Stfn1990 Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Eu sunt curios de cat timp "coc" treaba asta Foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Eu sunt curios de cat timp "coc" treaba asta Foarte frumos! Nu conteaza, important e ca au reusit Acum, de fapt ieri, erau prin India http://www.zumzumzum.ro/index.php/2007/10/02/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 (...)In 6 luni de calatorie cred ca se strange ceva material. (...) Hoooly Sweet Mother Of Jesus On A Surfboard!!! Sase luuuni? WHOA! Pe cuvantul meu ca traznitii astia ar trebui intampinati la intoarcere cu o parada moto, oricat de mica ar fi ea. Jos palaria/casca/sapca/you name it, pentru ei. Ca sa inteleaga toata lumea la ce s-au inhamat, priviti un pic traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stuart79 Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 bai tata ma uit ca noi ne chinuim jumate de saptamana sa facem un drum pana la iasi si vreo doua sa megem pana la bucuresti... si altii uite ce fac... tot ce pot spune este RESPECT SI SA VA AJUTE DUMNEZEU SA VENITI SANATOSI ACASA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 acum am vazut topicul. totul e super, cam greu cu internetul in tara asta. acum suntem in delhi, miine plecam spre agra. multumim pt. urari, o sa completez site-ul cu informatii despre acte si alte cele bafta, cip si ioana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaih Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 am citit tot blogu acum o saptamana si am ramas masca. cred ca acea carte va vi una stufoasa . sa va intoarceti cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 Nu-l uita pe "Grasu" Parca era Cip, Ioana si "Grasu" Bafta in continuare! Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat Octombrie 20, 2007 Autor Share Postat Octombrie 20, 2007 Orrrrrrrribil... L-au tradat pe Grasu' pentru niste camile (care sunt, ce-i drept, 4x4 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 WOOW! Respectele noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 JOS PALARIA ! Cip & Ioana: sunteti "din alta lume"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgio Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 sal Adevarati oameni,motoristi,spunetile cum vreti cu spirit de aventura.BRAVOOOOOOOOOO////// Sa va intoarceti cu bine ca ne mandrim cu voi in toata Europa. Aveti dreptate,merita parada la intoarcere. Asfalt cum vi-l doriti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 ..vad ca n-au mai scris nimic de ceva vreme..mai stie cineva ceva de ei?. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat Octombrie 29, 2007 Autor Share Postat Octombrie 29, 2007 ..vad ca n-au mai scris nimic de ceva vreme..mai stie cineva ceva de ei?. Sunt OK. Au stat cateva zile la mare (Marea Arabiei, of course). Usor, usor, o iau spre Nepal. Au incercat sa-si rezerve locuri de avion din Kathmandu spre Bangkok, dar se pare ca nepalezii nu cred in cartile de credit, ci doar in cash, ceea ce e cam complicat de la cateva mii de kilometri distanta de casierie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan73 Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 IMPRESIONANT...! Noi cand am facut Buc - Florenta si retur de Joi pana Marti am zis ca suntem zmei, dar de fapt acum imi dau seama ca suntem niste purici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 (editat) acum am vazut topicul. totul e super, cam greu cu internetul in tara asta. acum suntem in delhi, miine plecam spre agra. multumim pt. urari, o sa completez site-ul cu informatii despre acte si alte cele bafta, cip si ioana Drum bun, fratilor! Dumnezeu sa va netezeasca cararile! Si da, la intoarcere merita intampinati regeste! Editat Octombrie 29, 2007 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 no comment... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Sunteti formidabili! Am fost 2 ani la rand la intalnirea motociclistilor de cursa lunga organizata anual de Bernd Tesch in Belgia. Acolo povestesc cei care au ocolit un continent si cei care au avut tentative de a efectua ocolul pamantului. Pot sa va spun ca treceti in "fata" in acel grup. Cand veniti , propun sa facem o actiune, sa se duca vestea peste tot. Faceti mai mult pentru reclama pozitiva a tarii decat cei angajati pentru asta. Motociclistii romani in actiune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 cum ma au dat '' grasu'' pe camile ? gata cu grasu ? hai frate asta da aventura ....ce zici Dinule un transalp si un dominator ar merge asa departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 cum ma au dat '' grasu'' pe camile ? gata cu grasu ? hai frate asta da aventura ....ce zici Dinule un transalp si un dominator ar merge asa departe Drept sa-ti spun, nu stiu, nu ma pricep. Intreaba-l pe Cip, care e mai in tema, eventual cand se vor intoarce ca acum e mai greu de gasit Eu nu fac decat un pic de PR p'aici, asa, de la gura sobei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Da... sunt noutati! Uite-aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinu_d Postat Noiembrie 16, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2007 Da... sunt noutati! Uite-aici! Grasu' se intoarce acasa cu avionul, dupa 18.000 km facuti pe rotile proprii de la Bucuresti pana la Kathmandu. Ioana si Cip vor face Thailanda, Laos si poate Vietnam per-pedes (ei, vorba vine...). S-ar zice ca partea motociclistica se incheie aici. java script:emoticon('', 'smid_48') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leonardsen Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 extraordinara excursia Bravo iar pozele sunt ......... (aici n-am cuvinte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stfn1990 Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Ce s-a intamplat cu site-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 wuaw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate