihneasca-se in pace.. ce sa mai zic.

 

(...) nu este totul o cursa nebuna plina de adrenalina.Cursa perfecta.Ea nu exista.. singura cursa este cea in care ai 30 de ani de motociclism si esti inca sanatos, este o cursa de anduranta.. una grea, una care te surmeneaza psihic.Dar da satisfactia cea mai mare. (..)

 

Adevar ai grait gixxxere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 166
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Trec in fiecare zi pe eliberarii, nu cred ca sunt exceptii. Astazi cand m-am intors acasa pe la 1 si ceva noaptea, am vazut dacia lovita, lume adunata si lumanari pe jos. In gandu meu a fost ceva de genu "sper sa nu fi fost vreun motociclist ca iar urmeaza zile de ascultat sfaturi de la toata lumea"... Pacat... m-am inselat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:D :bounce: :moto: R.I.P. :hug: :) :D

 

Poate n-am citit eu bine, poate lumea nu este informata... pana la urma soferita a facut o manevra gresita/interzisa sau baiatul nu a dat prioritate ?!?

 

P.S.: citind pe aici, in detaliu atatea cazuri, cred k orice vitezan / inconstient (conservar/motorist) s-ar tempera un pic... DAR, NU-S DE AJUNS SFATURI, PARERI, RELATARI PE FORUM!!! TREBUIE O CAMPANIE ADEVARATA CARE SA AJUNGA LA URECHILE/OCHII CAT MAI MULTOR PERSOANE IMPLICATE IN FENOMEN!!! O RUBRICA (un thread dedicat/parolat/cu atentionare/etc) CU POZE EXPLICITE AR CONSTIENTIZA SI MAI MULT PE CEI CE INTRA PE AICI... In rest, atentie sporita si sa ne auzim cu bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci, motociclistul a depasit autobuzul 51 oprit in statie si imediat dupa ce a revenit pe banda, desteapta aia cu papuc i-a taiat fata. Cineva spunea ca l-a vazut intr-un sfarsit si s-a oprit pe banda lui. Oricum ar fi, tot l-a lovit. Baiatul a franat, spatele s-a blocat si s-a dus intr-o parte. Asa a lovit si masina, dintr-o parte.

 

@mahasp1: Prima data cumpara-ti motocicleta, vezi cum sta treaba si dupa ce te darama un idiot/idioata d-asta (Doamne fereste), mai vedem daca esti de parere ca tu esti vinovata

 

@Ak Raptor: Ai dreptul la parerea ta... Parerea mea este ca nu ai dreptate.

 

Gata cu off-topicul, ca iar ies certuri de 10 pagini.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

First : R.I.P.

 

Second : Motociclistul a avut viteza destul de mare. Am avut accident luna asta cam la fel, mi-a taiat fata si eu am intrat in el lateral, nu am mai putut frana datorita faptului ca eram deja cu roata fata in dreptul rotii lui spate si avem gen 40-50...eu nu am nimic, m-a proiectat in stanga masinii unde am mai mers vreo 5-10 metri si apoi am cazut. Eu nu am avut nimic...motorul putin sifonat, dupa care stau acum sa se miste asigurarile. Va spun ca daca baiatul avea viteza legala altfel era situatia pentru ca si eu veneam atunci cu 70-80, dar am franat ca l-am vazut pe bou destul de nesigur...mi-a luat fata fara semnal, ca daca avea semnal mergeam si cu 20 la ora numa sa nu ma infig in el.

 

Multe accidente se intampla si din imprudenta noastra...inca o data R.I.P.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator vali22

pentru ca poate cu casca supravietuia.

 

 

Avea casca LAZER , bine spus TrT asta vroiam sa ii zic si eu, " @mahasp1 " -- Motocicleta: not yet:D nici nu iti cumpara sunt periculoase si poti sa mori defapt nici nu mai intra pe forum

Editat de vali22
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe langa asta politistii care dau permise la conservari pe sub mana nu se gandesc ca de acei 300-400 de Euro reprezentand shpaga pentru ca vreun pushtan cu bani sa ia permis poate sa depinda viata cuiva

 

Asta e o tampenie enorma. Ti se pare cumva ca superba comunitate a motociclistilor de SS-uri nu este plina de baieti de bani gata? De oameni care nu s-ar jena niciun moment sa-si plateasca carnetul intrucat oricum ei au invatat sa conduca de la prietenii din gasca?

 

Aici nu este problema carnetelor date pe sub mana!

Problema are 3 baze de pornire:

a. Constientizarea SOFERILOR in ceea ce priveste existenta pe carosabil si a altor tipuri de vehicule. Pe 2 roti mai exact.

 

b. Constientizarea MOTOCICLISTILOR in ceea ce priveste riscurile la care se expun cand pleaca pe strada in conditiile in care conduc o bestie, ne-echipati fizic, psihic si intelectual.

 

c. O campanie comuna care ar avea ca scop aplanarea starii "conflictuale" intre cele 2 tabere de pe sosea. Cat timp exista aceasta stare de ura intre reprezentati ai celor 2 tabere, mereu vom avea accidente in care sa dezbatem "cat de PROASTA e fost aia, cand a schimbat directia de mers, el depasind autobuzul!" iar "conservarii" vor vorbi mereu despre "idiotii aia care i-au rupt oglinda, l-au scuipat, i-au indoit aripa etc etc".

 

Cineva aici spunea: Motociclistii sunt vinovati! (daca au cazut)

 

Din punctul meu de vedere, motociclistii sunt vinovati ca nu fac ei PRIMUL PAS in aplanarea acestor conflicte, ba mai mult ... le intretin. De ce ar face primul pas? Pentru ca in accidente au cel mai mult de suferit, se expun celui mai mare risc. Un motiv mai mult decat suficient, dar de obicei, motociclistii au 3 c***e si ala al 3-lea e special pt. mandria lui de motociclist. Normal ca prefera sa vina pe forum sa se planga semenilor si sa gaseasca vreo 2-3 care sa-l sustina pana-n panzele albe cu declaratii de genul: "eu ii f****m vreo 2 in aripa si plecam pe rosu.

 

 

Imi pare rau ca tocmai pe acest topic am ajuns sa-mi expun si eu parerile. Am citit multe topic-uri in care vina era aruncata cu usurinta, sau mereu se gaseau alti vinovati (gen politistii cu carnete pe spaga). Pur si simplu, acum mis-a pus pata pe genul asta de replici.

 

In ceea ce-l priveste pe baiatul implicat in accident:

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Condoleante familiei si prietenilor!

 

Fiti atenti ... intersectiile si depasirile, conduc detasat la accidente :D

Editat de Khael
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu sunt de parere sa facem cumva mai multa reclama acestui forum,in special topicului cu accidente,sa le vorbim frumos incepatorilor cunoscuti,sa-si arunce putin ochii pe aici,sa rasfoiasca si in arhiva,poate isi vor da seama oarecum ca-i invatam de bine!!!

 

Este ingrijorator,alarmant,ganditi-va ca numarul motociclistilor creste zilnic,unde se va ajunge asa??? :D

 

Condoleante familiei si apropiatilor,sanatate pietonului!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@khael: nu generaliza. eu am ss si nu mi-am cumparat permisul. si stiu foarte multi asa.

@all (free advice): in oras trebuie mers cu orice mobra ca si cum ai merge cu scuterul daca vrei sa scapi. iti faci skiluri de bagat printre masini dar nu exagera cu viteza. cel mult poti sa mergi o idee mai repede decat masinile ca sa nu trebuiasca sa ii feresti si pe cei din spate...dar ai grija la frane.

 

RIP pt cei ce au murit si pt cei ce vor urma.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@khael: nu generaliza. eu am ss si nu mi-am cumparat permisul. si stiu foarte multi asa.

 

Nu era o generalizare. As fi generalizat spunand ca posesorii de SS-uri sunt niste piloti de carton, cu carnete cumparate. Cred ca de fapt ai inteles foarte bine unde am vrut sa bat cu acel post. La faptul ca nu doar "conservarii" isi pot cumpara carnete. Coruptia din politie sunt sigur ca nu face discriminare intre tipurile de vehicule conduse.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu era baiat de bani gata dar era un baiat pe care si eu si altii l-au sfatuit sa o lase mai moale si am primit in schimb zambete ironice si spate intors.era un om care avea motor de 3 saptamani,nu a avut un minim de respect pentru ceea ce inseamna motociclism si luase motorul...pt gagici.acum stau eu si ma intreb de ce trebuie sa plang sau sa regret.prietene!dc ai sti ce zambet ironic am eu acum...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ar trebui sa faca cineva ceva cu incepatorii care isi iau motor prea mare, sa faca cineva o campanie TV in Marea Britanie asta a ajutat foarte mult in acest caz. Eu personal daca as fi avut motor mare din prima SIGUR as fi mierlit-o :D . Si pe langa asta politistii care dau permise la conservari pe sub mana nu se gandesc ca de acei 300-400 de Euro reprezentand shpaga pentru ca vreun pushtan cu bani sa ia permis poate sa depinda viata cuiva, poate chiar a cuiva drag lor. Eu sunt dispus sa ajut sa FACEM CEVA. ORICE. Sa informam parintii incepatorilor ce presupune motociclismul, sa ii oprim in trafic pe cei pe care ii vedem ca fac imprudente sa le dam un sfat. Ma ingrozesc de fiecare data cand aud ca mai moare cineva... Sincere Condoleante, DE curand am vazut un editorial din moto life care zicea "MAI FRUMOS DECAT SA NE ARATAM PARERILE DE RAU PENTRU CEI CARE NU MAI SUNT NU POATE FI DECAT GRIJA PENTRU CEI CARE EXISTA INCA!" GANDITI-VA La CHESTIA ASTA

 

A auzit cineva VREODATA ca s-a dat vreo amenda pentru un incepator care conducea motor mai mare in primul an de permis???

Toti viseaza numai rachete si au numai fluturi in cap.Daca le atrage cineva atentia rad jmecher.

Baieti ....fiti seriosi, nici nu ar mai trebui sa existe topicul asta.

 

R.I.P.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RIP!

Eu sunt incepator si am motor de 110 cai (mi-am luat-o ca imi place motorul; putea sa aiba si 50; erau arhisuficienti). Nu incalc legea, ca am 25 de ani. Motorul nu a vazut inca peste 5000 de ture si sper sa nu vada prea des. Nu dau lectii nimanui, e clar ca un incepator are mai multe sanse sa o pateasca decat un biker cu experienta. De gresit, insa, putem gresi toti, si de multe ori e suficient o singura data. Nu puterea motocicletelor omoara, ci atitudinea. 100 in oras prinde si una de 125. In loc sa polemizati despre incepatori pe supersporturi mai bine nu ati mai promova (si evident tenta pustii virgini sau nu) condusul reising prin oras. Incepatorii aia au nevoie de ajutorul vostru. Mi-e mi-au murit multi bazgauni din cap stand pe forumul asta. Acum doar timpul va demonstra daca au murit toti sau nu... sper sa nu ajung si eu subiect pe aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu era baiat de bani gata dar era un baiat pe care si eu si altii l-au sfatuit sa o lase mai moale si am primit in schimb zambete ironice si spate intors.era un om care avea motor de 3 saptamani,nu a avut un minim de respect pentru ceea ce inseamna motociclism si luase motorul...pt gagici.acum stau eu si ma intreb de ce trebuie sa plang sau sa regret.prietene!dc ai sti ce zambet ironic am eu acum...

 

 

:bounce:

 

very :D

 

... imi aduc aminte de toate zambetele ironice primite pana acum de la cei care "tocma' lor nu li se va intampla"! ...exact la asta se refera controversata "selectie naturala"

 

nu pot sa zambesc, nici macar amar, pentru ca un om a murit, ...dar a murit pe barba lui ... nu masina care i-a taiat calea l-a ucis, ci viteza cu care a intrat in ea ...o sa ziceti, pai n-a avut viteza prea mare, e adevarat, dar a fost suficienta ...

 

le-a mai fost taiata calea si la altii, si eu am patit-o de multe ori, cand am fost foarte atent m-am ales cu sperietura, cand am fost necugetat m-am ales cu carjele , pentru ca n-am gresit prea rau, n-am suferit prea rau ... toate astea fiinca stiu si mi-e groaza ca "pot fi oricand eu ala ..."

 

 

R.I.P :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intradevar Dumnezeu sa-l ierte, dar daca nu a ascultat sfatul celorlalti motociclisti asta e de rau si aceasta accidentul era inevitabil (mai ales ca isi luase zx7r)

 

Oricum nu se mai poate face nimic pentru el, dar poate acei incepatori cu o atitudine asemanatoare se vor trezi si ei putin. Cat despre ideea de a indruma incepatorii spre eacest forum cred ca e OK si ar trebuii toti sa facem acest lucru

 

 

RIP

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu era baiat de bani gata dar era un baiat pe care si eu si altii l-au sfatuit sa o lase mai moale si am primit in schimb zambete ironice si spate intors.era un om care avea motor de 3 saptamani,nu a avut un minim de respect pentru ceea ce inseamna motociclism si luase motorul...pt gagici.acum stau eu si ma intreb de ce trebuie sa plang sau sa regret.prietene!dc ai sti ce zambet ironic am eu acum...

 

 

Ii dau dreptate R3kin-ului.... am avut ocazia sa stau de vorba de doua ori cu el. L-am intrebat ce motor isi cumparase..... mi-a spus destul de mandru: "ZX7R". Am banuit ca e prima lui motoreta si mi-a confirmat. L-am intrebat de ce 750 din prima...... mi-a rapuns destul de sec" Pai si pe ce-ai vrea sa incep?! pe una mica pe care sa o tot schimb?" L-am sfatuit sa o ia usor de tot ca ZX7 nu e chiar o motoreta blanda. A spus ca nu sunt probleme si ca nu-i greu sa mearga cu ea........... Pemisul, ca si motorul il avea de mai putin de o luna..

Depasirea unei masini in viteza (am discutat cu martorii si viteza lui nu era exagerat de mare, dar nici mica....insa suficienta) + strada destul de ingusta si circulata + dacia ce intorcea in momentul in care a intrat el in depasire, + lipsa de experienta + plus multe altele, a dus la un tragic accident.

Cand vreti sa trageti de gaz aiurea, ganditi-va macar o secunda la suferinta celor ce te cunosc, si care vin in miez de noapte sa-ti aprinda o lumanare langa o bordura......

 

In cunostinta de cauza pot spune ca aproximativ 85-90% din incepatorii cu varste sub 26-28 ani nu concep macar sa-si cumpere alta motocicleta decat supersport, minim 600, minim 100 de cai, care fuge minim 200 si ceva.... Chiar nu te poti intelege rational cu ei.... Chiar nu e de glumit in fata unor asemenea cifre, si eu sunt de parere ca ar trebui inasprite conditiile de acordare a permisului moto pentru cei ce vor sa conduca motociclete puternice.. Poate unii o sa ma injurati, dar ar salva multe vieti... Poate Asociatia Motociclistilor ar putea demara vreun proiect in acest sens.....

Deja preturile motocicletelor second au scazut mult, su cu 2-3000 euro iti poti cumpara o "mica" racheta, cu 350 RON iti tragi plasticul aferent si chipurile esti "apt" pentru umectarea fofoloancelor de pe trotuar. Numai ca in realitate lucrurile sunt mai complicate.

 

Domnilor incepatori, incepeti pe motociclete mai mici si mai blande. Nu pierdeti nimic daca nu vi le luati pe cele mai mari din prima. Ba dimpotriva! Timp este destul, ca nu a bagat nimeni zilele in sac!

Aveti grija!

 

 

PS. Exact cu aceleasi zambete ironice a raspuns si sfaturilor mele! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...