GeorGEBlaCKRidER Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Salutul cu mana stanga la incrucisare e inlocuit de un salut cu piciorul drept cand depasim un motociclist. In plina accelerare si depasire, acest semn evita lasarea libera a ghidonului, lucru important pe o motocicleta. Acest semn nu trebuie confundat cu lovitura de picior in portiera, deci anumiti motociclisti l-ar putea confunda. Concluzie: se utilizeaza doar pentru a saluta un motociclist (semnul, nu lovitura). Bro dc sa le mai tot agiti ... Dece ai saluta in plina depasire nu ai timp cu mana stanga dupa ce te bagi in fata lui ? Daca chiar insisti ... cu picioru bine o zis cineva , " anunti " o groapa nu saluti , cum frate sa saluti cu picioru , pe langa cai incomod si ii mai sigur si mai rapid sa faci ceva cu mana in timpu mersului , mai e si partea penibilului . Iti dai seama ca am fi prima categorie de oameni care saluta cu picioru dao draq de treaba Lasati " regulile " asa cum is ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 am citit si eu undeva de anuntarea unui obstacol cu picioarele (stanga/dreapta) De salut am auzit/fost salutat. Cand nu-i safe sa iau mana, salut cu piciorul. e amuzant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Salutul cu mana stanga la incrucisare e inlocuit de un salut cu piciorul drept cand depasim un motociclist. In plina accelerare si depasire, acest semn evita lasarea libera a ghidonului, lucru important pe o motocicleta. Acest semn nu trebuie confundat cu lovitura de picior in portiera, deci anumiti motociclisti l-ar putea confunda. Concluzie: se utilizeaza doar pentru a saluta un motociclist (semnul, nu lovitura). tu de unde ai evadat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 ...iar militarii daca au ambele maini ocupate vor saluta ridicand piciorul la chipiu. Dupa cum vedeti armatele NATO folosesc de mult timp salutul asta,nu va mai mirati atata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 pai eu in principiu nu pot sa salut in nici un fel pt ca in ultima vreme merg numai intr-o roata...eu ce fac? nu sunt motociclist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 am afllat ca a scapat de la spitalul 9, m-a sunat acum directorul de acolo... am afllat ca a scapat de la spitalul 9, m-a sunat acum directorul de acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adela mihaela Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 am afllat ca a scapat de la spitalul 9, m-a sunat acum directorul de acolo... am afllat ca a scapat de la spitalul 9, m-a sunat acum directorul de acolo... vai frumos n-am ce zice.tu de unde ai scapat cu asa limbaj?de la scoala de corectie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 vai frumos n-am ce zice.tu de unde ai scapat cu asa limbaj?de la scoala de corectie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adela mihaela Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Un bucurestean se duce la un restaurant oltenesc si-i spune chelnerului: -Nu va suparati,vreau reteta acestui sos. -Ti-a placut atat de mult? -Nu dar caut un clei ca sa pot lipi doua scanduri! Pe centura Bucurestiului, un tip merge la prima tipa si-o intreaba de tarif. - 50 de euro, raspunde tipa. - Daca-ti dau 100, o facem cum vreau eu? Tipa sta si se gindeste: “Mai stii ce pervers e, mai bine nu!. Merge tipul la alta, intreaba de tarif si i se raspunde ca-i 75 euro. Ii propune dublu, dar s-o faca cum vrea el si, la fel, tipa, de frica, refuza. Si asa, din in fata, cind ajunge la ultima, tipa, ca sa-l descurajeze, ii cere 1000 de euro. - Daca-ti dau 2000, o faci cum vreau eu? ii propune tipul. Sta ea si se gandeste, isi da seama ca pentru 2000 de euro merita sa incerce si accepta. Merg in camera, iar, dupa o ora, coboara, el pleaca foarte fericit, ea botoasa. Toate tipele, curioase in jurul ei. - Ei, tu, cum a vrut?…. - Ei, cum… Pe datorie!!!!!!! Un ardelean, un moldovean, si un bucurestean stau la masa, la un restaurant. Chelnerul vine si spune: - Ne cerem scuze, dar carnea s-a terminat. Zice moldoveanul: - Ce-i aia carne? Zice ardeleanul: - Ce-i aia ca s-a terminat? Zice bucuresteanul: - Ce-i aia ca ne cerem scuze? Bucurestean?asta spune totul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 vai frumos n-am ce zice.tu de unde ai scapat cu asa limbaj?de la scoala de corectie? Se poate sa nu fie vreun post unde sa nu se certe 2 ?:| pai eu in principiu nu pot sa salut in nici un fel pt ca in ultima vreme merg numai intr-o roata...eu ce fac? nu sunt motociclist? Ce faci ? Ne lasi cu vrajelile am citit si eu undeva de anuntarea unui obstacol cu picioarele (stanga/dreapta) De salut am auzit/fost salutat. Cand nu-i safe sa iau mana, salut cu piciorul. e amuzant E tot timpu safe sa iei mana Si ma rog dc ai saluta cu picioarele ... Omu o evoluat , vrwti sa ajungeti la cimpanei din nou salutati cu mana sau cu coada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliwtf Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Salut baieti, poate cunoasteti. http://www.adevarul.ro/locale/resita/Resita-ADS_Resita-Caras-Severin-accident-moped-Ancuta_Carbunaru-IPJ_Caras-Severin_0_562743907.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Vand HONDA 954 rr din 2003... http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-cbr%20954%20rr-din-2003-409874.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaRiaN0122 Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Ma nush cat costa inscrisu la scuter imi zice cineva ?? ca o zis politia ca dak ma mai prinde odata ma arde )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Ma nush cat costa inscrisu la scuter imi zice cineva ?? ca o zis politia ca dak ma mai prinde odata ma arde )) Pă limba ta , nush de unde esti dar stiu ca inscrisu la scuter e suta de coco pe putin(probabil e mai mult- 100 de coco era acum 4 ani) + ca iti trebe si actele de la el si RCA si casca si vesta si ahh era sa uit, CURS DE LEGISLATIE Asfalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 (editat) Ce fel de asfalt ? Editat Octombrie 13, 2011 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 (editat) Deăla Âşmecher ca pe Poiana BraÂşov- cu dungi negre :wink:- motocicliÂştii Âştiu despre ce vorbesc Editat Octombrie 13, 2011 de Robbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 (editat) Ce fel de asfalt ? Editat Octombrie 14, 2011 de boschetar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Pă limba ta , nush de unde esti dar stiu ca inscrisu la scuter e suta de coco pe putin(probabil e mai mult- 100 de coco era acum 4 ani) + ca iti trebe si actele de la el si RCA si casca si vesta si ahh era sa uit, CURS DE LEGISLATIE Asfalt... Cum zice Englezu "You lost me at that part " ( cu RCAu ) .Inscrierea cu totu e cam 100 E 150 cam asa fiind si la mine tot acu cam 4 ani . Ideea e ca eu am fost prins de vreo 3-4 ori asa cu el neinregistrat pana sa il inregistrez . Ideea e urmatoarea 1 : Trebe curs de legislatie , nui greu in 1-2 sapt ai terminat , nu ai decat un test la sc de dat care se pune la dosar si atat 2 : Inscrierea care cuprinde si Asigurare + Cei aproximativ 80 Lei pentru numar + Cv taxe de 5 lei si 20 cv de genu , nu mai stiu pentru ce , DAR , NU-TI TREBE RCA. Eu cand l-am inregistrat aveam doar actu de vanzare cumparare nici macar legalizat doar cu semnatura si seria si cnp a vanzatorului si a meu evident , nici acte nici RCA nici nimic , decat asigurarea. I-am spus la respectiva ca nu am acte, nu a avut nici vanzatoru , a zis bine , mi-a dat un formular sa completez cu Marca Modelu Nr persoane Greutatea proprie , Greutatea maxima admisa ( proprie+pasageri - eu am trecut 250 ,proprie fiin 85 da am dus si 230 kg doar pasagerii si inca zmucea la luatu din loc ) si alte date despre el. Cand ai ajuns sa completezi actele astea trebe sa ai si taxele alea mici si cea de numar si asigurarea platite la primarie , respectiv Firma Asigurare. Vesta nui obligatorie , mie sincer 1 data mio zis parca chiar cand o intrat in functiune legea , dupa o purtam doar cand mergeam inafara pe drum neiluminat deloc si o puneam sa atarne pe partea de shea a pasagerului pana deasupra stopului , niciodata pe mine , iar cum atarna pana la stop ( si ce stop , lumina de numa ) nu mai trebe , doar ai lumina si stop , iara casca e de la sine inteles ca ai deja una , desi sper ca una calumea de 4-10 milioane ( 400-1000 Lei dastia noi ) pe putin ca alea de 50 Lei pe langa ca buretele se cromprima foarte rpd si joaca pe cap , te protejeaza la o cazatura de max 35-40 Ora , peste is inutile ( Si eu am avut una deaia si am picat la 40 cu ea si era dusa - inca o mai am ) da mi-am luat alta Shark S 500 Air Ti-o recomand . Relativ ieftina , pe scuter nu-ti trebe nimic mai bun , merge si pe motoare mare la viteze de pana in 100-120 , iar vantu se aude numa dupa 160 , cine merge asa tare eu sigur nu Plus ca schema de culoari si designu e superb , iar cu o viziera neagra e mortala :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 la inceputul lunii iulie plec 2 capre din oradea in grecia, zona paralia, daca sunt doritori sa ma anunte pt detalii traseu, pret cazare sau idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 Brumi spunea ceva de grecia si el e printre cei 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 Brumi spunea ceva de grecia si el e printre cei 2? salut, deocamdata nu e (il intreb pe facebuk ei cand planuiesc...) daca esti interesat, iti dau detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 iulie si august sunt CANICULARE in grecia ori treci pe casca cat mai decupata ori va fi sauna la creieras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 conteaza drumul canicula sa fie, creieras inexistent da cand ne-a venit idea sa mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabinescu Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Salutare, Ce traseu cu cat mai putin asfalt imi sugerati sa fac de la SM la Viseul de Sus? De fapt ar putea fi portiuni cu asfalt, dar macar sa fie gropi ) Numai bine cam pustiu pe aici prin SM. ma refer la soft enduro, drumuri mai salbatice prin campia de vest, ca odata ce intri in munti e mai usor de gasit ceva... Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate