bandi Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 Fa risipa de far ziua si de claxon tot timpul. asta mi-a venit pe drumu' de-ntoarcere de la Ploieshti, cam multzi motorishti pe timp de zi fara far... nici n-apucam sa-i salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michellix Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 BIKES DON'T KILL PEOPLE! PEOPLE KILL PEOPLE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 asigura-te de doua ori ca niciodata nu se stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 mi-a mai venit o idee colectionarii de piese ii saluta pe incepatorii de pe 1000cc(r1, busa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Propuneri: "Strange intai bani de echipament, pe urma de motor" "E adevarat ca nu poti plange la propria inmormantare, dar nu fi egoist" "Frica nu e rusinoasa. Un sofer batran si miop e mai puternic ca tine in mers" "Soferii gresesc des. Tu ai constiinta curata?" Super idee de topic... Am stat 15" si am dat refresh ca sa vad toate moto/motto-urile. @Smokey: ar trebui sa alegi intre "Viteza ucide" si "Nu viteza ucide ci impactul" (ma rog, 99% nu vor fi deranjati) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jilaveanucoste Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Sa trecem pe enduro fratilor ma-i bine murim noi de mana noastra decat sa ne faca alti felu pe sosea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Nu te grabi sa mori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 (editat) Iâd rather be 90 than fastest No age is a good age to waste your life You laugh because Iâm slower, I cry because youâll be dead I bet Jesus would have drove slower Donât drive(ride) faster than your guardian angel can fly The way you ride, youâve gotta have faith Exista viata dupa moarte? Joacate cu viteza si ai sa afli Take it easy Be terrified of soccer moms (aici se pot da exemple) A second look can kill you, if you donât take it As different as we are, the road we travel is the same Look twice-save a life Look twice-save YOUR life We may be different, but weâre all the same on the street Speed a little, loose a lot Ride right You can have 120 kg and still fit in a blind spot Donât feel the open air on your skin Life is better longer than faster nu le-am tradus ca sa nu-si piarda farmecul si intelesul Editat Iunie 23, 2005 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 "Strange intai bani de echipament, pe urma de motor" daca nu o zicea Pistolaru urma sa o zic eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Nu merge mai repede decat vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 A transpira vara din cauza echipamentului este mai bine decat a pierde sange datorita lipsei lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 'nea Marin' zicea odata: 'sa te feresti de camion din fata, de caruta din stinga, de tractor din fata SI DE PROSTI DIN TOATE PARTILE (cred ca era 'nea Marin') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 cred ca asta indeamna mai mult la huliganism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kozmin Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Cum o zis Huidu!! MAI BINE MORI DE CALD DECAT DE DURERE! POARTA TOT TIMPUL ECHIPAMENT!!! Numa Bine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Respecta-ti partenerul de trafic Strada e un bun public, ea nu-ti apartine Incepe pe ceva mic, inainte sa mergi trebuie sa inveti sa te tirasti Viteza nu ucide ci impactul la viteza, adapteaza-ti viteza in functie de drum si trafic Nu incerca sa mergi peste/sau la limita, atunci se intimpla nenorocirea 159204[/snapback] ehehehe....stiu io c stiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Incearca sa inveti din greselile altora... 159248[/snapback] ehehe....as avea cate unele /altele d povestit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Cum o zis Huidu!! MAI BINE MORI DE CALD DECAT DE DURERE! POARTA TOT TIMPUL ECHIPAMENT!!! Numa Bine si asfalt uscat 196742[/snapback] D-apai la cate a zis Huidu......inclusiv "Ru-si-niiii-kaaaa" tu il mai crezi? joke! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Urzica, fii buna si nu mai fi atit de misterioasa. Dupa cum vezi, aici oamenii sint cinstiti si au spus cind au cazut si de ce, ca sa invete si altii. Ajuta mai mult decit crezi. Ce zici? Te asteptam sa ne spui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Urzica, fii buna si nu mai fi atit de misterioasa.Dupa cum vezi, aici oamenii sint cinstiti si au spus cind au cazut si de ce, ca sa invete si altii. Ajuta mai mult decit crezi. Ce zici? Te asteptam sa ne spui? 200734[/snapback] Asha ipman!!! Trezeste lumea la realitate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Pai mai mult ce sa fac? Sa o localizez pe Urzica si sa o iau la interogatorii? Pentru mine e simplu: o pun in spate la Kawa si dau gaz. Garantez ca in 30 de secunde spune tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 Pentru mine e simplu: o pun in spate la Kawa si dau gaz. Garantez ca in 30 de secunde spune tot. 200915[/snapback] Nu prea suna a moto/motto. Wrong topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 Scuze, am indreptat nedreptatea. P.S. Sper ca stiti de gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 Pai mai mult ce sa fac? Sa o localizez pe Urzica si sa o iau la interogatorii? Pentru mine e simplu: o pun in spate la Kawa si dau gaz. Garantez ca in 30 de secunde spune tot 200915[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 EXISTA INTODEAUNA O SANSA! SI NUMAI PANICA O POATE ANULA! DECI ; NU INTRA IN PANICA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator koma Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Misto topicu' Deocamdata nu imi vin idei... sa ma mai gandesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate