Sari la conținut

Honda NX650 Dominator

Postări Recomandate

am pus si eu in sfarsit cauciucurile ( heidenau k60), mi se par foarte ok, au aderenta buna pe asfalt, chiar si pe umed par ok; iar pe offroad (ft putin am iesit) par sa se comporte incredibil fata de dunlop trailmax care le-am avut inainte (evident erau uzate deja)

@ andreizalau - daca vrei, vineri putem sa ne intalnim pe drum si mergem impreuna la dominatoriada. eventual te sun zilele astea si ne punem de-acord

daca mai e cineva din vestul acestei minunate tari :) hai sa ne adunam sa mergem de-odata

numai bine :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

mno tovarasi,,,,,,,,am reusit sa deschid motorul,,,,,

am gasit hiba de nu mai iesea din a 2-a,,,,

hmmm,,,,,,nu ma descurc sa inserez o imagine din manual,,,,,

pe axul schimbatorului e un soi de pinion, cu 6 dinti,,,,,

2 sunt ff uzati

am gasit pilitura in cutie

stie cineva pe undeva un motor dezmembrat, pt piesa respectiva?

ca informatie,,,,daca tre sa mai scoata cineva volanta de pe vibrochen,,,,,,,,un element de pompa de injectie de RABA, e f eficient,,,,,,tip de filet,,,,pas,,,,,dimensiuni,,,,,material,,,,e PERFECT

numa bine

andrei

Link spre comentariu

Da, astea-s si va mai aparea o ultima propunere in seara asta, cel tarziu maine.

Tu ce faci? Vii in Apuseni cu noi? Dar Viorel? ;)

despre Viorel deocamdata nu stiu dar eu, Dana(29 REN) , Laur (05 FTW) si Mihai (888 FTW) inca ne mai gandim ...

Link spre comentariu

Da, astea-s si va mai aparea o ultima propunere in seara asta, cel tarziu maine.

Tu ce faci? Vii in Apuseni cu noi? Dar Viorel? ;)

despre Viorel deocamdata nu stiu dar eu, Dana(29 REN) , Laur (05 FTW) si Mihai (888 FTW) inca ne mai gandim ...

Link spre comentariu

Stiffereee!!!, te gandesti prea mult si nu e bine. Hai la intrunire la Domi... ca de..... ,sunt multe pet-uri de dat pe gat, doar sti. ;) Switch!!! sper ca nu te dai lovit in privinta Apusenilor ca te bat. PRICEPI,TU, mataluta?!? :laugh:

Editat de dsorinmihail
Link spre comentariu

Stiffereee!!!, te gandesti prea mult si nu e bine. Hai la intrunire la Domi... ca de..... ,sunt multe pet-uri de dat pe gat, doar sti. :laugh: Switch!!! sper ca nu te dai lovit in privinta Apusenilor ca te bat. PRICEPI,TU, mataluta?!? ;)

dai PET-uri pe gat Sorinele? ;) nu asa se recicleaza mah :D

glumesc

Link spre comentariu

ca sa va dati la URS va trebuie un cutit din lemn...
Eu le-am zis de anul trecut dar unii is zmei.
Link spre comentariu

din ala ai tu caci esti in cadrul companiei silvice romane. hahahahahaha. nu stiam cine defriseaza muntii... ;)

nu bah! cu cutitu de lemn iti razi chilotii fara sa-i si tai ... vei avea nevoie dupa confruntarea cu URSu' :laugh:

Link spre comentariu

nu bah! cu cutitu de lemn iti razi chilotii fara sa-i si tai ... vei avea nevoie dupa confruntarea cu URSu' :laugh:

ursu e dominatorul iar vulpitza e tenerele tau. stii bancul ala cu ursul si vulpitza? ''oai da ce bine e sa stii si o limba straina in ziua de azi'' ;)

eram on topic. vorbeam de ursu'

Mesaj completat

ursu e dominatorul iar vulpitza e tenerele tau. stii bancul ala cu ursul si vulpitza? ''oai da ce bine e sa stii si o limba straina in ziua de azi'' :D

eram on topic. vorbeam de ursu'

ursu o f..elicita pe vulpitza in tufis ;)

Link spre comentariu

am o mica rugaminte....

eu cand am schimbat cauciucurile am lasat pe spate camera care era pt ca nu am gasit pe nicaieri in oras...iar la comanda mi-a zis omul ca dureaza vreo 2 sapt :laugh: deci nu mai apuc....

cine e din cluj...daca ar putea sa cumpere de acolo o camera 4.50/4.75 - 17 pana in 40-50 lei ii dau banii pe ea si fac si o bere, o vreau numai asa sa o am la mine de rezerva...ca cea actuala nu e in stare deloc grozava....

multumesc ;) ;)

Link spre comentariu

am o mica rugaminte....

eu cand am schimbat cauciucurile am lasat pe spate camera care era pt ca nu am gasit pe nicaieri in oras...iar la comanda mi-a zis omul ca dureaza vreo 2 sapt :laugh: deci nu mai apuc....

cine e din cluj...daca ar putea sa cumpere de acolo o camera 4.50/4.75 - 17 pana in 40-50 lei ii dau banii pe ea si fac si o bere, o vreau numai asa sa o am la mine de rezerva...ca cea actuala nu e in stare deloc grozava....

multumesc ;) ;)

Ma interesez maine sa vad daca are Romi.

Link spre comentariu