john17 Postat Mai 20, 2018 Share Postat Mai 20, 2018 (editat) Mi-a blocat mie o masina pe linia de itp in martie. Am asteptat +30min pana a venit inspectorul rar care a petrecut 20min in birou cu itpistul, banuiesc ca si-a luat darul, s-a facut ca se msi uita putin la masina si dus a fost. Emotii n-aveam, masina e 100% ok chiar daca implineste anul asta varsta la care copiii primesc buletin Editat Mai 20, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 (editat) Am fost ieri cu masina la ITP, de cand s-au bagat camere video nu am vazut in viata mea o asa verificare la sange (in 20 de ani de sofat): verificat cauciucuri cu sublerul, presiunea in roti, faza scurta la aparat, directie, gaze motor, lumini toate (la mine era ars cel de frana central), frana fata, spate si cea de mana, serie motor si caroserie, etc Deci se pare ca are un efect modificarile legislative impuse, sper sa nu fie doar un foc de paie PS: la moto am facut itp-ul inainte de a intra noile normative, si cum m-am asteptat, a fost mai simplu Editat Mai 30, 2018 de danytm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 (editat) in afara de cauciucuri cu sublerul si presiune am vazut toate astea facute mereu. Dar sa o ridice pe elavator (sau cum se numeste) si sa se verifice pe sub ea, joc rulmenti la roti, sa nu curga lichid de frana, cate itp-uri faceaua asa ceva? Editat Mai 30, 2018 de danytm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Ce mi ar place ca din mașinile actuale de pe străzi, jumătate sa dispară. Doar conserve și cazane văd in toate direcțiile. Sper sa rămână așa de acum itp ul, sa fie și mai drastic. Ori ai mașina, ori nu! Dacă ai circuli, dacă nu, nu! Scurt! Iar mașinile mai vechi de 10 ani sa fie gâdilat și in cwr, ori e, ori nu e. La casat cu toate boilerele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Cand am facut RAR-ul la Nissan-ul adus din Germania am fost la Calarasi. Asta acuma 1 luna. Verificare ca la carte. Mai putin sublerul la anvelope . Oamenii si-au facut treaba cum trebuie. Acuma nu stiu cum se petrece lucrarea cand vine un localnic, un var, un cumnat, un prieten al primarului etc .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Dar sa o ridice pe elavator (sau cum se numeste) si sa se verifice pe sub ea, joc rulmenti la roti, sa nu curga lichid de frana, cate itp-uri faceaua asa ceva? Toate la care am fost eu. Unde ai facut ITP-ul pana acum???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Eu nu stiu cum draqu primesc unele ateliere autorizatie de linie ITP. Banuiesc ca este specificat clar la RAR ce echipamente trebuie sa ai ca sa fi autorizat, iar treaba cu elevatorul si bagat ranga la pivoti si bucse ma indoiesc ca figureaza pe lista . Trageau paltourile de rotile de la Nisssan de am zis ca se darama ceva la masina. Inainte sa o duc la RAR am fost cu masina la AMAT in Pitesti sa vad daca va trece verificare, si linia ITP de acolo are inclusiv verificarea amortizoarelor (am verificat amortizoarele pentru sufletul meu). La RAR nu au fost verificate amortizoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Despre ce Nissan vorbești? GTR ma gândesc...ca prea, prea îl pomenești... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 (editat) Despre ce Nissan vorbești? GTR ma gândesc...ca prea, prea îl pomenești... De unde ma GTR, userul Silver Arow e un amarat in comparatie cu tine care esti valoro$$ si bengo$$ si ai numai X5-uri. Are si el ca tot omul un Nissan Xtrail... Editat Mai 30, 2018 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Nissan GTR .... masina de fitze. Cand mi-oi lua o masina sport nu va fi GTR sau Porsche ca tot ma indrept spre varsta critica. Cum spune @petre81 nu am valoare, ce sa fac. Cand o sa iau va fi un Datsun 280Z. Doar sa ma tine buzunarul Daca nu o stii, uite cum arata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Cu asta faci 4-5000 km după care, reparație capitala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Cu asta faci 4-5000 km după care, reparație capitala ! Te referi cu GTR-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 (editat) Ce mi ar place ca din mașinile actuale de pe străzi, jumătate sa dispară. Doar conserve și cazane văd in toate direcțiile. Sper sa rămână așa de acum itp ul, sa fie și mai drastic. Ori ai mașina, ori nu! Dacă ai circuli, dacă nu, nu! Scurt! Iar mașinile mai vechi de 10 ani sa fie gâdilat și in cwr, ori e, ori nu e. La casat cu toate boilerele! Nu erai tu ala cu cazane multe diesel? Cate dintre ele trec noxele? Si sunt curios in general, ce procent din masinile (mici) diesel care circula pe strazi, trec noxele pe bune? Editat Mai 30, 2018 de mihaio07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 (editat) Doamne, a ieșit inteligenta pe forum! Am 3 dieselu URI acasă, toate trei in stare ca și noua și mai exact: 1. BMW 520d e60 LCI m47 2. BMW 740d f01 3. Opel Insignia sport tourer 2.0 cdti Și încă doua benzinare mici, care, unul după altul le vand cât de cu.rând! Primele doua rămân la mine mult și bine, al treilea nu prea mult. Istețule, nu doar la gaze ies perfect, ci la orice capitol. Stai jos! Editat Mai 30, 2018 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 (editat) Doamne, a ieșit inteligenta pe forum! Am 3 dieselu URI acasă, toate trei in stare ca și noua și mai exact: 1. BMW 520d e60 LCI m47 2. BMW 740d f01 3. Opel Insignia sport tourer 2.0 cdti Și încă doua benzinare mici, care, unul după altul le vand cât de cu.rând! Primele doua rămân la mine mult și bine, al treilea nu prea mult. Istețule, nu doar la gaze ies perfect, ci la orice capitol. Stai jos! Valoarea mea, valoarea mea, tzac, tzac... Editat Mai 30, 2018 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Doamne, a ieșit inteligenta pe forum! Am 3 dieselu URI acasă, toate trei in stare ca și noua și mai exact: 1. BMW 520d e60 LCI m47 2. BMW 740d f01 3. Opel Insignia sport tourer 2.0 cdti Și încă doua benzinare mici, care, unul după altul le vand cât de cu.rând! Primele doua rămân la mine mult și bine, al treilea nu prea mult. Istețule, nu doar la gaze ies perfect, ci la orice capitol. Stai jos! Aproape ca ai cate una pt fiecare zi a saptamanii. Care e logica a 5 masini? Tot timpul m-a interesat sa aflu chestia asta dar nu am prieteni cu mai mult de doua masini per cuplu, deci nu am avut pe cine intreba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 (editat) Primele doua nu circula zi de zi, doar ocazional și in concedii. A 3 a circula cam peste tot. Celelalte doua pe benzina, adică un golf 6 și un polo 9n, prin oraș, atunci când sunt in oras, iarna in special. Cu una eu, cu una soția. Cum ziceam, curând le dau viteza la ambele, la polo in special. Si, vor rămâne 4. Editat Mai 30, 2018 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 (editat) Primele doua nu circula zi de zi, doar ocazional și in concedii. Da-mi contul tau sa-ti trimit 100 de lei sa bagi si tu niste motorina in ele. De fapt si ceilalti de pe forum ar putea sa sara in ajutorul tau si sa faca o donatie pentru tine ca la cate masini sigur ai nevoie de ceva ca$caval ca sa le pui in miscare. Editat Mai 30, 2018 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Și eu mă încurc uneori: am făcut revizia la mașină? Dacă da, când? La motor țin evidența într-o agendă, la mașină în caietul de service, pe care de cel puțin un an nu l-am mai atins. Să am mai multe agregate, îmi trebuie contabil pentru ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 (editat) Cand o sa iau va fi un Datsun 280Z. Doar sa ma tine buzunarul La jafonezele din epoca aia daca opresti radio auzi cum o mananca rugina... Editat Mai 30, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Cineva trebuie să introducă datele etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Nu-mi ajung smsurile cu tot felul de oferte, de la garaje in Bv la epilare, mai tre' sa primesc si de la rar... Nu mai gasesc alt mod de a sifona bani si cumpara aplicatie de sms? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 (editat) Doamne ferește! Ce probleme aveți! Ahahahahaha Se descurca lumea fără bătăi de cap cu flote de 1500-2000 camioane/tir URI...iar voi nu sunteți in stare sa țineți o evidentă amărâtă la o sărăcie de mașina sau un motor? Tipic românesc, evident! Și aici clar ca nu ma refer la un amărât de itp. Faceți un calcul, dacă aveți habar despre ce e vorba, ce înseamnă sa întreții un camion (anvelope,filtre, uleiuri, acumulatori, consumabile de toate felurile) și vi se pare ca 5 mașini mici e wow de ținut in evidentă.....bahahahahahahahaha Amărâți mai sunteți ma, unii dintre voi rău de tot! Iar sărăcia ăla de îmi da mie 100 lei de motorina, mai bine își plătește un curs de a învață mersul pe jos! Editat Mai 31, 2018 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Doamne ferește! Ce probleme aveți! Ahahahahaha Se descurca lumea fără bătăi de cap cu flote de 1500-2000 camioane/tir URI...iar voi nu sunteți in stare sa țineți o evidentă amărâtă la o sărăcie de mașina sau un motor? Tipic românesc, evident! Și aici clar ca nu ma refer la un amărât de itp. Faceți un calcul, dacă aveți habar despre ce e vorba, ce înseamnă sa întreții un camion (anvelope,filtre, uleiuri, acumulatori, consumabile de toate felurile) și vi se pare ca 5 mașini mici e wow de ținut in evidentă.....bahahahahahahahaha Amărâți mai sunteți ma, unii dintre voi rău de tot! Iar sărăcia ăla de îmi da mie 100 lei de motorina, mai bine își plătește un curs de a învață mersul pe jos! Mai Laberman, din vasta mea experienta iti pot spune ca numai oamenii cu un caracter slab se lauda cu averile lor. Oamenii educati si inteligenti se lauda numai cu realizarile lor profesionale, pentru ca asta defineste cu adevarat un om. Practic intre tine si Nelson Mondialu nu e nici o diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 31, 2018 Share Postat Mai 31, 2018 Sclavete, fa cursul de mers pe jos, perfecționeaza te și da i bice! Eu nu discut cu scurși de genul tău! Pa, păduche! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate