MOTOBRAND Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 Fratilor, A dat pe ProTV la Stirile de la ora 13,00, un accident in urma caruia un motociclist, datorita vitezei excesive, a zburat de pe motocicleta shi a intrat cu capul in bordura! In urma impactului motociclistul a decedat pe loc!!! Care, ce stiti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 a dat şi la ora 19.00 dar fără, amănunte.. din imagini mi s-a părut a fi o Yamaha Virago! treaba sigură e că motociclistul a murit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 Tot la pro tv chiar acum au zis ca a prins o portiune de sosea uda.S-a dezechilibrat si a cazut.Cica l-ar fi vazut un martor vorbind la mobil.Foarte greu de crezut asa ceva.Avea un chopper da' n-am vazut ce model.R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 Inca unul... .. care sunteti din Timisoara? Dati-ne va rog mai multe detalii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 Am vazut si eu. E incredibil ca ar fi putut sa vb la mobil in timp ce conducea "cu viteza mare" cum au zis ei pe straduta aia amarata si ingusta care mai mult era si uda. Nu prea cred. Totusi avea casca sau nu? Informatiile sunt f putine. In orice caz Dumnezeu sa-l ierte si sper sa nu mai vedem astfel de stiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 Am tot dat pe telefoane, nimeni nu pare sa stie nimic... Inca sper sa fie o stire proasta............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cartush Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 Imi pare rau pentru ce s-a intamplat... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Doi morti in 31 martie (din care unul forumist de-al nostru - RaceR) si inca trei in primele trei saptamani din aprilie!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 Din cate stiu eu ar fi trecut un tir pe langa el si l-ar fi dezechilibrat si ar fi cazut, cu capul sub rotile tirului, cele ale remorcii.A murit oe loc... Este vorba de o Yamaha Virago 535 din cate am inteles... Pe baiat nu-l cunosc dar stiam motorul din fata de la ROma... Sincere condoleante familiei si prietenilor... Inca sunt foarte trist...Daca s-a intamplat cum am auzit eu e .... nespus de trist!!! seee YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 17, 2005 Autor Share Postat Aprilie 17, 2005 Smokey! Nu stii nimik? Faza a fost prezentata ca avand loc in Timishoara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Aprilie 17, 2005 Share Postat Aprilie 17, 2005 Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 17, 2005 Share Postat Aprilie 17, 2005 (editat) Mi-au spus si mie prietenii aseara. Cica au si aratat imagini cu el, deci nu e o facatura. Ei mi-ai spus ca era un chopper, ca a alunecat si a ajuns sub tir. Astia cu tir-urile sunt niste idioti, in general. Trec aproape de tine ca sa te sperie si se distreaza. Ar trebui sa fie mai "educati" fata de camionagii... Chiar nu poate spune nimeni cine era? RIP Editat Aprilie 17, 2005 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Aprilie 17, 2005 Share Postat Aprilie 17, 2005 Inseamna ca asa e cum am auzit si eu. Asta nu e moarte!!!SA te calce un tir... Nu am cuvinte Dumnezeu sa-l odihneasca!!! see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 17, 2005 Share Postat Aprilie 17, 2005 Nu cumva asta cautati ? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=5835&hl= R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 17, 2005 Autor Share Postat Aprilie 17, 2005 Nu cumva asta cautati ? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=5835&hl= R.I.P. Nu!!! Nu voiam sa vad asta!!! Speram sa vad ca respectivul e ok, are cateva zgarieturi iar peste 2 zile va fi in sha!!! RIP!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 17, 2005 Admin Share Postat Aprilie 17, 2005 Condoleante familiei si prietenilor, Dumnezeu sa-l odihneasca. Ce am aflat de la ziaristi care la randul lor au aflat de la politie: s-a dezechilibrat si a dat cu capul de bordura. Se pare ca purta casca semisferica ('de chopperist'), dar din pacat casca a cedat. Avea 25 de ani, nu era incepator - avusese un Simson, iar accidentul l-a avut cu noul lui motor - Yamaha Virago 250. De TIR sau telefon nu se spune nimic. Acesta este comunicatul politiei: La data de 16.04.2005, la orele 10.20, pe strada Vasile Carlova din Timisoara, conducatorul moto S.CSABA de 25 ani, domiciliat in Timisoara, posesor al permisului de conducere categoriile A si B, din anul 1998, a condus motocicleta marca Yamaha, proprietate personala, dinpre strada Tigrului inspre strada Iosif Vulcan, iar in dreptul imobilului cu numarul 21, din cauza neatentiei in conducere, a lovit cu roata in bordura stanga, s-a dezechilibrat si a cazut pe partea carosabila.In urma accidentului a rezultat decesul conducatorului motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 17, 2005 Share Postat Aprilie 17, 2005 mai sa nu cumva sami spuneti ca era baiatul ce mergea prin barul retro din tm R.I.P. care aveti informatii exacte?cine il cunostea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Aprilie 17, 2005 Share Postat Aprilie 17, 2005 R.I.P.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 R.I.P. Din cate am auzit shi eu pe aici, se pare ca s-a dezechilibrat, a dat intr-o bordura shi a zburat in cap. Casca a cedat shi el a murit.. Deocamdata nu se stiu mai multe, dar imediat ce voi afla ceva nou, am sa va anunt. Din cate am intzeles azi i se face autopsia shi vom avea motivul mortzii... Kestia ciudata este ca un shofer de TIR care cica a vazut faza, zicea ca tipul vorbea la telefon in mers, kestie destul de greu de crezut, avand in vedere ca pe langa faptul ca se deplasa, mai avea shi casca in cap.... in fine, sper sa pot sa va dau mai multe amanunte ceva mai tarziu.. Ride safe, DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Dumnezeu sa il odihneasca. Despre el este vorba, motocicleta din imagine este simsonul lui. Poza este de la festivalul de asta vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusursache Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 in ziar: http://www.expres.ro/vest/?news_id=184338 Motociclist mort Versiune pentru tiparire Editia de Vest Luni, 18 Aprilie 2005 Un tinar a murit simbata dimineata dupa ce s-a rasturnat cu motocicleta pe strada Vasila Cirlova din Timisoara. Aflat la ghidonul unei Yamaha, C. Csaba, in virsta de 25 de ani, a lovit o bordura cu roata si s-a dezechilibrat. In urma impactului, motociclistul, si-a pierdut viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Urat...sa-i fie tarana usoara. Cu o integrala poate ar mai fi trait Dragi choperisti, poate va aduceti aminte de el cand mai enumerati avantajele unui "braincap" (poti fuma, poti vorbi la telefon, arata bine, nu ti-e cald). Asta e reversul medaliei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate