The Duck Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Caut si eu garaj in zona Delfinului- Electroaparataj.Pe bani,sau dau la schimb loc in garaj in Drumul Taberei-Plaza. Numai pe timpul sezonului, adica pana in octombrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Caut garaj pt 2 moto in zona Grivita, Matache, Stirbei, Popa Tatu, Polizu, Moxa, Cismigiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 caut garaj solid in piata matache/ zona sfintii voievozi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Caut sa inchiriez garaj - zona Ion Mihalache, Totulescu, Banu Manta, daca mai sunt doritori - dati de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 sal, daca gasesti ma abonez si eu si mihai ca tot suntem in zona Caut sa inchiriez garaj - zona Ion Mihalache, Totulescu, Banu Manta, daca mai sunt doritori - dati de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Ne abonam.. ne abonam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 sal, daca gasesti ma abonez si eu si mihai ca tot suntem in zona Pai sigur ca intram toti in abonament...ca s-au comportat bine fiarele pe drum spre BV si se inteleg bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 (editat) In Aprilie sper ca imi voi aduce motorul in Bucuresti , problema e ca nu am unde sa-l tin , iar in strada nu m-as risca sa-l las. Eu locuiesc in Unirii si m-ar interesa sa gasesc o curte sau un garaj in zona , unde sa-l pot tine. P.S. Multumesc moderatorilor ca s-au sesizat sa-mi mute topicul nu shtiam ca mai e unul. Scuze Editat Martie 26, 2007 de Ha0Tika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bufnitoiu" Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Salut. Locuiesc in Bucurestii Noi,la curte si am garaj.Pot ajuta pe cineva cu un loc ( chiar doua) de tinut motorul in siguranta. 0723.542.428.-DAN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Militari, Lujerului Cora - stie cineva de vreun locsor la adapost disponibil? Imi vine mobra si nu am unde sa o las... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Militari, Lujerului Cora - stie cineva de vreun locsor la adapost disponibil? Imi vine mobra si nu am unde sa o las... Trimite un mail baiatului acesta, are el un garaj intre Orsova si Lujerului, pe Virtutii : ca_radulescu@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vanatorul Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Salutare!! Am reusit sa mi cumpar un motor... dar nu prea am unde sa-l tin, stau in Crangasi in fata stadionului Rapid... Caut intr-un garaj sau intr-o curte un coltisor...eventual si ceva mai departe... Multumesc! Alex 0729700806 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 sunt interesat de un garaj in zona berceni (undeva intre piata sudului si brancoveanu) ... am tot vazut pe acolo motociclisti voi aveti garaj? id mess: darkrider906 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduche Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 sunt interesat de un garaj in zona berceni (undeva intre piata sudului si brancoveanu) ... am tot vazut pe acolo motociclisti voi aveti garaj? id mess: darkrider906 Si eu tot in berceni caut .Daca este cineva pls. un pm sau id msg: paduche45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 (editat) Si eu tot in berceni caut .Daca este cineva pls. un pm sau id msg: paduche45 Ce coincidenta. Si eu tot in Berceni caut garaj. daca se poate pe oltenitei, intre BigBerceni si brancoveanu. tel: 0729826955 0767358484 sau un PM sau pe mess: adriantila help me. Am motorul si nu am garajul Editat Aprilie 18, 2007 de tilik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Proaspat vaduv de garaj( ideal in spatele blocului sub geam) in urma demolarii caut garaj in zona Rahova-Dr. Taberei, Unirii, Izvor, Eroilor. Accept si loc in curte, gradina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adie Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Am gasit un spatiu care poate fi transformat in garaj cu suprafata de 30 mp (5 x 6 m) in zona Blv Lacul Tei - Galvani. Este profitabil sa-l inchiriem cat mai multi si de aceea va rog sa-mi spune-ti cat sunte-ti de acord sa platiti si cati ne putem strange pentru aceasta locatie? Ma anturez si io. Cam ce trebuie facut? Io stau pe Zambilelor. 0723655813 0749064561. Da-mi un bip cand vezi mesajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 stie cineva in loc acoperit si incuiabil in zona Socului (piata Delfinului) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Caut garaj sau curte pentru o motocicleta, in zona parcului IOR titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AbyssWalker Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 caut garaj TIMISOARA. calea sagului, cat mai aproape de piata doina (profi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 in zona Unirii,Izvor .. daca e cineva cu garaj rog sa ma contacteze. Hai ca vad ca suntem mai multi din zona asta.. poate ne combinam la vre-un garaj . id ca aici ...daca stie cineva ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 stie cineva in loc acoperit si incuiabil in zona Socului (piata Delfinului) ? si pe mine ma intereseaza in aceeasi zona, un garaj eventual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tendon Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 in cazul asta putem sa inchiriem impreuna un garaj (asta daca gasim)... eu continui sa caut... fa la fel... si daca unul din noi gaseshte ceva il anunta pe celalalt... 2 moto in garaj pt masina incap perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Hai sa pun si eu un anunt aici desi nu prea am sperante... Caut garaj sau loc in curte pt moto in zona Lacul Tei - Zambilelor. La casele din zona nu am avut succes pana acum. Raspuns pe PM de preferat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottogrozav Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 caut garaj in dr. taberei, cetatea histria. eventual ma cuplez si cu alti motociclisti. astept urgent oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate