kia Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 (editat) ohh doamne, se pare ca sunt tot unu si unu, daca a-ti remarcat Editat Ianuarie 30, 2009 de kia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 ohh doamne, se pare ca sunt tot unu si unu, daca a-ti remarcat gresit. ei or' fi unu si unu. da' la ele nu poti zice ca e una si una. sunt doua si doua. sau trei si trei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Februarie 4, 2009 Autor Share Postat Februarie 4, 2009 LA MULTI ANISORI! draga domnule Alex alias Omunegru22. Sa traiesti, sa infloresti etc etc stii tu mai departe Te pupam si salutam! Bianca, Alex si Patricia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Multam fain de urari ! uite aici intreaga poveste cu cei 2,....comentarile sunt geniale!!!!! http://www.sherdog.net/forums/f7/i-got-mar...nd-pics-877461/ Ba Flo, am si eu o intrebare : aia e barbat sau ce rasa e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Multam fain de urari ! Ba Flo, am si eu o intrebare : aia e barbat sau ce rasa e? este femeia-barbat-bine, iar sotul din fata zimbru din dunga timbru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Ba Flo, am si eu o intrebare : aia e barbat sau ce rasa e? SINCER SA FIU CRED CA E CEVA MUTANT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 (editat) la moto e nevoie de vignete pentru gropile nationale? ca as vrea maine sa ma scot prima data pe o nationala. Editat Februarie 6, 2009 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 la moto e nevoie de vignete pentru gropile nationale?ca as vrea maine sa ma scot prima data pe o nationala. NU. N-AM AUZIT INCA PE NIMENI SA AIBE LA MOTOR ASA CEVA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 NU. N-AM AUZIT INCA PE NIMENI SA AIBE LA MOTOR ASA CEVA! Eu zic mai bine sa va giditi doar la vigneta sa nu cumva sa dea v'un parlamentar din greseala peste topic si sa descopere ca ar putea imbunatatii bugetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocosound Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 astazi la expozitie Moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Ia priviti ce instrument are asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 super tare treaba,ala chiar isi poate cinta ce vrea acceleratia lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Carburatoare sincronizate perfect, bujii si filtru de aer noi, muschi munciti si o pastila de E... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) uite aici intreaga poveste cu cei 2,....comentarile sunt geniale!!!!! http://www.sherdog.net/forums/f7/i-got-mar...nd-pics-877461/ Maica ce uratenie , nu-mi vine sa cred . Cred ca e sigura la care a ajuns, probabil a lasat in ea si de frica sa nu manace bataie sa casatorit cu ea How dare you talk about my wife like that, you are lucky I am in the military and am considered a deadly weapon or I would fight you in her honor. As for children we have one on the way now, which is why I married her. She is upset about losing her figure but I still think she looks great. -feritiva vine arma mortala , cu tot cu fotoliu Editat Februarie 11, 2009 de sica_sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Ia priviti ce instrument are asta!!! Asa un (cuvant urat) n-am mai vazut de foarte multa vreme-ce lucra fraieru din tot corpu sa traga de gaz-parca se masturbeaza si-o mai pus si masca aia de chirurg maramite si parbrizu ala de oligofren.Bine macar ca nu i se vede muianu sa n-am cosmare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Asa un (cuvant urat) n-am mai vazut de foarte multa vreme-ce lucra fraieru din tot corpu sa traga de gaz-parca se masturbeaza si-o mai pus si masca aia de chirurg maramite si parbrizu ala de oligofren.Bine macar ca nu i se vede muianu sa n-am cosmare. Te oftici!!! Ca n-ai tu mana si skills ca baiatu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Te oftici!!! Ca n-ai tu mana si skills ca baiatu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 http://www.funnyordie.com/videos/4f861ea55...foryourfreemind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 acum cateva zile. \ a murit omu' http://www.youtube.com/watch?v=Ay7XDfLcsLA...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 pentru cei interesati /index.php?...80&start=80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 vine careva azi la dumbrava ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 vine careva azi la dumbrava ? yep...vor fi mai multi prezenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 tot sa oraganizat mitinguri chefuri etc . , etc. ce ar fi daca am organiza ceva si pt. caii nostri care ne cara atatia km...? ma gandesc la o zi de sarbatoare a motocicletelor noastre......veniti si voi cu ideii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 tot sa oraganizat mitinguri chefuri etc . , etc. ce ar fi daca am organiza ceva si pt. caii nostri care ne cara atatia km...? ma gandesc la o zi de sarbatoare a motocicletelor noastre......veniti si voi cu ideii Mai pe la primavara, sa umplem Piata Mica de motoare, asa ca un fel de expozitie. Acolo putem intra fara nici un fel de aprobare. Eventual seara, ca e mai spectaculos. Ar fi fain sa fie deodata acolo toate motoarele din Sibiu. Doar ca trebuie facuta treaba in asa fel incat sa nu deranjam pe nimeni: fara zgomot exagerat, fara burnout-uri sau alte excese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Mai pe la primavara, sa umplem Piata Mica de motoare, asa ca un fel de expozitie. Acolo putem intra fara nici un fel de aprobare. Eventual seara, ca e mai spectaculos. Ar fi fain sa fie deodata acolo toate motoarele din Sibiu. Doar ca trebuie facuta treaba in asa fel incat sa nu deranjam pe nimeni: fara zgomot exagerat, fara burnout-uri sau alte excese. da chiar ar fi o idee bunna cred .......sa ne sarbatorim motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate