carstoc Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Suna foarte interesant. Eu ma gandem la un traseu in grecia dar pe 4 zile. As vrea sa vin si eu. Cam de cati bani ar fi nevoie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamonkh Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Cateva intrebari pt cei ce au mai fost: -vitezele max. legale(localiate,afara,autostrada) admise in BG. si GR. -sunt legale detectoarele radar sau statiile radio in CB? vitezele exact nu mi le mai amintesc dar sunt afisate la intrarea in tara. cred k snt cam k la noi. in legatura cu detectoarele in bg nu prea ai ce face cu ele k gaborii te pandesc la cotitura si snt dotati cu pistoale radar asa k pe bg cred k se va merge cu vit legala. dc tot va bate gandul alergati pe bg luati-va cu voi tigari, cu 2 pachete sau 5 sau 10 euro ati scapat. pe gr nu e prbl de vit k pe acolo nu prea snt gabori pe strazi si oricum se va circula mai mult pe autostrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 5, 2008 Autor Share Postat Februarie 5, 2008 Cei care vor Grecia dar numai pt 4 zile pot veni in Thassos si retur cu un cost minim de 250-300 euro. Ceilalti o sa continuam drumul pe traseul stabilit. Nu uitati documentarea pt cazare si intalnirea din 20 feb ora 19 la Jadoo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamonkh Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Cei care vor Grecia dar numai pt 4 zile pot veni in Thassos si retur cu un cost minim de 250-300 euro. Ceilalti o sa continuam drumul pe traseul stabilit. Nu uitati documentarea pt cazare si intalnirea din 20 feb ora 19 la Jadoo. si pentru cei care ies de la svc pe la ora 20.00 ? eu o sa incerc sa ajung dar la ora asta ies de la svc si sper sa va mai prind acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 Hai fratilor ca mult a fost , destul a ramas, dar tot trebuie sa ne hotaram care, cum si pe unde mergem de Paste. Asa ca grupul celor ce agraza traseul IV propus de DORUMASTER si conditiile de deplasare discutate mai sus si la ultima intalnire, sant invitati la Jadoo miercuri 20 02 2008 la ora 19 pt a definitiva lista participantilor si locatiile de cazare, pt a putea fece rezervarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 ne vedem Miercuri 20.02.2008 la Jadoo la ora 19.00 ( pentru intarziatii .... cred ca vom sta pana in jurul orei 21.00 ) <small>--- Mesaj completat în 18 Feb 2008 12:15 -------------</small><br/>Pentru cei ce sunt hotarati sa mearga in Grecia in prima zi Bucuresti - Thassos , PROPUN o plimbare de ANTRENAMENT in data de 24.02.2008 ( daca vremea ne permite ) cu plecare la ora 8.00 pe urmatorul traseu : Bucuresti ( 11 C ) - Ruse ( 11 C ) - Sumen ( 10 C ) - Varna ( 10 C ) = 280 km .... plecam la ora 8.00 de la Petrom Jilava.... la ora 9.00 trecem prin Vama.... la ora 12.30 suntem in Varna....pana la 13.30 pauza de masa .... la ora 13.30 plecam din Varna pe urmatorul traseu : Varna ( 10 C ) - Vama Veche ( 9 C ) - Mangalia ( 9 C ) - Constanta ( 9 C ) - pe A2 la Bucuresti ( 11 C ) = 390 km. ....plecam din Varna la ora 13.30 .... la Vama Veche la 15.00... la Constanta la 16.00.... pauza 30 min.... plecare spre Bucuresti la 16.30 .... sosire la Bucuresti la 19.30 - 20.00 in TOTAL aprox. 670 km P.S. ex. ( 11 C ) este temperatura procnozata pentru acea zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 salut, pot merge si eu pana in varna cu voi? nu am fost in plimbari asa lungi pana acum si chiar vreau sa ma testez sa vad daca pot ajunge cu voi in grecia. cam cate motoare vor veni maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 Pt Varna nu au fost amatori si Doru a propus Constanta intr-un topuc separat. Plecam maine de la benzinaria de la intrare pe autostrada, la 9 30. Mancam in Portul Tomis si pe la 18 30-19 santam inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 3, 2008 Autor Share Postat Martie 3, 2008 Revenim la subiectul initial si anuntam o noua intalnire pt cei interesati de traseul IV al lui Doru in Grecia.Intalnirea va fi miercuri 12 martie tot la Jadoo in jurul orei 19. Mergem la Arc si apoi la carciuma. Deja s-au facut sapaturi legat de cazare si trebuie sa ne hotaram ce si cum. Campingul nu prea intra in calcul deoarece se deschid mai tarziu, raman vilutele cu camere si apartamente care ne asteapta cu preturi de 10-15 euro/noapte/persoana. Ar fi indicat ca cei interesati, sa incepem sa cotizam cu ceva euro pt a putea plati un avans si totodata sa stim pe cine contam. Hai ca mai este un pic si plecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 ...tot in grecia de pasti cu intoarcere pe 3 mai voi pleca si eu! ..am deja format un grup de 5 motoare, cazare pe insula evia si turnee zilnice in toate directiile!...vreme buna sa fie!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 OK! Intentia mea este de a pleca pe 26.04 si a ma intoarce pe 01 (motive personale) sau pe 04. As mai vre sa adaug la lista: 1 ap: Bogdan si Honi cu fetele; 1 ap: Luiz si Mile cu fetele; 1 ap: Adi 1000RR Deci as vrea sa mai rezerv 3 apartamente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 De remarcat e ca se poate ajunge in Thassos peste munti prin Stara Zagora sau prin Sofia. Diferenta este de 11km in plus pentrul drumul prin Sofia. Nu stiu exact daca se merge pe autostrada sau doar pe un drum modernizat dar parca ma incata mai mult decat versiunea peste munti, mai ales ca zona muntoasa este cu risc mai mare de hoti. pot sa te ajut eu cu niste informatii. stiu despre ce vorbesti, in 2006 din greseala am mers pe drumul prin munti. mi-am dat seama abia cand am ajuns din nou in tara..si am avut o senzatie de taiat picioarele cand mi-am dat seama ce facusem. drumul e f salbatic, uneori nu incap 2 masini. peisaje f misto .nu ai localitati, asfaltul e acceptabil insa multe frunze si bete (eu am fost in august). am auzit apoi povesti cu jafuri in timpul zilei, etc. eu unul nu am patit nimc, insa posibil sa fi fost fff bulanos (de 2 ori am oprit sa mai fac si poze si sa mananc zmeura ) ). am citit vreo 4 pagini din topic. cumva aveti si o varianta de traseu "condensata" de vreo 4-5 zile? ideea imi surade f mult insa mai mult nu pot lipsi din bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Bre si au am nimerit pe drumul ala din mnti si aceeasi senzatie ca m-am ratacit am avut-o! ... in schimb, teama CHIAR NU AM AVUT ! Super peisaje! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Poate cineva sa-mi zica si mie o kestie : in Grecia asta poti gasi cazare "la oameni " ? Pun ei table cu "Zimmer frei " la portile caselor ? Si care ar fi pretul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 eu am vazut si anunturi cu "Avem castraveti murati" ... mai mult ca sigur dar noi n-am vazut. Agroturismul se practica peste tot in lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 astazi voi rezerva camere la un hotel din Skala Potamias, din poze arata foarte foarte bine (camere cu vedere la mare... aproape de plaja etc), 20 eur / pers, eu vreau sa rezerv din 26 pana pe 30 (4 zile). Daca mai sunt doritori sunati-ma cat mai repede! 0788.828282 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gory Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 fratilor ma bag si eu chestia e in felul urmator...eu sunt din targoviste...lucrez si nu am cand sa ajung la arc decat sa fie dupa ora 20...chestia e ca nu pot alerga ca nebunu din 2 motive posed un f650gs viteza de croaziere pt mine e cam la 120 si peste dar e greu cu vantul...si o sa fiu si cu partenera si bagaje(sau exista portita ca ea sa mearga cu masina si mai scapam de bagaje si de fete daca vor in masina)ROG DACA SE POATE sa vbim si pe mess ca ne e la indemana si putem face conferinta....sau sa punem o zi de weekend in care sa ne vedem la arc sau in alta parte in care sa vbim ma dataliat .eu sunt f interesat si banuiesc ca multi ca mine sunt din tara si nu numai din buc cu cat mai multi cu atat mai bine si frumos...daca nu eu o sa plec singur ca oricum vreau sa merg in grecia de pasti si poate mai se gaseste vreunu ca mine ratacit care sa mergem idul meu de mess este goryca2000 rog sa ma informati si pe mine in caz de ceva (locatie unde ne intalnim,plan si ce si cum) as vrea sa facem un calcul in mare sa stie lumea cam la ce sa se astepte (de la cazare ,mancare ,gaz,si de buzunar sau eventuale necazuri)si zilele facute un program concret!!!astept raspus de ce s-a vorbit la precedenta intalnire!! multumesc anticipat!! beer.gif e bine si la ora 19 dar mai anuntati cand se mai tin confeinte!! nimeni interesat doar un foc!!!si fara fum....naspa eu as vrea sa plec daca mai sunt interesai suntem cam 3 motoare daca mai vrea cineva....asteptam macar 3-4 zile cu un cost mediu de 350 de euro inclus benzina si mancare..cazare ne descurcam de o noapte la cort si la pensiuni...doar nu e plin sezon....contact goryca2000 mess si tel0723453749 sau 0767888555 .numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 @gory - daca citesti de la inceput topicul ( cu atentie ) gasesti raspuns la toate intrebarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gory Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 am citit dar o intalnire ceva ...asa pe site multi se dau zmei ca ajung in juma de ora si nici nu au iesit din bucuresti vreodata...nu ar mai trebui sa ne intalnim sa mai discutam...cum zice-ti voi...eu banuiesc ca o sa pelc cu alt grup tot in grecia....poate ne intalnim.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Salut, cine mai merge pe 29 dimineata spre Thassos sau Thesaloniki? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Multumim frumos celor care au fost, ne-a parut bine sa ne revedem si sa sfatuim o asa frumoasa excursie. In urma dezbaterilor urmeaza ca eu sa intocmesc o lista a inscrisilor cu cateva date personale despre fiecare iar doru sa faca un brief la ce s-a discutat cu privire la traseu, nr de km, cazari, locuri de vizitat. Asadar, prezenti la intalnire si inscrisi pana acum in acest grup, sunt: Bogdan Harea + sotia, Suzuki V-Strom 650 Constantin + sotia, Yamaha FJR1300 Dorumaster(Doru) + sotia, BMW K1200 LT Honda San + sotia, Honda X4 Ursu(Silviu) + Andreea, Honda X4 Spectra(Adelina) + Gabi, fiecare pe motorul sau, nu se stie exact cu ce motoare vor veni Mae(Mihai) + sotia, Honda Africa Twin Plescoi Rulz (Andrei), Honda Africa Twin Dabix (Mugurel), BMW 1100 GS Zircon, Yamaha Fazer Diana, Honda CB500 Dragos(fratele lui Bogdan Harea) + sotia, Dacia Logan Break In total pana acum suntem 20 de persoane dintre care 8 perechi si 4 solo. Salut, Revin cu completarea listei de mai sus: venim cu KaWASAKI ER 6N (spectra) si HONDA DEAUVILLE (gabi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Va rog sa ma scoateti de pe lista, voi merge cu grupul lui Bubucaty. Thx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Si pe mine puteti sa ma scoateti de pe lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 (editat) Nu va mai agitati, lista finala este compusa din cei care au achitat avansul pt primele doua zile de cazare. Nu cred ca are rost publicarea ei pt ca cei implicati se stiu.Mai avem de asteptat 3 SAPTAMANI si Nu cred ca mai avem timp pt inca o intalnire , dar tot mai trebuie sa stabilim ora si locul de plecate pe 26.04 dimineata. Pt orice problema legata de aceste ultime detalii las un nr de tel 0722646373 Bogdan.Ceva bagaje personale pot fi preluate de masina care ne va insoti plus: OUA,COZONAC,MIEL,DROB,PASTRAMA,CARNATI DE PLESCOI,VINISOR, ETC. ca doar este PASTELE. Sa ne vedem cu bine!!! Editat Aprilie 5, 2008 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 BRE! Mai e o chestie: Eu tin sa fiu prezent la slujba de Inviere, adica pe 26 noaptea. Am vazut ca sunt mai multe biserici pe insula. Aveti detalii? Suntem cu totii doritori de aceasta slujba? Ne incadram in timp, daca plecam sambata dimineata? La ce ora plecam? eu vin cu motocicleta si cu o masina! Mai niste chestii de rezolvat pe la X4, dar sper sa fie gata in timp util. Inclusiv ITP tre; sa fac! Deci: cum ne organizam de inviere?!?!?!?!?!?!?!?!?! ... Este o varianta sa plecam si de vineri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate