Ravenitza Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Si eu o sa fiu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Eu vin..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 vin si eu la 8 sunt acolo! vin si eu la 8 sunt acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Doar de curiozitate, intrebarea se adreseaza celor care au cunostinte juridice: acuzatul poate sa lipseasca si de data aceasta, daca asa i se scoala lui? Sau e adus cu mandat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) Doar de curiozitate, intrebarea se adreseaza celor care au cunostinte juridice: acuzatul poate sa lipseasca si de data aceasta, daca asa i se scoala lui? Sau e adus cu mandat? Din pacate, din cate am aflat, procesul mai poate fi amanat si de data aceasta datorita lipsei de prezenta a acuzatului sau a aparari sale. In acest caz ar fi ultima amanare permisa. Sa speram ca nu va fi cazul. Important este ca noi, comunitatea moto sa facem prezenta! vin si eu la 8 sunt acolo! vin si eu la 8 sunt acolo! Razvane nu are nici un rost sa vii de la 8. Procesul incepe la 8:30. Editat Aprilie 27, 2009 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 De doua ori poate sa nu se prezinte. Apoi se prezinta, si invoca lipsa de aparare, ca nu are avocat. Apoi se prezinta cu avocat, care solicita timp pentru studierea dosarului si probeaza asta cu imputernicirea avocatiala semnata in ziua procesului sau o zi inainte... Si asa se ajunge la vacanta judecatoreasca.... Dupa care mai sunt si alte tertipuri posibile...din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 O sa fiu acolo numai ca nu stiu cat voi putea sa stau. De obicei procesele astea dureaza mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Precum am spus, voi fi acolo. Dar, la fel ca Ozzy, nu pot sta mai tarziu de 9:30-10:00.. ori, ma indoiesc ca ar fi primul proces pe rol, pentru a incepe tocmai atunci.. Si, da, mai poate fi amanat prin multe tertipuri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) voi face tot posibilul, desi sunt sanse destul demari sa nu vina "soferu'". din cate-am inteles, data viitoare va fi obligat sa se prezinte. nu-mi lace sa-mi turez motoreta de-ampixu', dar cand va pasi pe treptele judecatoriei o sa-si puna mainile la urechi, cu riscul unei amenzi pt. perturbarea linistii publice. bafta Editat Aprilie 27, 2009 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 ajung si eu..nu pot sta mai mult de 9.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 cine ma trezeste si pe mine???? 7:40??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) Vin si eu. Odata adunati acolo, ce facem? Stam si dam pacanele in fata judecatoriei? Editat Aprilie 27, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 cine ma trezeste si pe mine???? 7:40??? Te sun eu! Vin si eu. Odata adunati acolo, ce facem? Stam si dam pacanele in fata judecatoriei? Doar daca va fi necesar Claudiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Culmea e ca la pacanele ma pot baga si eu. Tot nu mi-am reparat toba. Daca se incalzeste umpic iese si cu flacari. Daca nu vine nici de data asta, are cineva idee unde locuieste / lucreaza individul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 apar si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Maine, 28 Aprilie, ora 8.30Judecatoria Sectorului 6(Str. Stirbei Voda nr. 115, sector 1) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Culmea e ca la pacanele ma pot baga si eu. Tot nu mi-am reparat toba. Daca se incalzeste umpic iese si cu flacari. Daca nu vine nici de data asta, are cineva idee unde locuieste / lucreaza individul? ne vedem in agip la 08:00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felix_ionescu Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 sper sa fie mai multi care fac prezenta de data aceasta As veni cu drag... insa sunt cam imobilizat... o clavicula rupta... alt accident stupid acum 10 zile... sorry. Data viitoare raspund prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Din pacate, din cate am aflat, procesul mai poate fi amanat si de data aceasta datorita lipsei de prezenta a acuzatului sau a aparari sale. In acest caz ar fi ultima amanare permisa. Sa speram ca nu va fi cazul. Important este ca noi, comunitatea moto sa facem prezenta! Razvane nu are nici un rost sa vii de la 8. Procesul incepe la 8:30. o sa vin mai devreme in sensul ca nu vreau sa ajung la fix 8:30 si sa nu stiu unde sa intru sau sa intru intimpul procesului ...e cam de cacao si prefer sa vin inainte, mai bine ne vedem acolo inainte cu 20 de min macar sa intram toti odata in sala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Eu, Nyt si Alexuta vom fi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Pentru cine nu stie exact unde se afla judecatoria, este pe Bvd. Stirbei Voda intre intersectiile Stirbei Voda cu Calea Plevnei si Stirbei Voda cu Buzesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 vis-a-vis de Depozitul de calculatoare ... imediat pe dreapta dupa parcul eroilor sau operei Hai nene mai multi ca daca am numarat bine abia am depasit degetele de maini!!!! Noro, ma bazez pe tine!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Prezent si eu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate