dodomotox Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 sa dai cu undita ma refeream Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 (editat) Stiffereee!!!, te gandesti prea mult si nu e bine. Hai la intrunire la Domi... ca de..... ,sunt multe pet-uri de dat pe gat, doar sti. Switch!!! sper ca nu te dai lovit in privinta Apusenilor ca te bat. PRICEPI,TU, mataluta?!? Editat Iulie 27, 2010 de dsorinmihail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 Stiffereee!!!, te gandesti prea mult si nu e bine. Hai la intrunire la Domi... ca de..... ,sunt multe pet-uri de dat pe gat, doar sti. Switch!!! sper ca nu te dai lovit in privinta Apusenilor ca te bat. PRICEPI,TU, mataluta?!? dai PET-uri pe gat Sorinele? nu asa se recicleaza mah glumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 da si tu la un URS(us) caci e sezonul acolo la munte ca sa va dati la URS va trebuie un cutit din lemn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 ca sa va dati la URS va trebuie un cutit din lemn...Eu le-am zis de anul trecut dar unii is zmei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 ca sa va dati la URS va trebuie un cutit din lemn... din ala ai tu caci esti in cadrul companiei silvice romane. hahahahahaha. nu stiam cine defriseaza muntii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 din ala ai tu caci esti in cadrul companiei silvice romane. hahahahahaha. nu stiam cine defriseaza muntii... nu bah! cu cutitu de lemn iti razi chilotii fara sa-i si tai ... vei avea nevoie dupa confruntarea cu URSu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 URS = Uniunea Romanilor Surdomuti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 nu bah! cu cutitu de lemn iti razi chilotii fara sa-i si tai ... vei avea nevoie dupa confruntarea cu URSu' ursu e dominatorul iar vulpitza e tenerele tau. stii bancul ala cu ursul si vulpitza? ''oai da ce bine e sa stii si o limba straina in ziua de azi'' eram on topic. vorbeam de ursu' Mesaj completat ursu e dominatorul iar vulpitza e tenerele tau. stii bancul ala cu ursul si vulpitza? ''oai da ce bine e sa stii si o limba straina in ziua de azi'' eram on topic. vorbeam de ursu' ursu o f..elicita pe vulpitza in tufis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 am o mica rugaminte.... eu cand am schimbat cauciucurile am lasat pe spate camera care era pt ca nu am gasit pe nicaieri in oras...iar la comanda mi-a zis omul ca dureaza vreo 2 sapt deci nu mai apuc.... cine e din cluj...daca ar putea sa cumpere de acolo o camera 4.50/4.75 - 17 pana in 40-50 lei ii dau banii pe ea si fac si o bere, o vreau numai asa sa o am la mine de rezerva...ca cea actuala nu e in stare deloc grozava.... multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 am o mica rugaminte.... eu cand am schimbat cauciucurile am lasat pe spate camera care era pt ca nu am gasit pe nicaieri in oras...iar la comanda mi-a zis omul ca dureaza vreo 2 sapt deci nu mai apuc.... cine e din cluj...daca ar putea sa cumpere de acolo o camera 4.50/4.75 - 17 pana in 40-50 lei ii dau banii pe ea si fac si o bere, o vreau numai asa sa o am la mine de rezerva...ca cea actuala nu e in stare deloc grozava.... multumesc Ma interesez maine sa vad daca are Romi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 O'nceput numaratoarea inversa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 am o mica rugaminte.... eu cand am schimbat cauciucurile am lasat pe spate camera care era pt ca nu am gasit pe nicaieri in oras...iar la comanda mi-a zis omul ca dureaza vreo 2 sapt deci nu mai apuc.... cine e din cluj...daca ar putea sa cumpere de acolo o camera 4.50/4.75 - 17 pana in 40-50 lei ii dau banii pe ea si fac si o bere, o vreau numai asa sa o am la mine de rezerva...ca cea actuala nu e in stare deloc grozava.... multumesc sa o lasi incet daca ai camera deteriorata ca e presiune pe ea si de la greutate. pasager + bagaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Salut baieti si fete! a 4a motoreta e dominator, dupa 1 ktm si 2 transalpuri. Bine v-am gasit! e din '90, fara carene (le am dar nu toate piesele de la bord), far de XR. Merge ok, dar papa ulei in draci (10w40). Am scoso la o tura de 1300km prin romania, munti, sosea, muzica buna la Garana Asfalt uscat si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Salut baieti si fete! a 4a motoreta e dominator, dupa 1 ktm si 2 transalpuri. Bine v-am gasit! e din '90, fara carene (le am dar nu toate piesele de la bord), far de XR. Merge ok, dar papa ulei in draci (10w40). Am scoso la o tura de 1300km prin romania, munti, sosea, muzica buna la Garana Asfalt uscat si numai bine! bine ai venit in randul dominatoristilor iti doresc multi km calare pe noua achizitie daca zici ca mananca mult ulei...pe caldura asta incearca un 15W50 sau chiar 20W50, eventual de la alt producator numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Salut baieti si fete! a 4a motoreta e dominator, dupa 1 ktm si 2 transalpuri. Bine v-am gasit! e din '90, fara carene (le am dar nu toate piesele de la bord), far de XR. Merge ok, dar papa ulei in draci (10w40). Am scoso la o tura de 1300km prin romania, munti, sosea, muzica buna la Garana Asfalt uscat si numai bine! SA O STAPANESTI SANATOS!!!!!!! si a mea papa ceva ulei,,,dar nu-i bai,,,,sa mearga numa mai ai timp sa vii la Dominatoriada? sa ne-o prezinti cum trebe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 nu pot veni la Dominatoriada, nu pot skip-ui jobul din weekend :| have fun acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 nu pot veni la Dominatoriada, nu pot skip-ui jobul din weekend :| have fun acolo! multam fain o sa fie!!!!!!!!!!!!! poate data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 La multi ani Cristi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 (editat) asadar... cum a fost la Dominatoriada? Editat August 1, 2010 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 asadar... cum a fost la Dominatoriada? eu am fost in tura scurta, dar a fost extraordinar,,,,totul incepand de la locatie, oameni, locuri, tura de endureala,,,,,,,, si berea a fost receeeee,,,,la temperatura apei din parau Mesaj completat asadar... cum a fost la Dominatoriada? eu am fost in tura scurta, dar a fost extraordinar,,,,totul incepand de la locatie, oameni, locuri, tura de endureala,,,,,,,, si berea a fost receeeee,,,,la temperatura apei din parau numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 cine stie care e dilly de care zicea switch pt piese? e cumva dillypoint.ro? Mesaj completat tin sa va anunt ca daca patiti cumva cu lantul ca mine sa bata ca ciocanul, era de la urmatoarele: pinion uzat pe fata si din cauza ca lantul era uzat si el, a intrat tot felul de mizerie intre oringuri si s-a facut mai putin elastic si neuniform incat imi batea pe acolo. dupa ce a fost curatat nu am mai avut problema. chiar daca e uzat. oricum ma bucur pt. vestea buna ca e doart kitul de lant si va spun si voua sa luati in considerare asta daca aveti la fel zgomote. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 da, pe dilly il poti gasi la dillypoint.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 da, pe dilly il poti gasi la dillypoint.ro mersi fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Gata si dominatoriada, tura scurta. Super intrunire. Drumul spre Bucuresti a durat 14ore si a fost cu probleme tehnice multe.Detalii dincolo..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate