pepsi Postat Iulie 28, 2018 Share Postat Iulie 28, 2018 Salutari, Stie cineva ce rost are busonul incercuit? Am impresia ca de la ea i-mi curge uleiul din motor. Am schimbat semeringurile la kick, pinion, schimbator, toate oringurile, garnitura de la stator, degeaba, tot i-mi picura ulei destul de mult... Din cate am vazut de la busonul incercuit se prelinge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iulie 29, 2018 Share Postat Iulie 29, 2018 KTM din care să curgă ulei nu prea am văzut și eu am doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 29, 2018 Share Postat Iulie 29, 2018 Era doar o expresie, dar picura destul de tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Iulie 31, 2018 Share Postat Iulie 31, 2018 ce lichid folositi pentru pompa ambreiaj , ma refer la specificatii sa stiu ce caut in comert , am un ktm lc4 cu pompa magura insa banuiesc ca si pe Exc tot aia e ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iulie 31, 2018 Share Postat Iulie 31, 2018 Ulei hidraulic mineral folosit la suspensiile hidraulice la Citroen.E 30 de lei litru.Fata de 100 ml lichid Măgura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 merci fain » Post actualizat in 01 Aug 2018 16:45am luat azi uleiul , a mers parfum , am folosit metoda asta , amorsare din prima , o recomand . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 4, 2018 Share Postat August 4, 2018 (editat) Salutare! Am un EXC 400 din 2000, de putin timp scos la plimbare pe strada, cand l-am luat nu am observat problema asta pentru ca am mers doar prin padure. Faza e ca atunci cand tin gazul fix incepe sa balbaie, sa intrerupa, iar turatia oscileaza foarte putin. Aveti idee despre ce ar putea fi? Carburatorul a fost desfacut si spalat cu spray de curatare special. Editat August 4, 2018 de CzCustoms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 4, 2018 Share Postat August 4, 2018 Bujia 99% asa se comporta si a mea cu ngk cr9ek. am schimbat pe cr8ek, cr8ix si echivalentul denso iu24, cu toate a mers f bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 4, 2018 Share Postat August 4, 2018 (editat) cei drept nu am umblat la ea. Mersi de sfat, de luni ii infiletez o bujoaica noua sa vedem. » Post actualizat in 11 Aug 2018 19:08Salutare! Am un EXC 400 din 2000, de putin timp scos la plimbare pe strada, cand l-am luat nu am observat problema asta pentru ca am mers doar prin padure. Faza e ca atunci cand tin gazul fix incepe sa balbaie, sa intrerupa, iar turatia oscileaza foarte putin. Aveti idee despre ce ar putea fi? Carburatorul a fost desfacut si spalat cu spray de curatare special. am schimbat bujia, iridium echivalenta celei recomandate de manual dar tot asa se comporta.. » Post actualizat in 11 Aug 2018 19:08Cea veche era innegrita, semn ca are prea multa benzina. Editat August 4, 2018 de CzCustoms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat August 15, 2018 Share Postat August 15, 2018 Caut cadru cu acte. Pt ktm exc 250/300 2012-2016. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 31, 2018 Share Postat August 31, 2018 Aprindere KTM 450 exc 2008 ,cn are sau de unde luam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 Cumpar stator pt exc 520. 0744424818 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 Ce ulei raport calitate pret recomandati . Folosesc in prezent motorex 10 60 cross power dar e cam scump.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 25, 2018 Share Postat Octombrie 25, 2018 Yacco mvx 1000 » Post actualizat in 25 Oct 2018 16:35 Au 15w50 full sintetic e cam 110 lei 2 l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 vreau sa montez pe un 525 , un ventilator ptr radiator , deoarece ceea ce gasesc ca si kituri de instalare sunt foarte scumpe, pleaca de la vreo 600 ron pana la 1100 ron ..... exclus sa dau atatia bani , caut o alternativa , un ventilator ceva pe la 100 ron , restul firele si un comutator ma descurc eu , ceea ce m-ar interesa e daca a mai incercat cineva o romaneasca deasta si ce ventilatoare ati folosit si cu ce rezultate , orice sfat e binevenit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Ia să vă văd băjeț: ce motoretă e asta? 701 rally 450RR altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 vreau sa montez pe un 525 , un ventilator ptr radiator , deoarece ceea ce gasesc ca si kituri de instalare sunt foarte scumpe, pleaca de la vreo 600 ron pana la 1100 ron ..... exclus sa dau atatia bani , caut o alternativa , un ventilator ceva pe la 100 ron , restul firele si un comutator ma descurc eu , ceea ce m-ar interesa e daca a mai incercat cineva o romaneasca deasta si ce ventilatoare ati folosit si cu ce rezultate , orice sfat e binevenit . Teoretic orice ventilator poti adapta, daca incape pe radiator, dar ai grija sa fie rezistent la apa. Coolerele de PC nu sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Noiembrie 10, 2018 Share Postat Noiembrie 10, 2018 o sa caut ceva pe la dezmembrari moto ca totusi e altceva unu de pe moto , ca am gasit aici pe site un topic cu cineva ce-a mai incercat si ventilatoarele de computer sau altele din comert is pistol cu apa ca si forta de a trage aerul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Noiembrie 10, 2018 Share Postat Noiembrie 10, 2018 Incearca la magazinele de ATV, gen atvrom, etc. Stiu pe cineva care gasise un ventilator ATV ce se potrivea perfect, la fix 100 lei, la un magazin din Brasov. Din pacate omul nu mai e in tara, dar il poti intreba in privat exact de unde. E userul un_aiurit de aici de pe forum, poate pe aici mai intra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibirec Postat Decembrie 9, 2018 Share Postat Decembrie 9, 2018 A montat cineva handguarduri aluminiu KTM pe ghidon Renthal Twinwall? Imi cam da cu virgula din cauza grosimii ghidonului si a unghiului unde vine prinderea handguardului. La 08.11.2018 la 0:28, MariusTm29 a spus: vreau sa montez pe un 525 , un ventilator ptr radiator , deoarece ceea ce gasesc ca si kituri de instalare sunt foarte scumpe, pleaca de la vreo 600 ron pana la 1100 ron ..... exclus sa dau atatia bani , caut o alternativa , un ventilator ceva pe la 100 ron , restul firele si un comutator ma descurc eu , ceea ce m-ar interesa e daca a mai incercat cineva o romaneasca deasta si ce ventilatoare ati folosit si cu ce rezultate , orice sfat e binevenit . Vezi ca vinde un tip din Cugir ventilatoare SPAL. Il gasesti pe OLX. Eu am luat de la el cu aproximativ 250 lei anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Decembrie 9, 2018 Share Postat Decembrie 9, 2018 Acum 6 minute, tibirec a spus: A montat cineva handguarduri aluminiu KTM pe ghidon Renthal Twinwall? Imi cam da cu virgula din cauza grosimii ghidonului si a unghiului unde vine prinderea handguardului. Vezi ca vinde un tip din Cugir ventilatoare SPAL. Il gasesti pe OLX. Eu am luat de la el cu aproximativ 250 lei anul trecut. da . am rezolvat-o intre timp , merci oricum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikex Postat Decembrie 30, 2018 Share Postat Decembrie 30, 2018 Ai gasit o solutie buna de prindere a handguardurilor pe ghidon acolo unde ghidonul este intre 28 si 22? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 3, 2019 Share Postat Ianuarie 3, 2019 salutari, ce placute de frana recomandati pt uz stradal 90%. Brembo? CL? SBS? EBC? Ceramic sau sinter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikex Postat Ianuarie 12, 2019 Share Postat Ianuarie 12, 2019 Este o anvelopa de 140/80-18 prea mare pentru un 200 exc din 2007? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibirec Postat Ianuarie 12, 2019 Share Postat Ianuarie 12, 2019 (editat) La 30.12.2018 la 18:16, mikex a spus: Ai gasit o solutie buna de prindere a handguardurilor pe ghidon acolo unde ghidonul este intre 28 si 22? Am gasit, da. Am inversat piesa de legatura dintre bara handguardurilor si colier. Pe cea din stanga am pus-o in dreapta si invers. Astfel prinderea a coborat mai jos pe ghidon si nu mai interactioneaza cu buretele sau cu tija lui. Editat Ianuarie 12, 2019 de tibirec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate