plescoi rulz Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Bogdane, fii mai hotarat ca te paraseste grupul... Hai sa ne intalnim la Jadoo sa vedem ce si cum, macar bem si noi o bere pe anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2008 (editat) Pt cei interesati de varianta traseului exclusiv Grecia in perioada Paste-1 Mai , propun o intalnire la Jadoo langa Arcul de triunf miercuri 16 ianuarie la ora 19. Vom stabili traseu, zone de cazare, data si ora de plecare, modul de intoarcere, etc. In aceeasi seara voi comunica pe site celor ce nu pot veni la carciuma, dar sant interesati de excursie toate detaliile hotarate de cei prezenti Editat Ianuarie 9, 2008 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Vin si eu.... si propun sa facem si un TUR al Greciei. Eu am in program, pentru primavara asta, un tur al Greciei, de doua saptamani. Perioada este buna, la inceputul lui mai. Cu prietena pe motor - pana atunci sper sa fie R1200. Astfel ca este posibil sa ma cuplez si eu o parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Anul asta, sfarsitul lui aprilie vine cu o surpriza placuta.PASTELE va fi duminica 27aprilie, iar 1MAI pica joi.Se intrezaresc 9 zile libere cu eventual doar 3 zile de invoire de la servici. Propun pt aceasta perioada (26.04-04.05) o excursie in insula Tassos, dar si in partea continentala a Greciei. Amatorii sant rugati sa se nominalizeze si sa vina cu propuneri de traseu pt a putea face din timp rezervari la cazare (camping/motel). Discutiile despre acest drum au fost initiate in cadrul intalnirii din decembrie a Motociclistilor de cursa lunga, dar sant asteptati la acest eveniment toti cei care vor sa petreaca un Paste si 1 Mai mai deosebit la inceputul sezonului. Ma inscriu si eu pe lista pt Grecia, cel putin in faza de plecare si Thassos-ul. Mai departe, pentru o eventuala tura prin Grecia continentala, voi urmari cu interes traseele ce se vor propune, urmand a face/sau a nu face pasul cu voi ( mai mult de 500 euro nu prea-mi pot permite, asta daca vreau sa pup o ,,Europa,, prin mai - iunie ) . Pentru detaliile calatoriei, ii las pe cei mai cu experienta si cei mai umblati ca mine sa hotarasca ce si cum. Succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 In principiu ma bag si eu cu soata ( + finii cu masina),pentru ca:1. vroiam de ceva vreme un tur spre Grecia; 2. concediu n-am avut din sept.-oct.2006; 3. soacra'mea este la Atena,unde lucreaza, si banuiesc ca o sa-i pice bine aceasta vizita. Legat de pct.3, daca este inclusa locatia in traseu bine,daca nu rupem randurile pe undeva si ne revedem dupa vizita , undeva mai incolo. O sa urmaresc cu interes acest topic,anuntand din timp orice modificare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Atena? A zis cineva Atena? De la Kavala la Atena mai sunt 630 de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Pentru TUR propun urmatorul traseu : ziua 1 - Bucuresti - Thassos ..... aprox. 780 - 800 km. ( cazare Thassos ) ziua 2 - Thassos ( cazare Thassos ) ziua 3 - Thaassos - Salonic - Volos - Atena .....aprox. 630 - 650 km. (cazare Atena ) ziua 4 - Atena ( cazare Atena ) ziua 5 - Atena - Ioannina ( Meteora ) ....aprox. 500 km. ( cazare Meteora ) ziua 6 - Ioannina - Salonic .... aprox. 400 km. ( cazare Salonic ) ziua 7 - Salonic ( cazare Salonic ) ziua 8 - Salonic - Bucuresti .... aprox. 800 km. ziua 9 - de REZERVA .... aprox. 3 200 km. la un consum mediu de 6.3 l / 100 km se vor consuma 200 l ( 230 euro ) ..... cazare 7 nopti la o medie de 25 euro / pers. x 2 ( 350 euro ) .... mancare 8 zile la o medie de 25 euro / pers. x 2 ( 400 euro ) TOTAL PENTRU 2 PERSOANE - 980 euro .... sa zicem 1000 EURO .... daca vom dormi la cort va fi mai putin. Dupa sau inainte de drumuri lungi am pus o zi de pauza pentru refacere , vizitarea obiectivelor turistice , plaja , etc. Daca aveti alte idei veniti cu propuneri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 ...da, tu esti cel mai aproape de realitate!!... ...si eu vreau sa merg anul asta macar o data in grecia dar nu sunt hotarit inca nici unde sa merg nici in ce perioada!...va urmaresc si ma hotarasc!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 ma trec si eu pe lista ca "potential", cand se apropie termenul voi sti mai exact ce pot si ce nu ca si program pe de alta parte varianta mai cuminte e ceva mai tentanta, nu mai suntem tineri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 mi se pare chiar super aceasta idee. un plan destul de bun, dinstante relativ ok. si in mai multe locuri, ceea ce e minunat. nu ne vom plictisi intr-un anumit loc --- Mesaj completat în 10 Jan 2008 13:30 -------------p.s. eu cred ca sunt in stare de 800 kilometrii / zi. voi ce credeti, ca deh, sunteti mai experimentati: as putea face acest numar de kilometrii cu'n Gs 500 F 2006 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 mi se pare chiar super aceasta idee. un plan destul de bun, dinstante relativ ok. si in mai multe locuri, ceea ce e minunat. nu ne vom plictisi intr-un anumit loc <small>--- Mesaj completat în 10 Jan 2008 13:30 -------------</small><br/>p.s. eu cred ca sunt in stare de 800 kilometrii / zi. voi ce credeti, ca deh, sunteti mai experimentati: as putea face acest numar de kilometrii cu'n Gs 500 F 2006 ??? eu am facut bucuresti-viena, 1100 km, pe un dragstar de 250cmc care nu sarea de 120km/h, solo. mi-a luat vreo 15 ore, ce-i drept, cu pauze & shit (plecat la 3 dimineata din bucale, ajuns in viena la adresa pe la 5-6 dupa-amiaza). ideea e ca se poate foarte importanta insa e experienta de mers la drum lung + in grup. conditia fizica la virste mici nu ar trebui sa fie o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 okay. am perm si moto de 3 luni. am facut 3.000 kilometrii. as mai fi mers dar s'a stricat vremea. oricum pana atunci am cateva drumuri buc - bacau. buc - iasi constanta. mai ma invat. voi reusi pt ca imi doresc foarte mult asta. poate e si ca un fel de test. conditie fizica am, sunt tanar (20 ani) tin bine motorul caci deh, sunt cam mare. ramane ca ne vedem la o bere sa stabilim anumite detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 @ JhOn - se poate din punctul de vedere al motocicletei ( GS 500 F / 2006 ) dar o sa ai mari probleme din cauza seii ( adica o sa te rupa la fund ) , daca nu vrei sa cheltui niste bani sa cumperi o sa cu gel .... ia legatura cu Darian si rezolva el mult mai ieftin.... si ar trebui sa mai faci cateva drumuri mai lungi pana la plecarea in Grecia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2008 Frumos traseul lui Doru si perfect realizabil. Noi santem cu 2 motoare si un Logan brek. Haideti sa ne vedem saptamana viitoare pt a incepe sa facem rezervarile la cazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 @ bogdan harea - ne vedem acolo si atunci cum ai propus tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Pentru TUR propun urmatorul traseu : ziua 1 - Bucuresti - Thassos ..... aprox. 780 - 800 km. ( cazare Thassos ) ziua 2 - Thassos ( cazare Thassos ) ziua 3 - Thaassos - Salonic - Volos - Atena .....aprox. 630 - 650 km. (cazare Atena ) ziua 4 - Atena ( cazare Atena ) ziua 5 - Atena - Ioannina ( Meteora ) ....aprox. 500 km. ( cazare Meteora ) ziua 6 - Ioannina - Salonic .... aprox. 400 km. ( cazare Salonic ) ziua 7 - Salonic ( cazare Salonic ) ziua 8 - Salonic - Bucuresti .... aprox. 800 km. ziua 9 - de REZERVA .... aprox. 3 200 km. la un consum mediu de 6.3 l / 100 km se vor consuma 200 l ( 230 euro ) ..... cazare 7 nopti la o medie de 25 euro / pers. x 2 ( 350 euro ) .... mancare 8 zile la o medie de 25 euro / pers. x 2 ( 400 euro ) TOTAL PENTRU 2 PERSOANE - 980 euro .... sa zicem 1000 EURO .... daca vom dormi la cort va fi mai putin. Dupa sau inainte de drumuri lungi am pus o zi de pauza pentru refacere , vizitarea obiectivelor turistice , plaja , etc. Daca aveti alte idei veniti cu propuneri.... .... itinerariu perfect. exact ceea ce-mi doream. .... cit despre cazare cred ca am sa optez pentru Cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) ma trec si eu pe lista ca "potential", cand se apropie termenul voi sti mai exact ce pot si ce nu ca si program pe de alta parte varianta mai cuminte e ceva mai tentanta, nu mai suntem tineri... subscriu si eu! as prefera cateva zile de balaceala pe insula (daca vremea va permite) referitor la TUR imi pare cam grabit mai ales ca va fi primul meu contact cu Grecia si cu condusul in afara tarii. pe de alta parte depinde si de vreme si de cheful care o sa-l avem atunci. cine si ce zicea de shaua aia cu gel ca vreau si eu mai multe detalii, eu dupa 2 ore nu imi mai simt fundul. Editat Ianuarie 11, 2008 de Barbarossa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 /index.php?showtopic=132770 un prieten motociclist care a mai fost pe acele meleagrui. asta pt a ne face o parere. deci cand ramane ca ne intalnim pt a discuta, pentru a pune la punct datele problemei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 12, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2008 Intalnirea este fixata pt miercuri 16 01 2008 la ora 19 la Jadoo langa Arcul de triunf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Pentru cei care nu stiu sa ajunga la Jadoo (eu sunt unul dintre ei, dar m-am interesat): Locatia: http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_...-6847&-6425 Descriere: http://www.afterhours.ro/restaurant_Jadoo.html --- Mesaj completat în 14 Jan 2008 13:04 -------------Mai completes si cu 2 harti poate ne sunt de folos. De remarcat e ca se poate ajunge in Thassos peste munti prin Stara Zagora sau prin Sofia. Diferenta este de 11km in plus pentrul drumul prin Sofia. Nu stiu exact daca se merge pe autostrada sau doar pe un drum modernizat dar parca ma incata mai mult decat versiunea peste munti, mai ales ca zona muntoasa este cu risc mai mare de hoti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Ce stiti , mai sunt valabile povestile cu tilhari si hoti imbracati in politisti ? Imi poate da si mie cineva un traseu cu plecarea din Constanta ? No offence man ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 14, 2008 Admin Share Postat Ianuarie 14, 2008 Eu am fost prin Stara Zagora prin munti,dar cu masina. Drumul este superb,mai ales ca voi sunteti cu motoarele. Eu personal nu am mai auzit sa fie probleme cu hotii,aia se uita la masini luxoase si la cele cu marfa eventual,nu la motociclisti. Eu unul recomand prin munti,sunt curbe superbe iar drumul este o placere,peisaj frumos,etc. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 @remu1 E87-E80-E85-E90 la jonctiunea E80-E85 ajungem si noi cei din Bucuresti daca nu ma insel ai 780km pana in Kavala de unde ne imbarcam pe feri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 maine seara ne prezentam cu totii la jadoo? ori sunt si persoane care nu pot ajunge? --- Mesaj completat în 15 Jan 2008 12:25 -------------intreb asta deoarece e musai s afacem un ""plan de actiune"". in caz contrar, facem o conferinta totusi, ideal e la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 DA ....maine seara ne intalnim la Jadoo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate