Gixu. Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Tot timpul citesc pe forum...sa le spunem balacareli intre posesori de japoneze ...posesori de americane...europene...shi posesori de ...tastatura shi internet.De asta am deschis topicul asta...Am inceput cu cateva europene(toate comuniste ) dupa care am trecut la japan...motor care mi-a schimbat total imag despre mot vechi...Cu 25 de ani in spate xj-ul meu shi-a facut datoria fara a cere ceva(exceptie ulei&benzina)...3000 de km a mers strong shi ar mai fi mers daca nu luam tranta care a pus-o in somaj tehnic...Personal sunt de parere k americana sport e diferita...exclusivista shi cam atat...Europeana este mai bine finisata dar shi mult mai scumpa(o busa da jet oricand unui k 1200)...Nu spun k nu m-a tentat o aprilia rsv...dar...la aceiasi bani un japan face legea Partea buna a d-rei made in America sau Europa rep pastrarea unei valori mai ridicate in timp...Totusi ...poate gresesc dar decat un Bmw exclusivist care costa 32000e mai bine o busa shi un vzr-u sau un midnight... amandoua japan shi amandoua top Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 flame! Hai sa punem ALTE SI ALTE intrebari fara raspuns, poate se pune de vreo cafteala intre forumisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 flame! Hai sa punem ALTE SI ALTE intrebari fara raspuns, poate se pune de vreo cafteala intre forumisti. Absolut! Incendiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 asta mai trebuia...stai sa vezi ala cu kawasaki contra pro euro ambi contra america... super tare...facem telenovela...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 asta e o dilema de genul: "sa ma sterg la fund sau nu, ca tot ma murdaresc tura viitoare". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 am inteles ca a postat baiatul da ce naiba a vrut sa spuna nu am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2008 Am vrut sa spun k o japoneza la locul potrivit face cat 3 europene...shi una americana SHI K IN LOCUL UNEI EUROPENE "DE PRESTIGIU" PREFER DOUA JAPONEZE CUSTOMIZATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 da? ii bun atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 eu prefer in continuare ducati, chit ca sunt sarac lipit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 io nu am inteles 3 lucruri aici despre initiatorul topicului 1 il cheam turbogixxer (deci gixxer motor SS) 2 are o poza la avatar cu un chopper 3 detine o yamaha ?????? eu nu judec nu ma intelegeti gresit doar ca mi se pare ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 nici eu nu-l inteleg p sergiukawa, peste tot are kawasaki si mai tot timpul e pe forumul de Honda....... si nu ma inteleg nici pe mine, eu fac exact invers...... ce topic greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 recunosc imi place honda mi-am luat kawasaki sa induc lumea in eroare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2008 Pai Sergiu dak o sa te uiti o sa vezi k am posturi preponderent la chop-cruiser shi la SS...De ce...? Pai imi plac in mod egal amandoua...shi desi le-am testat ca sa vad care imi place mai tare...nu m-am putut decide...Din acest motiv ador Busa...in aceiasi masura in care ador C-urile de la suzuki...Yamaha a fost o achizitie de moment ...Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 de banii de cocaina mi-am cumparat adidasi nike Imi cer scuze nu m-am putut abtine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 topicul este fara sens. cand o sa mai capatati experienta, si o sa va saturati de atatea japoneze, o sa vreti sa fiti mai exclusivisti, si o sa va luati europeana, americana, englezoaica, sau stiu eu ce...mie de vreun an tot trag la bmw, caci japonezele mi se par fade... aproape toti care au mers pe un bmw, si-au luat si ei unul. sunt mobre de genul : love it or hate it. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 topicul este fara sens. cand o sa mai capatati experienta, si o sa va saturati de atatea japoneze, o sa vreti sa fiti mai exclusivisti, si o sa va luati europeana, americana, englezoaica, sau stiu eu ce...mie de vreun an tot trag la bmw, caci japonezele mi se par fade... aproape toti care au mers pe un bmw, si-au luat si ei unul. sunt mobre de genul : love it or hate it. Agree! Cati dintre voi care ati postat aici ati mers pe toate "natiile" de motoare ca sa puteti spune care si cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Motocicleta trebuie sa fie sclava motociclistului si nu invers. Deaia imi plac japonezele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Breh fratzilor, Sunteti de belea cu intrebarile astea: - de ce unora le place Coca-Cola si unora Pepsi? - de ce unii prefera Nike si altii Adidas (ca sa ma leg de un post anterior )? - de ce unora le place culoarea rosie, altora culoarea galbena, etc? Si putem continua asa la infinit, pt. ca raspunsul e intotdeauna acelasi: fiecare om e diferit, gandeste diferit, iubeste altfel, alege altfel, etc. Restul post-urilor din topic sunt puerile (ca aia-i mai buna ca cealalta si a mea e mai mare ca a ta)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadking Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Parerea mea Cine isi permite sa mearga pe orice marca( adica are banisorii necesari) isi va lua cu siguranta: BMW sau Ducati( si alte italiene), Harley sau poate Munch? - puse in ordine alfabetica Mai sunt si BosHoss si alte specialitati. La noi in tarisoara unde se vinde bine Loganu' e normal sa fie multe japoneze mai ales sh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 fantastic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 roadking intelege ca Ducati si BMW nu se vand doar ca-s scumpe, si nu le cumpara doar lumea cu bani. 70 % din cei care cumpara Ducati le cumpara pt ca le PLAC. Nu e un club select si exclusivist. Sunt persoane care-si permit si Desmosedici RR dar prefera sa alerge pe un ZX10R sau de ce nu, pe un Bandit de 600 sau Hornet etc. asta le place lor, e o chestie de gust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 fantastic! chiar minunat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 chiar minunat... De obicei nu imi place sa ma repet. Bah, ma lasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2008 Boss Hoss la 51000 basic...? IMI place dar la banii aia iti umpli garajul de motoare...Iar partea funny e ca nici una n-o sa consume 20%...impozitul n-o sa coste 30+ milioane iar asiguratorii n-o sa se uite lung la tine cand o sa vada cu ce ai venit la ei...Dar de dragul imaginii...cine stie s-or gasi cativa propieteri shi p la noi care sa dea o tura cu ea p magheru... Si exact cum a spus Ninja-Man mai sus motorul treb sa fie sclavul-sclava propietarului...nu viceversa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 roadkill a avut un punct de vedere care merita respectat... intradevar cel mai obiectiv post de pe site poate o sa ajunga pe moto life de luna viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate