rmg Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 Sa mergi usor subturat inseamna sa accelerezi cand motorul e subturat! Probabil va referiti la accelerari puternice cand motorul e subturat. Ma rog, n-are rost sa despicam firul in patru, sa vorbim de regimuri tranzitorii si alte alea, fiecare merge pana la urma cum ii pofteste inima! Pe banii lui fiecare face ce si cum vrea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 N-are rost sa ne certam, oricum GS-urile is tata lor Deocamdata e cel mai economic si versatil motor din cate am intalnit. Atat ca la un moment dat simti nevoia de ceva putere in plus, dar dupa aia stai sa te gandesti ca oricum e mai tare ca acceleratie decat majoritatea masinilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Mie nu-mi merge turometru - si e mai bine asa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Eee, doamne fereste, se cearta cineva p-acilea??? Fiecare a argumentat de ce merge cum merge si gata, in rest fiecare face ce crede ce cuvinta! Aseara, am bagat o plimbare cu motoarele, am fost pana la urma vreo 4 GS-uri, un GPZ500 si un Simson, a fost frumos. Ne-am plimbat pana la Agip Otopeni, unde ne uitam dupa avioane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 eu n-am mai ajuns ca am venit seara din deplasare de la Kiatra Neamtz ... E marfa motoru . cred ca consuma si mai putin varianta pe injectie . are cineva motor peste anu 2000 ? eu sincer sa fiu imi ajunge puterea lui. sunt si mai usor si fuge mai tare Poate pe viitor o sa-mi iau un Suzuki SV . Cand se ieftinesc astea noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 INJECTIE??? O fi vreun prototip? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 3, 2005 Autor Share Postat Iulie 3, 2005 Legat de consum: 1. 1 persoana (85 kg) + rucsacel si tankbag 15 kg + 30-40 km in oras + 100 km de autostrada in care i-am dat 160-180/h si la un moment dat si peste 180 = 6.7 L - benzina OMV fara plumb 2. 2 persoane (140 kg impreuna) + rucsacei si tankbag (20 kg) + condus sportiv si dat si in goarna 120 pe drum drept + serpentine + urcare + coborare + vreo 25 km de forestier = 211 km => 8.24 L - benzina AGIP fara plumb Pentru mine e arhisuficienta si puterea si ce stie sa faca asta mica. E-adevarat ca pe autostrada cautam si viteza a VII-a la un moment dat... dar mi-a trecut repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Credeam ca exista din reflex am scris ! Nici nu credeam ca in 2005 se mai fac pe carburator . INJECTIE??? O fi vreun prototip? 193134[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Peste 180km/h??? Eu din discutii cu posesorii de GS am inteles ca mai mult de 180 cu 9500 de ture nu mere, poate carenata sa urce, insa a lui strumfuadi tot 180 a luat pe A2! M-ati facut curios, data viitoare duc toate treptele de viteza pe rosu, sa vedem cum e treaba!!! A mea a luat la un mers de 120-140, cu ceva varfuri mai sus de atat, luat 4%. Tot 85kile ( ), tot un rucsac. a lui strumfu chiar mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 4, 2005 Autor Share Postat Iulie 4, 2005 Cand se indreapta vremea, daca tii neaparat, facem o tura pana in Pitesti la un suc. Pun aparatul foto pe vitezometru sa inregistreze. Nu a ajuns la 200, stai calm, doar ca a trecut de 180 clar si vizibil La consum nu m-am plans, deoarece "o inteleg" ca nu e facuta sa traga asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Io nu shtiu cum bagatzi voi 180 cu GS-u , da eu de la 120 , 130 falfai pe motor. Aia deja nu mai e placere. Iara demaraju....cred ca nu e motor mai imbracat sa nu itzi ia fazta. Am tras 160 pe autostrada shi dupa 5 minute ma simtzeam parca m-o batut cineva. Singura chestie cu adevarat tare e manevrabilitatea prin orash. Pt oarsh e ideala! Drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Nea shobolanu, ai perfecta dreptate! insa iti dai seama ca ne mai incearca si pe noi neste teribilisme! asta cu viteze de 160-180 au fost, cel putin la mine, pt perioade ff scurte de timp, asa 1-2 min. ca sa videm cum e! in rest mers 100-120. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Eu doar odata am dat 170 sa vad cum e "ca omu" ... o linie scurta de 20 de secunde ... dar am stat intins, sub geam, si cu picioarele pe scaritele din spate. Nu mi s-a parut asa "fluturant" ! In rest merg incet , nu ma fascineaza viteza .... doar demarajele puternice pana la 60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Eu am mers weekendul asta aproape constant cu 160 de la Pecica la Arad si de la Arad la Timisoara. Am avut un rucsac (normal, nu tankbag) pe rezervor, am pus capul pe el si a fost chiar relaxant Atat ca se cam scutura casca de la viteza, tre sa-mi vina parbrizu mai incolo... Cert e ca se simte diferenta - cu costumul de piele mi-era mult mai usor sa merg repede, nu simteam absolut deloc vantul, doar in casca. Cu geaca asta (textila, de viteza cica) trebuie sa ma fac mic de la 120 incolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Nu stiu bai, eu nu am simtit nevoia de mai mult de 140. Nu cred ca am ajuns la mai mult de 150. Eu la 120 ma simt cel mai bine. Merge la 120 ceas, nici la 140 nu e diferit tare, dar nu sunt genul care sa o turez in draci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 E nasol de la 120 in sus, ca nu mai poti sa fumezi! Si se intinde inghetata pe visiera! Peste 2 saptamani imi vine si mie geamul de la louis, sunt curios daca e vreo diferenta fata de asta de acum, care e mai micut, dar mai aerodinamic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 (editat) Thomas tata, te-am ratat la milimetru azi la Arc, sa facem si noi cunostinta. Noi eram in spate, skullz, zorro, strumfuadi, l-am vazut si pe fanel! Te-am vazut doar cand plecai cu tovarasa, de la spate si mi-am adus aminte ca era o poza cu un nr. la avizier la politie, cu un nr. VN...., nu stiau unde sa trimita amenzile!!! Data aviatoare! Editat Iulie 6, 2005 de rmg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 6, 2005 Autor Share Postat Iulie 6, 2005 Lasa, ca amenzile le trimit la fostul proprietar (care e inca in acte) ca tot mai are de platit 12.000.000 lei VECHI de la amenzi de viteza Pai eu m-am plimbat pe-acolo, acea bruneta nu era tovarasa mea , era doar o tipa care m-a rugat s-o plimb si dupa 20 min eram inapoi ca-i ajunsese Cand am plecat de tot, luasem prietena unui amic in spate, pana la primul stop, cand am vazut un GS intrand pe alee (Fanel, tu erai tata ?) Nu e timpul pierdut, ne vedem vineri la Etrusco P.S. Intrebare: de azi, cand franez cu spatele, se aude un tziuit ascutit., indiferent cat de usor sau tare franez. Intrebarea e DE CE si ce am de facut ? Thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 6, 2005 Autor Share Postat Iulie 6, 2005 Ce te razi mah, nu toata lumea e asa desteapta ca tine Ata ete, alti bani, aceeasi distractie. Deh, sport scump Sugestii, ceva ? Da, tu, ala cu gura pana la urechi, din postu' anterior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bungee Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Peste 2 saptamani imi vine si mie geamul de la louis, sunt curios daca e vreo diferenta fata de asta de acum, care e mai micut, dar mai aerodinamic! 197161[/snapback] Nu vinzi geamul vechi? Daca da, da un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 (editat) nu mai tin minte ! iti dai seama ! daca era negru , si aveam casca agv colorata, pasagera cu casca rosie eu eram Thomas : cand am vazut un GS intrand pe alee (Fanel, tu erai tata ?) Editat Iulie 6, 2005 de Fanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Bungee, din pacate e amanetat deja (skullz)! Si mie imi scartaie pe spate placutele si m-am uitat, au carne destula, deci pur si simplu sunt proaste! In loc sa haleasca din placuta, face pojghita d-aia lucioasa si scartaie ca draq! Baga un ochi la etrier, sa vezi daca au carne placutele, sa nu zgarii discul! De cand am luat motorul, nu stiu daca am pus 3 frane cu spatele, si alea de proba asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 daca era negru , si aveam casca agv colorata, pasagera cu casca rosie eu eram Daca mai si respira greu, el era! FANEL!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 7, 2005 Autor Share Postat Iulie 7, 2005 nu mai tin minte !iti dai seama ! daca era negru , si aveam casca agv colorata, pasagera cu casca rosie eu eram Thomas : cand am vazut un GS intrand pe alee (Fanel, tu erai tata ?) 197591[/snapback] Era un tip mai "plinutz" si cu pasagera. Cine o fi fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 bai astia, care merge la Tg. Secuiesc? Eu as merge, ca am auzit ca e misto, 220 km. Stie careva intrarea cat e. Sper sa nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate