rommel Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 Salutare tuturor! pentru ca ma mananca rau sa imi mai iau un tanc pe langa cel pe care il am deja, vreau doar sa intreb cum se preteaza zzr-ul de 1400 ptr cineva de 1,72 m inaltime?.. Cu privire la greutate nu imi fac probleme, Intruder-ul meu are 340 kg cred cu toate accesoriile pe el si il manevrez fara probleme.. » Post actualizat in 24 Oct 2017 10:27 Salutare tuturor! pentru ca ma mananca rau sa imi mai iau un tanc pe langa cel pe care il am deja, vreau doar sa intreb cum se preteaza zzr-ul de 1400 ptr cineva de 1,72 m inaltime?.. Cu privire la greutate nu imi fac probleme, Intruder-ul meu are 340 kg cred cu toate accesoriile pe el si il manevrez fara probleme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 Mai e cineva activ pe topicul asta sau....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Februarie 14, 2018 Share Postat Februarie 14, 2018 (editat) Mai e cineva activ pe topicul asta sau....? Aici nu a fost activ, nimeni, niciodata. Este o motocicleta de smecher, ei nu pierd vremea pe forum )) Editat Februarie 14, 2018 de free fly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 Aici nu a fost activ, nimeni, niciodata. Este o motocicleta de smecher, ei nu pierd vremea pe forum )) ...mda, chiar si iarna?.... poate ca am gresit , asa o fi cum zici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Februarie 25, 2018 Share Postat Februarie 25, 2018 Salutare tuturor! pentru ca ma mananca rau sa imi mai iau un tanc pe langa cel pe care il am deja, vreau doar sa intreb cum se preteaza zzr-ul de 1400 ptr cineva de 1,72 m inaltime?.. Cu privire la greutate nu imi fac probleme, Intruder-ul meu are 340 kg cred cu toate accesoriile pe el si il manevrez fara probleme.. Salut. Japonezii le calaresc fara probleme. Ca idee, inaltimea este de 80 de cm la sa. Motocicleta se poate cobora, ori ai optiunea de a modifica saua. "Prinde" una, incaleca pe ea, si vezi cum te simti......Daca vrei, poti! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 E adevarata motocicleta, am luat una noua in weekendul trecut. Am avut hayabusa din 2009, ce-i drept 9 ani de atunci, dar e alta viata agregatul de acum. Daca stie cineva unde o pot resofta dupa ce-i pun galerii Akrapovic (tobele sunt deja), rog sa lase mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 (editat) Daca stie cineva unde o pot resofta dupa ce-i pun galerii Akrapovic (tobele sunt deja), rog sa lase mesaj. Pot sa te ajut eu. Editat Aprilie 5, 2018 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 TNG, la tine veneam maine in vinerea mare,daca nu erai in halalalt capat al patriei Dar nu e exclus sa am un drum pana acolo. (Am ramas socat de cum goneste ZZR, ca sa vad cand ma dau jos ca e pe LOW power mode) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marioso Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 Salutare la toti zzr-istii. Vin dupa 4 ani de pe un ZX9r - 99 si as vrea sa fac trecerea la ZZR1400. De obicei merg cu un portbagaj usor si pasager(50kg). Personal simt ca as avea nevoie de mai multa putere dar nu as dori sa pierd foarte mult din handling. Obisnuiesc sa merg relativ tare si din acest motiv as fi interesat sa imi impartasiti experienta voastra legat de modul in care sta zzr-ul pe curbe. In multe reviewuri ( cred ca le-am vazut pe toate de pe youtube ) multi spun ca hayabusa sta mai bine pe curbe. Modelul de care sunt interesat este a doua generatie, 2012+. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai N Postat Octombrie 3, 2018 Share Postat Octombrie 3, 2018 Salutare la toti zzr-istii. Vin dupa 4 ani de pe un ZX9r - 99 si as vrea sa fac trecerea la ZZR1400. De obicei merg cu un portbagaj usor si pasager(50kg). Personal simt ca as avea nevoie de mai multa putere dar nu as dori sa pierd foarte mult din handling. Obisnuiesc sa merg relativ tare si din acest motiv as fi interesat sa imi impartasiti experienta voastra legat de modul in care sta zzr-ul pe curbe. In multe reviewuri ( cred ca le-am vazut pe toate de pe youtube ) multi spun ca hayabusa sta mai bine pe curbe. Modelul de care sunt interesat este a doua generatie, 2012+. Salut........ NU CHIAR NU CRED CA VREI ZZR de ce nu te gandesti la un X6 mare alb??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 Careva cu un zzr in mintile lui de vanzare? PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marioso Postat Februarie 15, 2019 Share Postat Februarie 15, 2019 La 03.10.2018 la 16:06, Mihai N a spus: Salut........ NU CHIAR NU CRED CA VREI ZZR de ce nu te gandesti la un X6 mare alb??? Ai vorbit ca un posesor de asa ceva....si nu ma refer la ZZR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciceu4 Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 Salut, As dori sa fac upgrade la Gen 2 si am gasit acest anunt pe OLX. Cunoaste cineva aceasta motocicleta ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciceu4 Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 (editat) L.E : Am sunat si am vorbit cu proprietarul. Nu e de cumparat . Cica cadrul ar fi 2007 dar restul pare a fi Gen 2. Foarte dubioasa treaba! Editat Martie 3, 2020 de ciceu4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 (editat) Acum 1 oră, ciceu4 a spus: L.E : Am sunat si am vorbit cu proprietarul. Nu e de cumparat . Cica cadrul ar fi 2007 dar restul pare a fi Gen 2. Foarte dubioasa treaba! S-a mai discutat despre acest anunt si exact asta era problema: moto din 2016 cu cadru din 2007. Nu stiu cum vine asta si mai ales cum de s-a potrivit cadrul cu restul pieselor. Asa i-a vandut-o proprietarul din Polonia (parca). El spune ca cei de la RAR ar fi depistat problema, cica i-au inmatriculat-o ca fiind din 2007. P.S. Asa se explica si pretul Editat Martie 3, 2020 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 3, 2020 Share Postat Martie 3, 2020 Pentru un ZZR inmatriculata si mers acasa nu-i tocmai pomana pretul. Inainte sa iau Busa, am primit oferta de la dealerul Kawa local pentru un 2015, negru cu 1500 km...9200 euro. Si m-am cacait pana s-a dat Tipic mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciceu4 Postat Aprilie 13, 2020 Share Postat Aprilie 13, 2020 A trecut cineva de la ZZR la H2 SX (SE) ? Ma bate gandul sa vand moto si sa iau ceva mai nou . Dilema ramane daca sa trec pe H2 SX sau ZZR 1400 dupa 2017. Stiu ca dupa 2020 nu va mai fi produs zzr 1400 ca deh Euro 5 din 2021 e must . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 14, 2020 Share Postat Aprilie 14, 2020 Incearca intai un SX. E o motocicleta interesanta. Servisarea e dubioasa la noi, cu supraalimentarea &co. Pozitia e o idee mai comfy si mai putin sportiva decat la ZZR, e tot cam atat de grea...Trage de rupe norii si are nevoie musai de o finala aftermarket, altfel auzi doar turbina :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr_mac Postat Mai 21, 2020 Share Postat Mai 21, 2020 Salut! Am dat jos suportul de top case si am ramas cu gaura asta. Aveti va rog sugestii cu ce as putea sa fac sa o acopar? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Mai 21, 2020 Share Postat Mai 21, 2020 Acum 52 minute, mr_mac a spus: Salut! Am dat jos suportul de top case si am ramas cu gaura asta. Aveti va rog sugestii cu ce as putea sa fac sa o acopar? Multumesc! https://www.ebay.com/itm/GRAB-RAIL-KAWASAKI-ZZR-ZX-14-ABS-1400-2006-2011/402256175406?hash=item5da856212e:g:3wYAAOSwN1JetVmR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr_mac Postat Mai 21, 2020 Share Postat Mai 21, 2020 Merci frumos! o fii plug and play sau mai e nevoie de adaptari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Mai 21, 2020 Share Postat Mai 21, 2020 (editat) Acel ”grab rail”, se prinde în același loc unde ai avut placa pentru top-case. Nu necesită adaptări. Eventual, ca să acoperi acea porțiune, poți folosi și așa ceva: https://www.ebay.com/itm/US-STOCK-Fit-Kawasaki-2006-2011-ZZR1400-ZX-14R-ZX14-Seat-Cover-Seat-Cowl-Chrome/133103542840?hash=item1efd96e238:g:q4YAAOSwlvNc0OOf Editat Mai 21, 2020 de Dan Ny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr_mac Postat Mai 22, 2020 Share Postat Mai 22, 2020 multumesc! sper sa fie plug and play... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yangzi Postat Iunie 30, 2020 Share Postat Iunie 30, 2020 (editat) Noua jucarie. Editat Iunie 30, 2020 de yangzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 30, 2020 Admin Share Postat Iunie 30, 2020 Superbă, să te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate