amatoru Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Domnilor ,cine ma poate indruma in privinta achizitionarii unui amortizor de ghidon ca-i belea ? Caponord ,ramane valabil ce am discutat ,eventual poti include in pachet si placutele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Foarte rau din partea ta !... dupa ce o sa-l vinzi, o sa-ti dai seama ce ai pierdut ! M-am pregatit moral stau ceva ani cuminte si apoi imi iau un goldwing si plec in lume .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 (editat) 2007 cu ABS?!? Din 2006 990 ADV simplu are ABS, numai modelul S si R nu are...probabil nici nu o sa aiba vreodata, pt ca modelele acestea sunt orientate mai mult spre off... Editat August 25, 2010 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Foarte rau din partea ta !... dupa ce o sa-l vinzi, o sa-ti dai seama ce ai pierdut ! petrica, pt tine. salutari din suceava! p.s. este ca-i frumoasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 petrica, pt tine. salutari din suceava! p.s. este ca-i frumoasa? Sa te bucuri de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 petrica, pt tine. salutari din suceava! p.s. este ca-i frumoasa? numar de anglia... ai schimba mobra omule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 numar de anglia...ai schimba mobra omule? scuze, s-a inteles gresit. am gasit poza asta si mi-a placut f mult. si cum stiam ca petrica a fost mare fan... am zis sa-i incant ochii. o perioada am fost setat pe 990 adv, dar pana la urma am luat 1150 gs adventure. si nu-mi pare rau. e f faina si imi place pe zi ce trece, din ce in ce mai mult. dar sunt convins ca si ktm-ul e un motor superb. salutari posesorilor de ktm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 scuze, s-a inteles gresit. am gasit poza asta si mi-a placut f mult. si cum stiam ca petrica a fost mare fan... am zis sa-i incant ochii.o perioada am fost setat pe 990 adv, dar pana la urma am luat 1150 gs adventure. si nu-mi pare rau. e f faina si imi place pe zi ce trece, din ce in ce mai mult. dar sunt convins ca si ktm-ul e un motor superb. salutari posesorilor de ktm. pai speriasem ca stiam ca abia iti luasei balaurul ala de 1150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 ............. si cum stiam ca petrica a fost mare fan... am zis sa-i incant ochii. O mica mentiune ! ... inca SUNT un mare fan al modelului in spetza ! ....... chiar daca la ora asta calaresc altceva ! Daca inca esti un mare fan LC8, uite o poza facuta ieri: Eu cu Frank in m-tii Calimani ( I LOVE THIS BIKE ): ... vezi toata escapada pe BLOG, in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 (editat) poate stiti poza dar nu pot sa ma abtin,tre' s-o vedeti! cata filozofie intr-o singura fotografie! Editat Septembrie 13, 2010 de rockhchris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Da, foarte originala poza, creata de DDB&Co Istanbul cu care a castigat premiul Bronze Aslan la festivalul Cannes Lions International Advertising 2009. Uite la ce s-au mai gandit baietii de la DDB&Co Istanbul in 2010: se pare ca cu un KTM-ul se sare atat de des, incat au pus nr de inmatriculare in locul cel mai vizibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Salutare, Imi vand motocicleta 990 Adv pe care am cuparat-o acum 2 ani de la exteremuski si cu care am reuzit sa fac 500 km in aceasta perioada. E clar ca timpul nu imi permite sa ma mai dau cu motorul si ca trebuie sa ajunga la un pasionat. Pretul e decent si negociabil. Cine este interesat ma poate gasi la tel 0724 267 909 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Are cineva manualul de service pentru 990 Adventure, sau macar schema electrica si lista conectorilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Are cineva manualul de service pentru 990 Adventure, sau macar schema electrica si lista conectorilor? Am manualul dar e pe CD, original KTM. Ce probleme ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Am manualul dar e pe CD, original KTM.Ce probleme ai ? Multumesc. Intre timp am rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Am manualul dar e pe CD, original KTM.Ce probleme ai ? Multumesc. Intre timp am rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 2011 KTM 990 Adventure Dakar "The Dakar will always remain the Dakar – even if it takes place in South America. The 2011 limited edition Adventure “Dakar” breathes the spirit of the greatest raids of all times. Authentic, “cigarette blue” plastic parts with the Bedouine graphics of KTM’s factory racers cover the orange frame. A high-quality suedelook seat cover looks good and prevents slippage even on extreme tracks. At the same time, the “Dakar” combines popular features of both the other models – while the Adventure donates the suspension with 210 mm of travel as well as the sensitive Bosch ABS, the engine is that of the Adventure R with 115 bhp." Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) 2011 KTM 990 Adventure Dakar "The Dakar will always remain the Dakar – even if it takes place in South America. The 2011 limited edition Adventure “Dakar” breathes the spirit of the greatest raids of all times. Authentic, “cigarette blue” plastic parts with the Bedouine graphics of KTM’s factory racers cover the orange frame. A high-quality suedelook seat cover looks good and prevents slippage even on extreme tracks. At the same time, the “Dakar” combines popular features of both the other models – while the Adventure donates the suspension with 210 mm of travel as well as the sensitive Bosch ABS, the engine is that of the Adventure R with 115 bhp." Ride Safe! ahhhhhhh....... p.s. nu vrea nimeni un bmw?! Editat Noiembrie 22, 2010 de titishoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 2011 KTM 990 Adventure Dakar "The Dakar will always remain the Dakar – even if it takes place in South America. The 2011 limited edition Adventure “Dakar” breathes the spirit of the greatest raids of all times. Authentic, “cigarette blue” plastic parts with the Bedouine graphics of KTM’s factory racers cover the orange frame. A high-quality suedelook seat cover looks good and prevents slippage even on extreme tracks. At the same time, the “Dakar” combines popular features of both the other models – while the Adventure donates the suspension with 210 mm of travel as well as the sensitive Bosch ABS, the engine is that of the Adventure R with 115 bhp." Ride Safe! primesc astia un rinichi pt capra asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Pret nou la KTM - 5200 eur, detalii in semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 ahhhh sexy tare domnita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 Sarbatori fericite domnilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacman Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 Hmmm....interesant Dakar-ul asta.... ceva preturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 Hmmm....interesant Dakar-ul asta.... ceva preturi? Cred ca numai prin Ianuarie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 (editat) Doua intrebari pentru posesorii de 990uri: - din ce an au pus astia ABS? - 1.80m cu 65 kg are vreo sansa? Multam fain Editat Decembrie 30, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate