oanass Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 Exact! Si in Iasi de ex, chiar daca ai Carte de Indentitate de Romania a masinii (eliberata de RAR) tot iti trebuie la Anaf si Primarie (Taxe si impozite) traduceri dupa documentul de cumparare si cartea din tara de provenienta a masinii. Birocratie! am programare la RAR pe 16 iulie, dupa aia ma apuc de umblat pe la usi ) - in Iasi, poti sa-mi zici mai exact unde ai fost la ANAF? ce cladire (in centru sau fosta directie vamala)? eventual biroul, daca iti mai aduci aminte? » Post actualizat in 20 Jun 2018 03:54 Proaspete n-am. In ianuarie 2016 n-am avut probleme cu acel certificat online, iar hartia ca nu datorez tva am luat-o de la anaf(ura mamii lor de birocrati). Merci! Sper sa fie ok si la mine cu certificatul online. Lumea din jur evolueaza, numai noi dam inapoi parca... poate or fi in stare sa citeasca un cod qr. Cat despre ANAF, asta stiam si eu (de fapt atat stiam, ANAF), doar ca in Iasi avem vreo 2 cladiri ale institutiei in 2 zone diferite ale orasului si incerc sa identific mai exact unde trebuie sa ajung , ca sa nu ma lovesc de "amabilitatea" cuiva de pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 Salutare. Vin și eu cu o întrebare. Cineva mi-a spus că s-a dat o lege prin care ești obligat să înmatriculezi motoreta pe numele tau într-un interval de timp, altfel este radiata. Este adevărat? Eu o am înregistrată la fisc dar nu am mai inmatriculat-o pe numele meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 si ce te opreste sa intri in legalitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 Întrebarea era alta. Are cineva idee de aceasta lege? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 https://www.4tuning.ro/legislatie-auto/gata-cu-joaca-masina-care-nu-este-pe-numele-tau-sau-care-nu-are-itp-se-radiaza-din-circulatie-de-luna-viitoare-38022.html cauta si tu cu google "inmatriculare 20 mai 2018" si vei gasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 Din ce vad parca se referă la luatul in evidenta la fisc. Voi ce părere aveți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 Scrie si ca se radiaza din oficiu daca nu ai înmatriculat-o in 90 de zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Eu deduc că este vorba de fisc. Nu de înmatriculat. Voi întreba și la înmatriculări. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 - Baaaa, e popa! - Batman, Batman! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Salutare. Vin și eu cu o întrebare. Cineva mi-a spus că s-a dat o lege prin care ești obligat să înmatriculezi motoreta pe numele tau într-un interval de timp, altfel este radiata. Este adevărat? Eu o am înregistrată la fisc dar nu am mai inmatriculat-o pe numele meu. Daca te opreste politia si verifica iti ia talonul ca sa te oblige sa o inmatriculezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Salutare. Vin și eu cu o întrebare. Cineva mi-a spus că s-a dat o lege prin care ești obligat să înmatriculezi motoreta pe numele tau într-un interval de timp, altfel este radiata. Este adevărat? Eu o am înregistrată la fisc dar nu am mai inmatriculat-o pe numele meu. si daca te duci dupa 5 ani la impozite te inregistreaza si iti ia impozitul de la data contractului cu penalitati. Ideea este ca cineva primeste amenzile in locul tau daca nu o transcri sau daca fugi de la locul accidentului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Exclus, impozitul se ia cu maxim 5 ani in urma plus penalitati, asta e legea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Daca vreau sa schimb.culoare la o.motocicleta se complica mult.procedurile cand merg la identificare la RAR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Doresc sa iau numere rosii pentru o motocicleta care e programata Joi la RAR. Din cate am vazut, pentru numere rosii am nevoie de RCA. Am cautat pe net sa fac RCA-ul pe 1/3 luni si toate site-urile imi cer dovada inregistarii fiscale. Nu am asa ceva. Pentru inregistrare fiscala am nevoie de CIV pe care il iau joi. Imi scapa ceva? Nu pot sa iau numere rosii decat dupa ce fac RAR-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Ar trebui sa poti bifa undeva "In vederea inmatricularii". Am incercat eu acum pe doua site-uri alese la intamplare. merge fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Da, am bifat asta, dar la final, dupa ce alegi oferta, inainte sa platesti te mai pune sa incarci dovada inregistrarii fiscale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 N-am ajuns pana acolo cu simularea. Pe vremea mea (acum doi ani) nu exista chestia asta. In principiu poti face înregistrarea fiscala si fara CIV, in ideea ca ai programare la RAR peste mai mult de 30 zile de la cumpărare (exista amenda pt înregistrarea fiscala la peste 30 zile de la cumparare), urmand sa duci CIV cand o primesti. Depinde peste cine dai la ghiseu la taxe locale. Mai simplu ar fi totusi sa mergi personal la un broker sau sa suni la site-ul pe care vrei sa faci asigurarea. Probabil exista o solutie mai simpla decat sa te iei de gat cu taxele locale sau cu RAR-ul. Alta varianta - transport la RAR cu platforma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Problema ta este doar cu varianta online.Mergi la un broker si te rezolva in 5 min .Iti face "in vederea inmatricularii" si doar pe seria de sasiu ca sa fie valabila si dupa ce schimbi numerele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Bun, m-am linistit. O sa merg si la un birou din asta de acte auto poate reusesc sa fac si traducere dupa factura (italia). Ar trebui sa gasesc birouri de genul pe langa DRPCIV (pipera), nu? Probabil tot acolo ma rezolva si cu asigurarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 (editat) Incarci orice pdf online (si foaie alba)si nu te mai duci nicaieri! Traducere nu cred ca faci la orice chiosc de acte, trebuie traducator autorizat (nu traducere legalizata insa, sunt 2 chestii diferite). Editat Iulie 16, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Vis a vis de politia de la Pipera este o cladire plina de brokeri. Mi-am adus aminte ca recent am incercat sa fac o inregistrare fiscala inainte de rar si mi s-a spus ca se face numai dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Asa este, pt a o inregistra la impozit e necesara cartea emisa de rar. Asigurare + nr rosii se pot obtine fara civ, implicit fara inregistrarea la taxe locale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 Am reusit sa fac asigurare la un broker la victoriei. Aparent doar City Insurance fac asigurari pentru inmatriculari provizorii (era singura optiune la broker). Eu cand am incercat online selectasem, ce-i drept, Allianz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 (editat) K@k@, probabil la city avea el comision mai mare! Editat Iulie 18, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 Toate societatile de asigurare ofera aceleași servicii. Sunt chiar obligate, am impresia. In fine, ai asigurare si asta conteaza. Ulterior iti faci unde vrei. Iar dupa ce ai numar poți cere sa treci la clasa de bonus superioara daca ai asa ceva pe alte moto / masini. In vederea inmatricularii se face doar pe B0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate