rontz Postat Mai 8, 2005 Autor Share Postat Mai 8, 2005 (editat) intr-adevar e foarte puternica... cine mai incepe sa rada imediat ce a iesit dintr-o operatie, avand o mana si-un picior rupte??? cand intru la ea in rezerva ma ia cu 'ce faci bai tristule' si automat incepe distractia... la ea in camaruta se rade incontinuu...ieri dimineata intreba cand se mai poate urca pe motor... si e doar o pustoaica de 19 ani... incredibila!!! va multumesc pentru urari!!! (i le voi transmite) Editat Mai 8, 2005 de rontz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 Am citit tot pana acum si imi pare BINE ca nu s-a terminat RAU. Nu uitati, pericolul ne paste pe toti!!! Multa sanatate, fato! Si sa nu te afecteze psihic decat in sens pozitiv, adica sa fii mult mai atenta in trafic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 Shi-a facut treaba initial, protejandu-mi capatzana de primul impacrt meseriash cu solul, dar dupa terminarea cascadoriei, am recuperat-o de la 5 metri de locul unde eram eu! Sa nu incepi cu chestii gen.. NU am prins bine casca, NU era masura mea ... Totul a fost cum trebuie! ba chiar cu alea te luam, daca e marimea ta (iti strange obrajii cand e pusa in cap) si e stransa BINE sub barba NU ARE VOIE SA ITI SARA DIN CAP ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 ba chiar cu alea te luam, daca e marimea ta (iti strange obrajii cand e pusa in cap) si e stransa BINE sub barba NU ARE VOIE SA ITI SARA DIN CAP ... Absolut de acord. Cand am zburat de pe motor in piata la Televiziune si am dat cu tzestosul de piatra cubica, s-a fisurat, dar nu a zurat din cap. Si m-am lovit de doua ori la cap in incidentul ala, adica la oprirea din rostogolire am mai parcat odata capatzana, in bordura de data asta. Si tot lipita pe creier a ramas. Pana la urma la ce bun mai porti casca daca ti-e larga sau daca nu ai legat-o bine?!? Grija mare pe viitor: ECHIPAMENTUL CORESPUNZATOR ITI SALVEAZA VIATA! (vezi cazul Zahei) Bafta maxima si drumuri fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 Casca la impact si la mine a ramas pe cap chiar daca am dat cu ea de pamant . Acum depinde si de felul castii,dar daca iti sare din cap e un semn de intrebare ca poti sa dai si a doua oara cu capul poate de o bordura si e grav atunci . Insanatosire grabnica "pustoaicei". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 Insanatosire grabnica si ochii in patru pe viitor. Katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 sanatate maxima....si sa te tii de programul de recuperare.conteaza enorm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 intr-adevar e foarte puternica... cine mai incepe sa rada imediat ce a iesit dintr-o operatie, avand o mana si-un picior rupte??? cand intru la ea in rezerva ma ia cu 'ce faci bai tristule' si automat incepe distractia... la ea in camaruta se rade incontinuu...ieri dimineata intreba cand se mai poate urca pe motor... si e doar o pustoaica de 19 ani... incredibila!!! va multumesc pentru urari!!! (i le voi transmite) bine tristule!!! ne vedem shi azi acolo pentru incurajari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 Bine ca e fara tevi Iar faptul ca sta bine cu moralul nu poate decat sa o ajute. Ii urez o insanatosire cat mai rapida Iar taximetristul ... o fi fost nevinovat, dar sa te incui in masina si sa incepi sa-ti chemi ajutoare in loc sa suni la salvare imediat mi se pare cel putin penibil. Orice om cu o urma cat de vaga de omenie ar fi sunat la salvare mai intai, chiar si baricadat in masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 Ia uite baaa ce se intampla cat lipsesti si tu vreo 2 zile de pe net... Intrii si dai numai de vesti proaste.. Insanatosire grabnica!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 Eu acu am venit de la munte... Recuperare usoara si rapida lu' Maria si sanatate ca-i mai buna decat toate. dupa aia, ares, trasu' de urechi ar trebui sa inceapa cu ea, ca nu s-a asigurat. Nu incape indoaiala, daca avea cedeaza e clar. eu zic bine c-a scapat cu viata, a avut zile. Trei, daca avea echipament complet poate scapa mai usor ?!!?!?! (ia puneti casca sa vada si okiu nostru, o poza ceva) Patru, cand mai mergeti la ea dati de stire, sunt solidar pentru ca acu cateva zile am trecut pe rosu (nu am vazut) si puteam pati acelasi lucru. (eventualele comentarii legate de "rosu" meu pe privat). In situatia de accident RETINETI panica va pune stapanire pe voi si nu veti mai judeca. 112 e primul apel, si va intreaba aia daca e nevoie SI de salvare. Sunati cat mai multi. Dupa aia va ocupati de victima, dupa aia luati taxiul la omor. ASTA e ordinea!!! Hai sa terminam cu etrusco, eu mi-am furat-o plecand de acolo, axa, cata, drog, o fi locu blestemat ? Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 Maria - mica si rea Intr-adevar e puternica si bate la poponeata multi baieti care se plang pt orice zgaiba! Casca e la noi dar n-are sens sa punem poze, agv integrala marimea ei, a fost prea lejera si a zburat de pe cap...Despre echipament s-a tot vorbit, doar daca purta cizme cen clapari scapa fara fractura.. Culpa...dupa lege sau legea Bucurestiului? Te asiguri te asiguri te asiguri! Mi-a spus Maria ca n-a vazut cedeaza, nici nu stie daca era semnu" acolo.Experienta traficului iti spune ca daca iesi de pe o strada maii mica decat cea pe care o tai belesti ochii aproape sigur ai cedeazza.Si chiar daca ai prioritate nu te bagi cu ochii inchisi. Pe taximetristi ii iubim cu totii dar ma bucur ca n-a fost de vina pt ca iesea macel . Again : Sa te faci bine sa te vedem pe sosele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cico Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Abia acum am vazut topicul asta...shi am ramas masca. Rontz transmite-i toate cele bune Mariei shi insanatoshire grabnica! Am sa incerc sa ajung shi eu pe la ea cat de curand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Bine ca n-a fost mai rau. Insanatosire grabnica. Si cind ma gindesc ca am ratat intilnirea din Etrusco din cauza ca am ingrijit mobra ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Am fost la Maria si e foarte vesela. Imi pare rau de accidentul ei Ii urez sa se recupereze repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Sanatate Mariei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Nu am ce completari sa aduc la poveste decat ca Maria este tipa super-tare. Toata admiratia pentru taria ei de spirit si Slava Domnului ca nu a fost mai rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Insanatoshire grabnica shi sa speram ca tot ghinionul s-a dus in acel accident. Sper sa nu o descurajeze aceasta intamplare ci doar sa o faca sa fie mai atenta. In schimb cine i-a dat motorul (ares) trebuia sa se asigure ca se descurca pe el shi are destula experientza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Inca nu am avut onoarea de a o cunoaste pe Maria dar asta se va schimba azi. O sa merg cu rontz la spital sa o mai incurajam. Si apropo, Placebo, rontz tocmai a zis ca Maria a facut cam 1000 km pe motoru lu Ares, deci il cunostea foarte bine. In rest, in necunostinta de caz, nu imi permit sa acuz pe nimeni, sa vedem ce zice raportul politiei, si sa speram ca Maria se va insanatosi cat mai repede. Asfalt uscat si grija mare, ca deja m-am saturat de replica "Nu l-am vazut!". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Insanatosire grabnica si sa speram ca nu raman sechele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Numai pentru o astfel de atitudine (si am mai auzit despre ea si de la ceilalti), INDIFERENT de culpa, si tot l-as pune pe nemernic sa muste muchia bordurii, dupa care i-as trage un calcai in ceafa!! As rupe cateva bate d-alea "solide" de baseball pe spinarea lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Salutare, salutare la toata lumea! Dupa cum vedeti traiesc, si mi-e asa de dor de voi ca va scriu din spital. Va multumesc pentru vizite, urai si critici, si va mai astept pe aici daca aveti timp de pierdut cu mine. Va sciu de pe laptopul lui Aress666 si incercam sa descarcam si poze cu mine sa ma vedeti in starea asta. Revin!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booby-loo Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Multa sanatate Mariei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Salutare, salutare la toata lumea!Dupa cum vedeti traiesc, si mi-e asa de dor de voi ca va scriu din spital. Va multumesc pentru vizite, urai si critici, si va mai astept pe aici daca aveti timp de pierdut cu mine. Va sciu de pe laptopul lui Aress666 si incercam sa descarcam si poze cu mine sa ma vedeti in starea asta. Revin!! Ia uite domle, invie motivul thread-ului Nu te cunosc personal, dar din cate am citit aici nu pot decat sa-mi dau jos palaria in fata atitudinii tale. Recuperare cat mai rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate