dsorinmihail Postat Martie 23, 2019 Share Postat Martie 23, 2019 Dorin? Este adevărat ce mi-ai scris pe mesenger? Andreizalau, Purice, Swich, . E adevărat? Se pare că da. Dominator72 ne-a părăsit. Drum bun prietene drag. Este creat un grup pe mesenger de către Ileana Szerzo pentru a ajuta familia și pentru cei ce l-au cunoscut și au mers in "Dominatoriade". Scuze daca este of-topic domnilor moderatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 La 23.03.2019 la 22:52, dsorinmihail a spus: Dominator72 ne-a părăsit. Sa iti dea Dumnezeu sanatate Sorine, ca eu habar nu aveam... da-mi un PM cand apuci. @AlexAB - e CDI, care cauzeaza scanteie slaba. CDI-ul nu l-a schimbat nici dracu si are apropae 30 de ani. PLM, o fi japonez da CAT SA TINA. E vreo 175euro unul nou nout, cu SH-uri POATE merge, poate nu. Incearca sa-l dai intreg ca e pacat de motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackays Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 Salutare. Sunt nou posesor de Domi 650 de anul trecut din august, babă din 88' deși în acte este trecut 90'. Am reușit până de curând să citesc acest topic in întregime și țin să vă mulțumesc tuturor deoarece am reușit cu ajutorul vostru și a sfaturilor oferite de-a lungul timpului să mai învăț ( să îmi amintesc) una alta despre acest motor. Mici probleme estetice și veșnica problemă cu oprirea motorului la relantiu sunt singurele defecte ale doamnei. După ce am verificat tot ce am putut, am descoperit din întâmplare după ce am dat jos și curățat ( stricat ) carburatorul faptul că mufa ce leagă cablul de șoc la carburator nu mai etanșează bine,filetul era tocit și de aici problema. Am scos mufa și am obturat gaura cu degetul iar motorul a început brusc să meargă rotund,fără rateuri și opriri. S-a rezolvat cu un carburator nou și mufă făcută de către un meșter bun la strung din alamă. Pot spune că am altă motoretă,a crescut puterea,motorul merge rotund și este foarte liniar la accelerație,nici acum nu îmi vine să cred cat de bine poate să meargă. Așadar vă recomand tuturor să verificați acest lucru când apare problema cu opritul motorului la relantiu. Câteva poze cu bătrâna doamnă și fufa buclucașă Să avem parte de vreme bună și cât mai mulți kilometri fără probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 10, 2019 Share Postat Mai 10, 2019 Arata bine; sa te plimbe! O poza din partea opusa, se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackays Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 La 11.05.2019 la 0:15, switch a spus: Arata bine; sa te plimbe! O poza din partea opusa, se poate? Mulțumesc ,doamne ajută numai că momentan a început să facă figuri una alta pe la ea. Și că tot veni vorba,crezi că reușesc să te scot cândva la un pahar să te mai întreb cate ceva? Cu pozele sper sa nu uit astăzi când plec spre muncă dar sigur voi face După băița de astăzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 (editat) Soare sa fie :bere: Ai model 89 Cele 90-91 nu mai au kick iar cele 88 au frana spate pe tambur. Editat Mai 14, 2019 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackays Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Acum 31 minute, switch a spus: Soare sa fie :bere: Ai model 89 Mulțumesc pentru info. In acte este trecuta 90' însă după îndelungi căutări am găsit seria fiind model 88' pentru germania. Sper sa reușesc să pun deoparte ceva bani și să o bag puțin în reparații că a început să gonească țânțarii din jur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Las si eu asta aici https://www.dominator650.it/le-moto/i-modelli-di-dominator/tabella-foto In carte cei de la RAR scriu si prosti (la mine e trecut ca am rezervor de 18L, real find de 13L si la modelu RD08 de 16L). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frentzi Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Salutare tuturor, vreun dominator prin constanta gasesc si eu? Am luat unul recent si vreau sa fac cateva comparatii Daca e cineva prin c-ta lasati tlf va rog Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MoonWalker Postat Iulie 16, 2019 Share Postat Iulie 16, 2019 Salutare. Va deranjez si eu cu o intrebare. As vrea sa cumpar un Dominator din 92, iar cel pe care l-am gasit este limitat din pacate la 25 kw (34 cp) in loc de 33 kw (45 cp). Din cate stiu, motorul este acelasi. Stie cineva de unde provine limitarea aceasta si cum se poate scoate? Va multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihay_star Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 Pe hornet , am gasit cate o saiba cu gaura destul de micuta , pe fiecare admisie , imediat dupa carburator , pe post de limitare (facuta profi la o firma din cluj , limitare ce a ajuns la 400€ cu omologare si acte ) deci , ai putea cauta acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackays Postat Iulie 25, 2019 Share Postat Iulie 25, 2019 La 16.07.2019 la 10:39, MoonWalker a spus: Salutare. Va deranjez si eu cu o intrebare. As vrea sa cumpar un Dominator din 92, iar cel pe care l-am gasit este limitat din pacate la 25 kw (34 cp) in loc de 33 kw (45 cp). Din cate stiu, motorul este acelasi. Stie cineva de unde provine limitarea aceasta si cum se poate scoate? Va multumesc frumos. Limitarea in general se face din galeria de admisie. Se schimbă foarte ușor iar prețul este undeva la 300 lei nouă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrică/Honda SLR 650 Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 Bună ziua dragi pasionați , vin cu o întrebare care imi dă bătăi de cap : Am o Honda SLR de 650 din 98 , a cam stat pe tușă de vreo 3-4 luni , a mâncat cărbunii din electromotor și n am prea avut timp să îi pun alții , azi i-am schimbat și când am pus electromotorul și alta baterie de 12V si 8.6A înainte am avut una de 12V si 8 A , electromotorul învarte dar nu cupleaza motorul , din ce cauza să fie asta? Am citit ceva despre tilt senzor dar nu cred că are ăla treaba. P.S : Am 16 ani și nu sunt așa bun mecanic , mulțumesc anticipat ❤ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 Din pacate, odata "degatuita" admisia, trebuie refacuta carburatia. Galeria OEM e 300 lei, carburatia vreo 150. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominator_21 Postat August 24, 2019 Share Postat August 24, 2019 Salutare Desi sun oftopic, după 10 ani am revenit în rândul posesorilor de Dominator. Din pacate fostul proprietar a colatat-o cu fibră de carton si arată destul de rau. As dori sa aflu daca cineva a declarat si a scăpat cu vopseaua întreagă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat August 24, 2019 Share Postat August 24, 2019 La 21.08.2019 la 17:42, Petrică/Honda SLR 650 a spus: P.S : Am 16 ani și nu sunt așa bun mecanic , mulțumesc anticipat ❤ Petrica, tu esti mah? Plange tot forumul dupa tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominator_21 Postat Septembrie 11, 2019 Share Postat Septembrie 11, 2019 Un manual de reparații pentru dominator din 92 daca are cineva. Nu reusesc să îl descarc de pe net. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackays Postat Septembrie 11, 2019 Share Postat Septembrie 11, 2019 Acum 12 minute, dominator_21 a spus: Un manual de reparații pentru dominator din 92 daca are cineva. Nu reusesc să îl descarc de pe net. Multumesc Lasă un email și îți trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominator_21 Postat Septembrie 11, 2019 Share Postat Septembrie 11, 2019 Chiar acum, blackays a spus: Lasă un email și îți trimit. tureavirgil@yahoo.com Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Noiembrie 21, 2019 Share Postat Noiembrie 21, 2019 Un amortizor spate aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominator_21 Postat Noiembrie 29, 2019 Share Postat Noiembrie 29, 2019 Salutare, Momentan in aceasta iarna vreau sa ii fac carburator si o revizie mai amănunțită la frame (inlocuire lichid de frână și revizie la etrieri) deja am pregatit pentru la anul baterie noua si o dansa de admisie. In primăvară as dori o verificare mai temeinică (test compresie, regla supape revizie furcă,...) . Va rog dacă puteți recomanda un service sau un mecanic bun in zona Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petroman14 Postat Decembrie 10, 2019 Share Postat Decembrie 10, 2019 Salut. Vreau sa modific evacuarea, sa las o singura toba. A mai făcut cineva aceasta modificare. Afectează cu ceva? Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Decembrie 14, 2019 Share Postat Decembrie 14, 2019 La 10.12.2019 la 22:54, petroman14 a spus: Salut. Vreau sa modific evacuarea, sa las o singura toba. A mai făcut cineva aceasta modificare. Afectează cu ceva? Ms. a facut aceasta modificare un amic din Sebes. merge foarte bine si suna incredibil. cu toata increderea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Decembrie 18, 2019 Share Postat Decembrie 18, 2019 La 14.12.2019 la 19:32, andreizalau a spus: a facut aceasta modificare un amic din Sebes. merge foarte bine si suna incredibil. cu toata increderea Mulțumesc pentru apreciere Andrei ! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Decembrie 20, 2019 Share Postat Decembrie 20, 2019 La 18.12.2019 la 15:28, mihai1963 a spus: Mulțumesc pentru apreciere Andrei ! Da mihai! de tine si Domi al tau e vorba!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate