Dan Popescu Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 Anunt cu umilinta pe aceasta cale ca am revenit in lumea celor doua roti. Noua membra a familiei: Aprilia Pegaso 650i, 2004, luata de la A.....i din Bucuresti. Motivele achizitionarii: se descurca foarte bine in acest oras numit Bucuresti, si eventual cate ceva pe drumuri de tara. Ba chiar si consumul e mic. Va rog sa nu-mi faceti sange rau prin provocarea la concursuri de strada, merg cu max 60-70 prin oras si 100 pe afara. Pentru actiuni curajoase ramane micul tanc, adica forbicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 Da n-are cam putine roti? Sa-ti traiasca si la cat mai multe drumuri, care in cazul de fata nici nu e obligatoriu sa fie foarte bine asfaltate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 s-o stapanesti sanatos coane, ia-o incetisor daca nu te-ai mai dat cu motoru. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 21, 2005 Admin Share Postat Mai 21, 2005 Am trait s-o vad si pe asta s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 Domnu' Dan Popoescu, puneti si ceva pozne, va rog io mult!! . Sa va traiasca motorashul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 Si propetarul nu se simte vaduvit? Tubik in loc de forbik? Grija mare sa nu fii respins de fartatzii forbikari ca tradator. Si acum fara glume: multi kilometri inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Mai 21, 2005 Autor Share Postat Mai 21, 2005 am uitat sa precizez, de-a lungul timpului am mai avut motoare, ba chiar si o mobra pe vremea lu' mao.... R12 cu atas, beneli, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 Eu am facut poante pentru ca tin minte topicurile tubic versus forbic Nu puneam la indoiala experienta motocilcistica, nici nu aveam competenta sa o fac Si nu m-as supara sa merg si eu nitel cu un forbic daca mi-as permite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 congrats ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 "tubic"? Felicitari coane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Iunie 9, 2005 Autor Share Postat Iunie 9, 2005 acum impletesc cu mare placere forbicele cu aprilica. programul de inzestrare a unei anumite institutii ma obliga sa calaresc zeci de forbice pe zi plus scolarizarea utilizatorilor, dar aprilica ma duce ca gandul prin diverse orase: pana acum am mers cu ea in : satu mare, sighetul marmatiei, radauti, suceava, plus imprejurimile. Am peste 1000 km in rastimp, partea proasta este ca acum e superploaie de cateva zile, si am aflat ca cizmele au o zona speciala pentru aerisire prin care intra apa din belsug. Am mai aflat si ca nu poti vedea prin vizorul castii pe ploiare torentiala nici macar o dacie (care a reusit sa ma ocoleasca), si ca nici nu poti urca pe drumuri forestiere abrupte cu anvelope de asfalt. O sa va povestesc la o bere. Atentie, Iasi, Botosani, Husi, Galati, Braila, Tulcea si Constanta ca vin !! se dau forbice la tot cartierul !! Poze nu se poate din motive de "intreprindere" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 schimba cauciucurile si ti se va schimba viata. Eu am mers pe Pegaso cu Mitas E 07 - sunt un compromis excelent intre on si off-road. trust me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Atentie, Iasi, Botosani, Husi, Galati, Braila, Tulcea si Constanta ca vin !! se dau forbice la tot cartierul !! Poze nu se poate din motive de "intreprindere" Salutare d-nu Dan. Cind sunteti 'pe raza' jud. BT, da-ti un PM, poate ne vedem la Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Felicitari ...ce ai facut cu cele 2 roti ramase in plus dupa transformare, le tii de rezerva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Iunie 10, 2005 Autor Share Postat Iunie 10, 2005 nu ti le dau, se potrivesc la jeep !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 S-o stapanesti sanatos! Le-ai inchis gura la "admiratorii" forbicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 FELICITARI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Iulie 3, 2005 Autor Share Postat Iulie 3, 2005 saga continua: dupa ce am plimbat ultimile 2 sapt pegasul cu duba degeaba prin toata tara, ca expirasera numerele rosii, in sfarsit am ajuns la buc. Maine incerc sa o duc la rar pt. constatare, sa-i fac definitive. va tin in curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Septembrie 1, 2005 Autor Share Postat Septembrie 1, 2005 dupa ce s-a pus prafu pe mobra de un metru in garaj, astazi am pus numarul nou (b45 ddp) in noul suport de numar de la vesta. Drept pentru care m-am dat toata ziua prin oras. Merge parfum. Cred ca totusi o sa incerc sa ma gandesc sa bag o transeuropa cu ea, cam pana la londra si ianpoi cu mii si mii de opriri pe la multi prieteni si cunoscuti. mai trebe ceva coburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 dupa ce s-a pus prafu pe mobra de un metru in garaj, astazi am pus numarul nou (b45 ddp) in noul suport de numar de la vesta.Drept pentru care m-am dat toata ziua prin oras. Merge parfum. Cred ca totusi o sa incerc sa ma gandesc sa bag o transeuropa cu ea, cam pana la londra si ianpoi cu mii si mii de opriri pe la multi prieteni si cunoscuti. mai trebe ceva coburi 235439[/snapback] Parfumatule!!! Vad ca nu te incurci... Nu te-ai mai complicat cu numarul B 45 CIP... L-ai pus direct DDP. Sa faci multi km... shi sa n-ai incidente...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate