Fanel Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Pai e marfa , ca folosesti frana in loc de claxon Bungee, din pacate e amanetat deja (skullz)!Si mie imi scartaie pe spate placutele si m-am uitat, au carne destula, deci pur si simplu sunt proaste! In loc sa haleasca din placuta, face pojghita d-aia lucioasa si scartaie ca draq! Baga un ochi la etrier, sa vezi daca au carne placutele, sa nu zgarii discul! De cand am luat motorul, nu stiu daca am pus 3 frane cu spatele, si alea de proba asa! 197794[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berzelius Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Era un tip mai "plinutz" si cu pasagera. Cine o fi fost ? 197841[/snapback] Daca geaca era galbena cu YAMAHA atunci eu eram. Ca ma potrivesc la descriere 104 kg si aveam si pasagera. Am oprit chiar la intararea in alee. Gs-ul este mov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 8, 2005 Autor Share Postat Iulie 8, 2005 Daca geaca era galbena cu YAMAHA atunci eu eram. Ca ma potrivesc la descriere 104 kg si aveam si pasagera. Am oprit chiar la intararea in alee. Gs-ul este mov. 198734[/snapback] Gotchaaaaaaaaaa, tu stateai ascuns, ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
machedonu' Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Salutare si respect maxim pt posesorii de GS! :-) Stie cineva un mecanic bun pe care il poate recomanada pt GS - in Bucuresti? Sau nu neaparat specializat in GS dar in care sa poti avea incredere! Am ramas fara baterie si nu stiu daca e ea terminata sau nu imi mai incarca. Plus diverse "mizilicuri" de genul: cablul de la soc ramane tras, zgoot ciudat metalic la franare (probabil s-au dus discurile)....si cam atat, deocamdata. Nu sunt total atehnic dar prefer varianta in care fiecare isi face meseria si traieste de pe urma ei...asa ca daca mecanicul nu vine sa faca computer nu vad de ce m-as baga eu peste el :-D Multumesc, mache PS: GS rules - adica GS ruleaza loooolll - cum spunea un amic de-al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Am si eu o intrebare. Vreau sa plec cu ea acu la intrunire si am tot auzit de sigurante, si oameni care isi iau sigurante cu ei pt orice evntualitate. Eu nici macar nu stiu unde sa ma uit dupa ele. Are careva idee despre ce vorbesc oamenii astia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 8, 2005 Autor Share Postat Iulie 8, 2005 Salutare si respect maxim pt posesorii de GS! :-)Stie cineva un mecanic bun pe care il poate recomanada pt GS - in Bucuresti? Sau nu neaparat specializat in GS dar in care sa poti avea incredere! Am ramas fara baterie si nu stiu daca e ea terminata sau nu imi mai incarca. Plus diverse "mizilicuri" de genul: cablul de la soc ramane tras, zgoot ciudat metalic la franare (probabil s-au dus discurile)....si cam atat, deocamdata. Nu sunt total atehnic dar prefer varianta in care fiecare isi face meseria si traieste de pe urma ei...asa ca daca mecanicul nu vine sa faca computer nu vad de ce m-as baga eu peste el :-D Multumesc, mache Salut Mache, vezi ca in pagina 1 al prezentului topic am dat adresa si nr de telefon al unui mecanic bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
machedonu' Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Salut Mache, vezi ca in pagina 1 al prezentului topic am dat adresa si nr de telefon al unui mecanic bun 198816[/snapback] Intre timp mi-am luat o pauza sa citesc toate paginile si am gasit (si notat :-)). Saru' mana! Mai am o intrebare: cu sau fara plumb? ...astept parerile tuturor... De ce: cine mi-a adus-o s-a chinuit sa ma convinga ca e tot aia desi mi-e greu sa cred ca la nenti mai circula legal ceva care consuma benzina cu plumb. Salutare, machis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Mai am o intrebare: cu sau fara plumb? ...astept parerile tuturor... De ce: cine mi-a adus-o s-a chinuit sa ma convinga ca e tot aia desi mi-e greu sa cred ca la nenti mai circula legal ceva care consuma benzina cu plumb. Salutare, machis 199011[/snapback] Aici am putea intra in detalii de finete despre ce e aia benzina cu plumb , de ce pun unii fara, tralala...dar practic in cazul tau e tot aia !!!! Numai sa fie benzina buna nu falsificata si fara apa/mizerii Ca regula generala , daca nu e pe injectie /cu catalizator, bagi de care vrei, in functie de " superstitiile" fiecaruia. Eu unul bag cu plumb intr-o honda '93 , nu ca nu ar merge si cu fara Pb, doar ca am eu pitici pe creier de cand prajeam Jawa cu benzina proasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Cu plumb teoretic merge mai bine (ca si dacia) Dar in loc de cu plumb poti pune super-premium si merge si mai bine (nu ca as fi vazut vreo diferenta). Eu pun de la Lukoil, la recomandarea unui prieten, si se pare ca benzina aia e cea mai buna pt motorul meu. Am incercat si altele, nu-mi dau seama de ce e mai buna, dar se simte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Apropo de service-uri, vezi aici /index.php?showtopic=20509 ! Se pare ca sunt niste baieti misto si foarte seriosi, din mai multe surse confirmat! Asta cu benzina fara plumb sau cu plumb e veche, ca si aia cu oul sau gaina! Oricum la momentul actual nu mai sunt benzine cu plumb, sunt aditivate cu inlocuitori de plumb pt a face exact ce facea tetraetilul de plumb(daca nu ma insel): marea putin cifra octanica! In rest, ca aia fara plumb e mai uscata, ca arzi supapele, eu zic ca-l povesti! De 8 ani merg cu masina care in mod normal ar trebui sa mearga cu benzina cu plumb si am bagat fara plumb! N-au fost probleme de nici un fel! Zbai!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 (editat) Bre, care esti cu GS, B 70 si ceva si te lipisi de Azzuro din Dr. Taberei? Ca vazui motorul dar parca nu l-am vazut la Arc? Bungee??? Dupa 1L de vin nu parea B70--> B90, da' mai stii???? Uitai! Rosu, bre! Motorul, nu vinul!!! Editat Iulie 8, 2005 de rmg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Si ca sa moara de oftica domnul StrumfuAdi, am facut un CONSUM DE 3,5 L/100 km. Dar poti sa plangi ca asta in conditiile -2 pers + un bagaj -serpentine la greu Deci cand mergem la mare ma astept la un consum de 0,5-1,0 L/100 km. Acum pe bune, am scos 3,5 in conditiile de mai sus, si cand ma gandeam sa schimb motorul. Nu cred ca o mai schimb, consum mic, forta cat am nevoie, oricum peste 120 nu merg ca-mi balangane capul la fiecare rafala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Razboi sa fie. Hai sa ne razboim cu un drum pana pe la Tulcea sau la mare, si sa mergem mai multi posesori de GS si sa facem consumul (la bere). Si ii luam si pe astia cu GPZ ca sunt fratii nostrii, care cica au mai multi cai. GS rulez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Pai cam asta-i consumul la mers lejer! Cand am adus motorul de la Sibiu 3.5% mi-a luat! Tot pe serpentine, insa singur (s-ar putea ca eu sa cantaresc oricum cat zorro si prietena ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Pai cam asta-i consumul la mers lejer! Cand am adus motorul de la Sibiu 3.5% mi-a luat! Tot pe serpentine, insa singur (s-ar putea ca eu sa cantaresc oricum cat zorro si prietena ). 200966[/snapback] Plus un rucsac. Dar nu e nimic accept si razboi cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 12, 2005 Autor Share Postat Iulie 12, 2005 (editat) Sa se mai intrepte vremea si ziceam sa mergem la Gura Portita, mai multi. Am fost anii trecuti pe-acolo. Stam un wk la cort sau la casute, dusuri, alea-alea. SIte-ul Gura Portitei P.S. D.p.d.v. al consumului, pentru cat trage, GS-ul e bijou' Editat Iulie 12, 2005 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 N-am mai pus si rucsacul cu lantul si lacatul de neam prost, ca numai alea au vreo 10kile! Plus ca ale voastre sunt carenate, de la 80-90 ar trebui sa se simta la consum putin! 201018[/snapback] Rmg-ule cred ca ai intrat pe contul lui Strumfu, ca el are carenata si tu nu ai, ia de verifica acolo. Cat despre lant si lacat... respect. Sigur poti sa pui la consum 0.5 pe urma lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Sa se mai intrepte vremea si ziceam sa mergem la Gura Portita, mai multi. Am fost anii trecuti pe-acolo. Stam la cort saula casute, dusuri, alea-alea. site-ul de la Portitat P.S. D.p.d.v. al consumului, pentru cat trage, GS-ul e bijou' 201013[/snapback] Asa zic si eu, sa-i dam bice pe undeva, poate o gasca de GS si GPZ ca sunt cam de aceeasi mama din ce am vazut eu, si sa mergem pe undeva ca vara asta e mult mai ploioasa decat altele, deci scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Da, frate, nu stiu ce draq se inmpla ca postez si-mi apare la strumfu!!!!!!!!! WTF Adminii, help!!!! Semnat: rmg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Care dusuri, bre??? Ce vreti voi sa faceti la dusuri!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 12, 2005 Autor Share Postat Iulie 12, 2005 Care dusuri, bre??? Ce vreti voi sa faceti la dusuri!!!!! 201056[/snapback] Da nenea, unii se mai si spala si cu altceva decat cu apa marii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Eu ma gandeam la altceva! Sa nu zica lumea ca mergem la Gura Portitei ca "baieteii"!!! Ca sa facem dusuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Eu ma gandeam la altceva! Sa nu zica lumea ca mergem la Gura Portitei ca "baieteii"!!! Ca sa facem dusuri! 201092[/snapback] IAC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 12, 2005 Autor Share Postat Iulie 12, 2005 Alo. domnu' cu idei cu "baietei" -> Conditie primordiala: fiecare vine cu fata in spate pe sha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Daca reusesti tu sa urci fata mea pe motor te premiez! Si nu din cauza greutatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate