panky Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Vand / Inchiriez, garaj in cartier Bucurestii Noi / Strada panciu, 17,46 mp + 2,5 m.p. teren in folosinta, este la parter imobil de locuinta (casa parter+etaj), la strada. Are si o rampa ... daca cineva vrea sa mai bage si o masina la reparat. Dimensiuni spatiu inchis = 7,33 x 2,49 mxm e-mail: dan@snowkiting.ro tel: 0723 678 662 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the navigator Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 caut garaj dristor-laborator . andrei@conforthotels.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvank5 Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 caut spre inchiriere garaj in zona Piata Unirii, Piata Natiunile Unite. Razvan, 0722608697 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazzr Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 In zona Nicolae Grigorescu ma intereseaza si pe mine un garaj ptr un motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_cmd Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 vand/schimb(cu moto) un garaj prefabricat din beton amplasat pe loc de parcare... in zona petre ispirescu sector 5. Are toate taxele platite la zi. daca are careva de dat vrun motor pe un asemenea garaj astept un pm (mai dau si diferentza). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_corobea Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Oameni buni, daca stie cineva un garaj intre PIATA VICTORIEI si GARA DE NORD sa ma anunte ca am niste nenorociti de vecini care miau taiat ambele cauciucuri asta noapte, o tineam in gradina in fata blocului si azi dimineata ambele cauciucuri geanta. Au mai facut eu gura , una alta dar nu credeam ca merg chiar asa de departe . DACA STIE CINEVA un garaj, ceva, ii sarut mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Eu vreau sa inchiriez un garaj in zona Grivita-1 Mai (actual Ion Mihalache).. Daca stiti ceva, dati va rog un PM. Thanks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lilith. Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Am loc liber in garaj la Eroii Revolutiei; daca sunt doritori, anuntati-ma pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
love Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Salutare! Stau pe Fundeni colt cu Pantelimon si caut un garaj sa-mi parchez VN800, ma primeste si pe mine cineva la el in chirie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Duck Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Caut si eu garaj in zona Delfinului- Electroaparataj.Pe bani,sau dau la schimb loc in garaj in Drumul Taberei-Plaza. Numai pe timpul sezonului, adica pana in octombrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Caut garaj pt 2 moto in zona Grivita, Matache, Stirbei, Popa Tatu, Polizu, Moxa, Cismigiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 caut garaj solid in piata matache/ zona sfintii voievozi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Caut sa inchiriez garaj - zona Ion Mihalache, Totulescu, Banu Manta, daca mai sunt doritori - dati de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 sal, daca gasesti ma abonez si eu si mihai ca tot suntem in zona Caut sa inchiriez garaj - zona Ion Mihalache, Totulescu, Banu Manta, daca mai sunt doritori - dati de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Ne abonam.. ne abonam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 sal, daca gasesti ma abonez si eu si mihai ca tot suntem in zona Pai sigur ca intram toti in abonament...ca s-au comportat bine fiarele pe drum spre BV si se inteleg bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 (editat) In Aprilie sper ca imi voi aduce motorul in Bucuresti , problema e ca nu am unde sa-l tin , iar in strada nu m-as risca sa-l las. Eu locuiesc in Unirii si m-ar interesa sa gasesc o curte sau un garaj in zona , unde sa-l pot tine. P.S. Multumesc moderatorilor ca s-au sesizat sa-mi mute topicul nu shtiam ca mai e unul. Scuze Editat Martie 26, 2007 de Ha0Tika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bufnitoiu" Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Salut. Locuiesc in Bucurestii Noi,la curte si am garaj.Pot ajuta pe cineva cu un loc ( chiar doua) de tinut motorul in siguranta. 0723.542.428.-DAN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Militari, Lujerului Cora - stie cineva de vreun locsor la adapost disponibil? Imi vine mobra si nu am unde sa o las... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Militari, Lujerului Cora - stie cineva de vreun locsor la adapost disponibil? Imi vine mobra si nu am unde sa o las... Trimite un mail baiatului acesta, are el un garaj intre Orsova si Lujerului, pe Virtutii : ca_radulescu@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vanatorul Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Salutare!! Am reusit sa mi cumpar un motor... dar nu prea am unde sa-l tin, stau in Crangasi in fata stadionului Rapid... Caut intr-un garaj sau intr-o curte un coltisor...eventual si ceva mai departe... Multumesc! Alex 0729700806 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 sunt interesat de un garaj in zona berceni (undeva intre piata sudului si brancoveanu) ... am tot vazut pe acolo motociclisti voi aveti garaj? id mess: darkrider906 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduche Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 sunt interesat de un garaj in zona berceni (undeva intre piata sudului si brancoveanu) ... am tot vazut pe acolo motociclisti voi aveti garaj? id mess: darkrider906 Si eu tot in berceni caut .Daca este cineva pls. un pm sau id msg: paduche45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 (editat) Si eu tot in berceni caut .Daca este cineva pls. un pm sau id msg: paduche45 Ce coincidenta. Si eu tot in Berceni caut garaj. daca se poate pe oltenitei, intre BigBerceni si brancoveanu. tel: 0729826955 0767358484 sau un PM sau pe mess: adriantila help me. Am motorul si nu am garajul Editat Aprilie 18, 2007 de tilik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Proaspat vaduv de garaj( ideal in spatele blocului sub geam) in urma demolarii caut garaj in zona Rahova-Dr. Taberei, Unirii, Izvor, Eroilor. Accept si loc in curte, gradina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate