phreak_or Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 am pus si eu in sfarsit cauciucurile ( heidenau k60), mi se par foarte ok, au aderenta buna pe asfalt, chiar si pe umed par ok; iar pe offroad (ft putin am iesit) par sa se comporte incredibil fata de dunlop trailmax care le-am avut inainte (evident erau uzate deja) @ andreizalau - daca vrei, vineri putem sa ne intalnim pe drum si mergem impreuna la dominatoriada. eventual te sun zilele astea si ne punem de-acord daca mai e cineva din vestul acestei minunate tari hai sa ne adunam sa mergem de-odata numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 mno tovarasi,,,,,,,,am reusit sa deschid motorul,,,,, am gasit hiba de nu mai iesea din a 2-a,,,, hmmm,,,,,,nu ma descurc sa inserez o imagine din manual,,,,, pe axul schimbatorului e un soi de pinion, cu 6 dinti,,,,, 2 sunt ff uzati am gasit pilitura in cutie stie cineva pe undeva un motor dezmembrat, pt piesa respectiva? ca informatie,,,,daca tre sa mai scoata cineva volanta de pe vibrochen,,,,,,,,un element de pompa de injectie de RABA, e f eficient,,,,,,tip de filet,,,,pas,,,,,dimensiuni,,,,,material,,,,e PERFECT numa bine andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 (editat) La mine in semnatura, vreo doua: morou lu al_locului si motoru don'shoarei Hekate. Vezi sa nu mai ai si alte probleme jos acolo. Editat Iulie 25, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Tu ce faci? Vii in Apuseni cu noi? Dar Viorel? despre Viorel deocamdata nu stiu dar eu, Dana(29 REN) , Laur (05 FTW) si Mihai (888 FTW) inca ne mai gandim ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Tu ce faci? Vii in Apuseni cu noi? Dar Viorel? despre Viorel deocamdata nu stiu dar eu, Dana(29 REN) , Laur (05 FTW) si Mihai (888 FTW) inca ne mai gandim ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Da, astea-s si va mai aparea o ultima propunere in seara asta, cel tarziu maine. Tu ce faci? Vii in Apuseni cu noi? Dar Viorel? despre Viorel deocamdata nu stiu dar eu, Dana(29 REN) , Laur (05 FTW) si Mihai (888 FTW) inca ne mai gandim ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Da, astea-s si va mai aparea o ultima propunere in seara asta, cel tarziu maine. Tu ce faci? Vii in Apuseni cu noi? Dar Viorel? despre Viorel deocamdata nu stiu dar eu, Dana(29 REN) , Laur (05 FTW) si Mihai (888 FTW) inca ne mai gandim ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Ho bre ca intelesaram de prima data De plecat, se pelaca vineri si se sta la cort. Unii pleaca mai de joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 fantastic internet mai am, ppfffuuuu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 despre Viorel deocamdata nu stiu dar eu, Dana(29 REN) , Laur (05 FTW) si Mihai (888 FTW) inca ne mai gandim ... oai ce multe ganduri la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babinu nx650 Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Se vede ca va pregatiti intens si ca ati alocat intreg bugetul pentru Apuseni.M-ATI LASAT CAM SINGUREL LA PREDEAL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Se vede ca va pregatiti intens si ca ati alocat intreg bugetul pentru Apuseni.M-ATI LASAT CAM SINGUREL LA PREDEAL. da si tu la un URS(us) caci e sezonul acolo la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Pai deh, pentru noi nu-i la 40 min de mers lejer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 sa dai cu undita ma refeream Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 (editat) Stiffereee!!!, te gandesti prea mult si nu e bine. Hai la intrunire la Domi... ca de..... ,sunt multe pet-uri de dat pe gat, doar sti. Switch!!! sper ca nu te dai lovit in privinta Apusenilor ca te bat. PRICEPI,TU, mataluta?!? Editat Iulie 27, 2010 de dsorinmihail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 Stiffereee!!!, te gandesti prea mult si nu e bine. Hai la intrunire la Domi... ca de..... ,sunt multe pet-uri de dat pe gat, doar sti. Switch!!! sper ca nu te dai lovit in privinta Apusenilor ca te bat. PRICEPI,TU, mataluta?!? dai PET-uri pe gat Sorinele? nu asa se recicleaza mah glumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 da si tu la un URS(us) caci e sezonul acolo la munte ca sa va dati la URS va trebuie un cutit din lemn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 ca sa va dati la URS va trebuie un cutit din lemn...Eu le-am zis de anul trecut dar unii is zmei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 ca sa va dati la URS va trebuie un cutit din lemn... din ala ai tu caci esti in cadrul companiei silvice romane. hahahahahaha. nu stiam cine defriseaza muntii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 din ala ai tu caci esti in cadrul companiei silvice romane. hahahahahaha. nu stiam cine defriseaza muntii... nu bah! cu cutitu de lemn iti razi chilotii fara sa-i si tai ... vei avea nevoie dupa confruntarea cu URSu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 URS = Uniunea Romanilor Surdomuti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 nu bah! cu cutitu de lemn iti razi chilotii fara sa-i si tai ... vei avea nevoie dupa confruntarea cu URSu' ursu e dominatorul iar vulpitza e tenerele tau. stii bancul ala cu ursul si vulpitza? ''oai da ce bine e sa stii si o limba straina in ziua de azi'' eram on topic. vorbeam de ursu' Mesaj completat ursu e dominatorul iar vulpitza e tenerele tau. stii bancul ala cu ursul si vulpitza? ''oai da ce bine e sa stii si o limba straina in ziua de azi'' eram on topic. vorbeam de ursu' ursu o f..elicita pe vulpitza in tufis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 am o mica rugaminte.... eu cand am schimbat cauciucurile am lasat pe spate camera care era pt ca nu am gasit pe nicaieri in oras...iar la comanda mi-a zis omul ca dureaza vreo 2 sapt deci nu mai apuc.... cine e din cluj...daca ar putea sa cumpere de acolo o camera 4.50/4.75 - 17 pana in 40-50 lei ii dau banii pe ea si fac si o bere, o vreau numai asa sa o am la mine de rezerva...ca cea actuala nu e in stare deloc grozava.... multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 am o mica rugaminte.... eu cand am schimbat cauciucurile am lasat pe spate camera care era pt ca nu am gasit pe nicaieri in oras...iar la comanda mi-a zis omul ca dureaza vreo 2 sapt deci nu mai apuc.... cine e din cluj...daca ar putea sa cumpere de acolo o camera 4.50/4.75 - 17 pana in 40-50 lei ii dau banii pe ea si fac si o bere, o vreau numai asa sa o am la mine de rezerva...ca cea actuala nu e in stare deloc grozava.... multumesc Ma interesez maine sa vad daca are Romi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 O'nceput numaratoarea inversa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate