Requiem Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 Garaje demolate in sectorul 3 Inspectorii Primariei sectorului 3 vor desfiinta in aceasta saptamana garajele ilegal amplasate pe spatiul verde al blocurilor. Sunt vizate constructiile din str. Prevederii si cele din str. Rotunda. Tot in aceasta saptamana, primaria va desfiinta mai multe constructii ilegale din sector. Sursa: Libertatea http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=ma...icle&aid=112795 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 Ieri veneam prin spatele cladirii in care a fost Mobifon. Acolo era o dubita abandonata, ceea ce ... m-a facut sa am idei Daca o cumpara cineva pe bani putini o puteti folosi ca garaj pentru 2 motoare linistiti. Daca nu aveam unde sa las fiara, ma bagam si eu sa fac jumate-jumate cu cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 am gasit o tanti care vinde un garaj in spatele blocului meu, pe virtutii, militari. vrea 1500E pe el, ceea ce e cam mult pentru mine. dar i-am propus sa-l inchirieze, si a zis ca se mai gandeste pana duminica mai vrea cineva sa se bage? tel meu: 0722 898304 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 (editat) CAUT SA INCHIRIEZ GARAJ IN BERCENI, ZONA COVASNA, METALURGIEI (OBREGIA) SAU ZONA EMIL RACOVITA. IN SITUATIA ACTUALA DAU ORICAT!!!! Editat Mai 13, 2005 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Ma intereseaza sa cumpar echipament complet (geaca,pantaloni,manusi,casca,cizme)de enduro-touring.Stie careva unde gasesc ceva la preturi mai umane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Ma intereseaza sa cumpar echipament complet (geaca,pantaloni,manusi,casca,cizme)de enduro-touring.Stie careva unde gasesc ceva la preturi mai umane? SIGUR nu in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Ma intereseaza sa cumpar echipament complet (geaca,pantaloni,manusi,casca,cizme)de enduro-touring.Stie careva unde gasesc ceva la preturi mai umane? Incearca la sectiunea "Bursa" a acestui forum... Pfui, ce capiati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magician Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Am de inchiriat un garaj pe Titulescu langa piata Victoriei. Garajul este de masina, deci au loc zic eu in el vreo 3-4 motoare. Chiria ar fi 15$/luna de motor. Doritorii pot trimite mail pe petcua1@yahoo.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Magician, ti-am trimis un mail! Vreau si eu un loc acolo in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magician Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Ti-am raspuns Ikarus....ne vedem pe seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavimocanu Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 (editat) Garaj zona stefan cel mare - piata Galati (str. Raspantiilor) In garaj mai este un tico (al meu) si loc de inca doua motoare, dar eu as vrea sa mai bag doar unul (evident pt a nu fi chiar la limita spatiului). pretz: 500 mii/luna Salutari PS: mentionez ca este zona de case (garajul e in curte) deci cu atat mai mica sansa sa intre cineva in curte si sa fure motorul. In plus, curent si apa+canalizare la indemana. Editat Mai 26, 2005 de tavimocanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Garaj zona stefan cel mare - piata Galati (str. Raspantiilor) In garaj mai este un tico (al meu) si loc de inca doua motoare, dar eu as vrea sa mai bag doar unul (evident pt a nu fi chiar la limita spatiului). pretz: 500 mii/luna Salutari PS: mentionez ca este zona de case (garajul e in curte) deci cu atat mai mica sansa sa intre cineva in curte si sa fure motorul. In plus, curent si apa+canalizare la indemana. salut, m-ar interesa pe mine.... cum sa fac sa dau de tine ? Eu sunt Marius, numarul meu de telefon este 0722367503 Din pacate abia dupa ora 18:30 scap de la seviciu dar oricum imi poti trimite un mesaj aici pe forum. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 am găsit un garaj la Vitan (în spatele magazinului Prosper) la preţ rezonabil..ceva intenţii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 am găsit un garaj la Vitan (în spatele magazinului Prosper) la preţ rezonabil..ceva intenţii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 am găsit un garaj la Vitan (în spatele magazinului Prosper) la preţ rezonabil..ceva intenţii? unde vine magazinul prosper? ca m-ar interesa si pe mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 unde vine magazinul prosper? ca m-ar interesa si pe mine! e la intersecţie Mihai Bravu cu Calea Dudeşti, când faci dreapta să mergi spre Mall.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bodo Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Magician, ti-am trimis si eu un mail! Daca mai este de actualitate anuntul vreau si eu un loc acolo in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 e la intersecţie Mihai Bravu cu Calea Dudeşti, când faci dreapta să mergi spre Mall.. suna interesant, cat pe luna? cate motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 "am găsit un garaj la Vitan (în spatele magazinului Prosper)" "e la intersecţie Mihai Bravu cu Calea Dudeşti, când faci dreapta să mergi spre Mall." preţul este de un milion pentru garaj, intră 3 motoare sau hai să zicem 4 înghesuite..cine vrea să se anunţe repede, omul nu îl ţine pentru noi prea mult că mai are pe unu cu maşina.. deja există un pretendent..mai aşteptăm doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 Caut garaj in BERCENI zona P-ta Resita - Giurgiului. Stie cineva, ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 Kuki daca gasesti ceva, sunt si eu interesat de asa ceva. Eu stau pe Vigoniei, deci aproape de zona in care cauti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 "am găsit un garaj la Vitan (în spatele magazinului Prosper)" "e la intersecţie Mihai Bravu cu Calea Dudeşti, când faci dreapta să mergi spre Mall." preţul este de un milion pentru garaj, intră 3 motoare sau hai să zicem 4 înghesuite..cine vrea să se anunţe repede, omul nu îl ţine pentru noi prea mult că mai are pe unu cu maşina.. deja există un pretendent..mai aşteptăm doi. eu sunt interesat, iti trimit um PM cu nr meu de tel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crashmx Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 "am g?sit un garaj la Vitan (în spatele magazinului Prosper)" "e la intersec?ie Mihai Bravu cu Calea Dude?ti, când faci dreapta s? mergi spre Mall." pre?ul este de un milion pentru garaj, intr? 3 motoare sau hai s? zicem 4 înghesuite..cine vrea s? se anun?e repede, omul nu îl ?ine pentru noi prea mult c? mai are pe unu cu ma?ina.. deja exist? un pretendent..mai a?tept?m doi. si eu sunt interesat..... maine iau motoru si nu am unde sa il tin iar locatia e destul de aproape de mine..... nr meu de tel e 0744672339 sau 0722742101...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 WhiteWolfule ... da' pe dristorului sau intre Dristorului si Mbravu nu ai ??? ca la prosper e prea departe 182208[/snapback] mi-am adus si io rabla acasa, stau in DRISTOR, imi e si mila de ea cu ploile astea, plus ca nu dorm noaptea de grija ei... concluzie - vreau si io sa o pun undeva, dar aproape de Metrou DRISTOR hai, bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bursuc Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 (editat) GARAJ ZONA COTROCENI (ACADEMIA MILITARA) are curent si apa el a fost pentru 2 masini zic eu ca e loc destul de mult deja sunt 3 moto pret 1 mil/luna rel la 0723693533 (numai persoane serioase garajul este intr-o zina f f linistita) Editat Iulie 13, 2005 de Bursuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate