BMWs1000RR Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 Greu mai gasesti una asa cum trebuie. Nu e imposibil, dar e greu. Foarte tare mobra aia, merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Martie 6, 2019 Share Postat Martie 6, 2019 2017, 2000 km a luat-o un prieten de-al meu, dupa prima tura, revin cu impresii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriangl Postat Martie 31, 2019 Share Postat Martie 31, 2019 Salutare tuturor, tocmai ce am achizitionat un zx10r 2004 de care sunt super incantat si vreau sa i schimb placutele de frana fata la revizia care vreau sa o fac saptamana asta, ptr posesorii primului model de zx10r ce placute folositi si sunteti multumiti si inca o chestie din ce am inteles trebuie sa cumpar 2 seturi de placute adica 8 bucati ca vin cate 4 per etrier, ms si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 7, 2019 Share Postat Aprilie 7, 2019 https://m.olx.ro/oferta/vand-kawasaki-zx10r-2006-IDccBLB.html#position=4&page=3 S-ar vinde cascarabeta, detalii in anunt. Detalii despre problemele tehnice in paginile din urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baal981 Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 salutare asta este bestia mea zx10r din 2008, 55.000 km la bord daca e vreunul de pe aici interesat as vrea sa o vand, e prea brutala pentru mine, am incercat o singura data cu ea 260 km/h si mi-a ajuns i-am tot facut diverse in speranta ca o sa ma obisnuiesc cu ea, dar e in zadar anvelopa fata Michelin Pilot Power 3 rulata sezonul trecut, anvelopa spate Michelin Pilot Power 3 noua baterie schimbata anul trecut, furca servisata, becuri led, scarite racing, placute frana spate-fata brembo noi, crash pad racing servisata recent, filtru ulei, filtru aer k&n, ulei BEL-RAY EXS, schimbat lichid de frana si lichid de racire, bujii noi NGK Iridium ce-i drept are carenele crapate, asa am cumparat-o, nu atarna pe langa ea dar sunt vizibile defectele e si pe olx un anunt cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 Acum 35 minute, baal981 a spus: salutare asta este bestia mea zx10r din 2008, 55.000 km la bord daca e vreunul de pe aici interesat as vrea sa o vand, e prea brutala pentru mine, am incercat o singura data cu ea 260 km/h si mi-a ajuns i-am tot facut diverse in speranta ca o sa ma obisnuiesc cu ea, dar e in zadar anvelopa fata Michelin Pilot Power 3 rulata sezonul trecut, anvelopa spate Michelin Pilot Power 3 noua baterie schimbata anul trecut, furca servisata, becuri led, scarite racing, placute frana spate-fata brembo noi, crash pad racing servisata recent, filtru ulei, filtru aer k&n, ulei BEL-RAY EXS, schimbat lichid de frana si lichid de racire, bujii noi NGK Iridium ce-i drept are carenele crapate, asa am cumparat-o, nu atarna pe langa ea dar sunt vizibile defectele e si pe olx un anunt cu ea Te ar interesa un schimb cu ZX6R 07-08 cu 23 de mii de km ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Ianuarie 8, 2021 Share Postat Ianuarie 8, 2021 Salutare! Cumpăr ax/piulita roată față zx10r ,04-05! Dacă are cineva, Pm sau 0721602721 toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorpnd Postat Februarie 27, 2021 Share Postat Februarie 27, 2021 Salut! Inca n-am terminat cautarile dar intreb si aici, poate ma ajuta cineva sa le scurtez. Are cineva idee de unde iau un catch tank (catch can) pt un zx10 gen 2 (2006)? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur Puia Postat Aprilie 17, 2021 Share Postat Aprilie 17, 2021 Salut e prima data cand postez pe aici si vin cu o intrebare stie cineva motocicleta respectiva ? https://m.olx.ro/oferta/kawasaki-zx10r-2004-IDdugGl.html?reason=observed_ad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 17, 2021 Share Postat Aprilie 17, 2021 2004 , normal undeva intre 20-30.000km. Mizerabili mai sunt oamenii la faza asta cu kilometrajul la mobre. Nu stiu nimic despre model, doar comentam de pe margine vizavi de km motocicletelor din anunturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat August 25, 2021 Share Postat August 25, 2021 Salut! Am in vedere, printre alte mobre, un zx10r 2009. Nu prea am vazut discutii despre anul respectiv aici, imi puteti sugera daca necesita o atentie sporita la ceva anume? vreo problema tipica modelului? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 26, 2021 Share Postat August 26, 2021 Deci sa inteleg ca nu te-ai decis ce vrei sa cumperi...suzuki,kawa.Mai deschide un topic pe posesori de Yamaha si Honda si ai acoperit toate japonezele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat August 26, 2021 Share Postat August 26, 2021 Salut George! Asa este, variantele sunt doar cele 2 gsxr 750 k7/k8 si zx10r 2009. Inca ma mai documentez pe ele :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 18, 2022 Autor Share Postat Februarie 18, 2022 Slaba activitatea pe aici! Ceva pareri de modelul 2011–2015? Imi place foarte mult design-ul si duc niste lupte interioare, daca sa trec pe touring sau sa iau un zx10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 18, 2022 Share Postat Februarie 18, 2022 Nu-ti mai place Busa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Februarie 21, 2022 Share Postat Februarie 21, 2022 La 18.02.2022 la 17:42, IceCube a spus: Slaba activitatea pe aici! Ceva pareri de modelul 2011–2015? Imi place foarte mult design-ul si duc niste lupte interioare, daca sa trec pe touring sau sa iau un zx10 Am avut 2015, nu rău deloc. Scaritele de pilot sunt cam sus dacă ești înalt; am trecut pe la Geo cu el și am plecat cu alta Mobra de acolo; mi-a plăcut bicicleta, foarte mișto; cutia cu trepte foarte lungi; dacă pliezi oglinzile nu mai poți sa miști ghidonul :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 21, 2022 Autor Share Postat Februarie 21, 2022 Acum 4 ore, piticot a spus: Am avut 2015, nu rău deloc. Scaritele de pilot sunt cam sus dacă ești înalt; am trecut pe la Geo cu el și am plecat cu alta Mobra de acolo; mi-a plăcut bicicleta, foarte mișto; cutia cu trepte foarte lungi; dacă pliezi oglinzile nu mai poți sa miști ghidonul :))) Multam de raspuns! Acum sa vad daca gasesc ceva si daca primesc ok de la seful La 18.02.2022 la 19:49, adidas a spus: Nu-ti mai place Busa? A plecat de la mine, am zis ca vreau Africa Twin, intre timp mi-a cam facut cu ochiu zx10, mi-am adus aminte ca am mers pe a unui amic si mi-a placut, zici ca era 600, iar design-ul imi place mult, mai mult ca hidosenia asta noua, cel putin in poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur Puia Postat Iunie 17, 2022 Share Postat Iunie 17, 2022 Salut, cunoaste cineva motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 17, 2022 Share Postat Iunie 17, 2022 Din ciclul "am o întrebare, pot să ți-o pun?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur Puia Postat Iunie 17, 2022 Share Postat Iunie 17, 2022 Fara ghilimelele de rigoare. Am intrebat strict la subiect, daca vrei sa ajuti bine daca nu zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 17, 2022 Share Postat Iunie 17, 2022 Numărul e șters, e chiar așa deosebită să poată fi recunoscută din poză aia? De aici era ironia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur Puia Postat Iunie 17, 2022 Share Postat Iunie 17, 2022 Imi cer scuze atunci, are numere de salaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Martie 10, 2023 Share Postat Martie 10, 2023 Salutare! Are cineva un amortizor spate pentru ZX10R din 08-10? Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 30, 2023 Share Postat August 30, 2023 (editat) As cam vrea sa modific modul de functionare al farului la ZX10R Gen 3 sa arda ambele becuri atat pe faza lunga cat si pe faza scurta. Din fabrica pe faza scurta arde un bec iar pe faza lunga se aprinde si celalalt bec. Ma gandeam ca ar fi o imbunatatie pe timp de noapte ca faza scurta sa aprinda ambele becuri. Recomanda cineva un electrician in Bucuresti sau imprejurimi, capabil sa faca modificarile mai sus mentionate? Un mecanic bun care lucreaza pe Kawa si are harti de putere diferite? Spre exemplu nu-mi place cum trage intr-a 1a si a 2-a in ture joase, nu-i suficient de responsive si as vrea o imbunatatire aici. Sanatate! Editat August 30, 2023 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat August 30, 2023 Share Postat August 30, 2023 Acum 45 minute, wtf? a spus: As cam vrea sa modific modul de functionare al farului la ZX10R Gen 3 sa arda ambele becuri atat pe faza lunga cat si pe faza scurta. Din fabrica pe faza scurta arde un bec iar pe faza lunga se aprinde si celalalt bec. Ma gandeam ca ar fi o imbunatatie pe timp de noapte ca faza scurta sa aprinda ambele becuri. Recomanda cineva un electrician in Bucuresti sau imprejurimi, capabil sa faca modificarile mai sus mentionate? Mă întreb dacă se poate, pentru că o astfel de implementare nu înseamnă cumva că și oglinzile farurilor sunt adaptate strict pentru fazele respective? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate