ThunderByte Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Ai pretentii ma baiat Si tu acuma vrei sa ai asfalt bun in botanica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Nu vreau sa fiu offtopic,dar sunt singurul caruia i se pare ca aproape toate bucatile de asfalt prin Iasi is fatale? Daca nu-s alunecoase in draci, ori is pline de nisip, ori de pietris........ce dracu, nu mai vad o bucata de drum ADERENT , NORMAL.......... esti dragut prietene! nu exista drumuri rele. doar motocicleta neadecvata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus_gas Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 accident ieri in jur de ora 18-19,imediat la iesire din aeroport ,a pierdut controlul la un fireblade de 900 ,rosu cu alb,cu numere de bacau,ricosat copac masina,fu acu 2 zile in fundatie baiatul,o sa fie bine ,nu a cazut la viteza mare,dar nu putea misca gat,maini foarte mult ka dupa orice accident. zic eu o sa fie bine.imi pare rau pt el,poate cineva il cunoaste,eu il stiu doar din vedere e posibil sa i zica catalin,nush exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 (editat) Am inteles ca a fost ieri un accident la 3 iazuri, stie cineva ceva ? Editat Iulie 23, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Am inteles ca a fost ieri un accident la 3 iazuri, stie cineva ceva ? link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Am inteles ca a fost ieri un accident la 3 iazuri, stie cineva ceva ? Insider? insideeeerrrr te rog raspunde. scuze ca am fost ironic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 e motorul din stire sau ce motor era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduflore Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 buna ziua. este un baiat cazut la automobile bavaria in curba, la parc la herastrau. numar aak cred de bucuresti cu un naked. eram in autobuz si nu am apucat sa vad prea multe. acum 2 min era accidentul. sper sa il poata ajuta cineva. venisera jandarmii de la ambasda chinei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 e vorba de userul brandon75 a avut un GS500 negru si acum si-a luat un f2 sau 3 cu care a cazut link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lilu Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Am cumparat eu GS-ul de la el. Ce pot sa spun decat ca am ramas marcat. Tibi e o persoana cum rar intalnesti ... sper sa se fie ok pana la urma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Ok, i' dat mesaj pe feisbuc, n'a raspuns si nici nu am nr lui. Stie cineva ceva de el? E nevoie de ajutor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erikson Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Ok, i' dat mesaj pe feisbuc, n'a raspuns si nici nu am nr lui. Stie cineva ceva de el? E nevoie de ajutor? Ceva noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valtro Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Salut. Tibi Manea, care a avut duminica accident de motocicleta, are nevoie urgenta de sange!!! Am dost sunat acum de un prieten sa imi spuna ca a fost reoperat astazi si a facut embolie. Am inteles ca situatia nu se prezinta tocmai bine si se pare ca are nevoie si de ajutorul nostru, cel putin pentru sange. In masura in care mai aveti si voi informatii va rog sa le postati, iar eu o sa va tin la curent cu ce mai aflu. Va rog sa stabilim cum si cand ne putem mobiliza pentru donare de sange!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erikson Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Grupa? Alte detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 unde se doneaza? cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smoker Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Grupa? Alte detalii? Nu conteza grupa, doar sa deschida apropiatii lista la centrul de transfuzii, si sa ne comunice ca se poate dona pentru el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Nu conteza grupa, doar sa deschida apropiatii lista la centrul de transfuzii, si sa ne comunice ca se poate dona pentru el. Salut! Va multumesc tuturor pentru mobilizare. Sunt intr-o rezerva la Sf. Spiridon acum, tel. l-am pierdut la accidend. Sper sa ma fac bine si sa ne intilnim.. Salut! Va multumesc tuturor pentru mobilizare. Sunt intr-o rezerva la Sf. Spiridon acum, tel. l-am pierdut la accidend. Sper sa ma fac bine si sa ne intilnim.. Atentie la dot!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evil_Alien Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Salut! Va multumesc tuturor pentru mobilizare. Sunt intr-o rezerva la Sf. Spiridon acum, tel. l-am pierdut la accidend. Sper sa ma fac bine si sa ne intilnim.. Atentie la dot!!!!!! Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Insanatosire grabnica! multumesc//// Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Salut! Va multumesc tuturor pentru mobilizare. Sunt intr-o rezerva la Sf. Spiridon acum, tel. l-am pierdut la accidend. Sper sa ma fac bine si sa ne intilnim.. pana la urma mai este nevoie de sange sau nu? s-a postat si pe facebook Buna ziua dragi colegi Ieseni, Facem un apel umanitar la toti cei care pot ajuta donand sange pentru a salva viata unui prieten. Grupa de sange: A 2 negativ. ... Numele persoanei: Tiberiu Manea. Persoana mentionata a fost operata la ambele picioare in urma unui accident si are nevoie de transfuzie de sange imediat. Toti cei care pot ajuta sunt rugati sa sune la numarul de telefon: 0745. 988.787 - George Dogaru Ulterior vom merge la Centrul de Transfuzii Iasi din Str. NIcolae Balcescu 21 (pe strada de la Spitalul Sf. Spiridon spre Spitalul de Boli Infectioase Iasi) La donare se va preciza numele persoanei pentru care donati sange - Tiberiu Manea. Va multumim! sanatate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 pana la urma mai este nevoie de sange sau nu? s-a postat si pe facebook sanatate!!! da mai este nevoie, am pierdut mult sange in urma accidentului. va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 stie cineva de un accident moto de acum 2-3 zile din zona liceului negruzzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin.dragstar Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 Bai da sa mor de iti mai vine sa te sui pe motor... Odata la 2 zile apare cate un accident nou in Iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin.dragstar Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 e plina tara de cretini Si pe mine aseara era sa ma ia din plin un taxi ce-a trecut pe rosu... Daca as sta si as scrie /m-as plange pe forum pentru fiecare zilnic......as umple forumu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 acuma o ora a cazut in fata mea un baiat cu numar de Bacau in dreptul Palasului, cind a vrut sa faca stinga peste linia de tramvai inaltata fata de nivelul asfaltului. n-a avut nimic, a zis ca n-a vazut ca nu e la nivel. multumim primariei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate