lake_of_tears Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 topcase de vanzare http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-top+case+givi+simply+incap+2+casti+pret+230+ron+sau+50+euro-183686.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Cumpar: - micrometru; - sandwish maker - nu ma intereseaza starea, sa fie curat, sa faca caldura si sa stea laolalta - extractor rulmenti - ca sa pot scoate rulmenti de 110 mm diam. exterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 @Dan Cata : Micrometru am eu . O sa fac cateva poze dupa masa si ti le trimit pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Cumpar: - micrometru; - sandwish maker - nu ma intereseaza starea, sa fie curat, sa faca caldura si sa stea laolalta - extractor rulmenti - ca sa pot scoate rulmenti de 110 mm diam. exterior. micormetru gasesti la MAFCOM la 65 lei produs Ceh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 vand gopro hero 3 silver edition noua cu toate accesoriile la cutie, .......pret 1150 ron 1080p30 / 960p48 / 720p60fps 11MP / 10 fps Burst Wi-Fi Built-In Wi-Fi Remote + App Compatible tel 0745538663 Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Cat tine zama din baterie la gopro3 daca filmezi la 1080p? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Cumpar set cauciucuri noi sau putin uzate pentru GSX-R K8 750. 120/70/17 180/55/17 sau 190/55/17 Cumpar evacuare completa GSX-R K8 750 second-hand preferabil . Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Martie 6, 2013 Autor Share Postat Martie 6, 2013 Salut, RCA la preturile cele mai bune. Asfalt uscat! Date necesare pentru RCA.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 vind cauciucuri SH diferite dimensiuni sunati la numarul 0744897028 vind cauciucuri SH diferite dimensiuni sunati la numarul 0744897028 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Cumpar: - micrometru; - sandwish maker - nu ma intereseaza starea, sa fie curat, sa faca caldura si sa stea laolalta - extractor rulmenti - ca sa pot scoate rulmenti de 110 mm diam. exterior. O ramas de luat numa sandwishmaker-ul. Parca nu as da 80 de lei pe unu nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Salut, RCA la preturile cele mai bune. Asfalt uscat! Date necesare pentru RCA.doc Salut, intrebarea mea e urmatoare: Ce se intampla in cazul in care eu am o asigurare platita pe 6 luni si imi schimb utilajul dupa 2 luni de la asigurare? Este posibilitate de recuperare partiala a primei de asigurare? Eventual, se ia in considerare diferenta care a mai ramas in momentul in care inchei o asigurare noua? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 da se poate recupera si eu am procedat la fel undeva in Grigorescu ( nu stiu numele strazi si numarul dar stiu unde este) biroul unde poti recupera banii trebe sa te prezinti cu asigurarea si cu contractul de vinzare cumparare cu care dovedesti ca ai vindut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Vand geaca Cafe Racer neagra, marime 40, cu protectii soft, de piele la 100 de lei DSCN3666.JPG Vand costum geaca si pantaloni, 2 bucati detasabile, albastru cu negru, 100% piele, marca Harro, made in germany, marime 36-38, pret 300 de lei DSCN3667.JPG vand costum intreg, 1 piesa, sport racing, de piele, FLM Race SUIT Carbon, cu protectii, marimea 52, pret 500 de lei. DSCN3668.JPG Vand geaca FLM, marimea 52/L, pret 100 de lei. DSCN3669.JPG Vand costum din 2 piese AIM, piele rosu cu negru, marime 56, 200 de lei tot sau 100 de lei piesa. DSCN3671.JPG telefon: 0766546322 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Cat tine zama din baterie la gopro3 daca filmezi la 1080p? nu stiu ca nu am folosito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goose Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Suzuki RF 600 de vanzare./index.php?/topic/691071-suzuki-rf600r/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dokata Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Vand Kawasaki ER5 2001 35000 km. Pret 1300 EUR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 (editat) janta de aluminiu pe 17" 350ron tel: 0755012789 iuliu Editat Martie 7, 2013 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_gherman_agh Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 cumpar o aripa fata, de preferinta alba, ce se poate monta pe o Honda VFR 800 RC 46/2000 (niste suruburi si niste table de facut suporti se gasesc, dar aripile astea zici ca se ascund...sau vreau eu ceva ieftin) daca aveti ceva de dat.....nu ezitati, deja e frumos afara..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 Salut, RCA la preturile cele mai bune. Asfalt uscat! Date necesare pentru RCA.doc Nou!, m-am pricopsit si eu cu internet banking si asta chiar functioneaza, adica banii vin in sub 24 de ore , asa ca economisim o intalnire cu cei cu care nu ma cunosc. Dupa ce primesc acceptanta ofertei va comunic contul (doar sa scrieti la commenturi cand virati numele vostru;RCA ;tipul autovehicolului). Asigurarea v-o fac apoi imediat ce primesc banii in cont si va trimit pdf-urile politei si chitantei. Puteti sa v-o printati voi si e valabila in fata politiei. Doar dc faceti "poc" este necesar originalul pe care il puteti ridica ulterior de la mine. Asfalt uscat si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 Salut, intrebarea mea e urmatoare: Ce se intampla in cazul in care eu am o asigurare platita pe 6 luni si imi schimb utilajul dupa 2 luni de la asigurare? Este posibilitate de recuperare partiala a primei de asigurare? Eventual, se ia in considerare diferenta care a mai ramas in momentul in care inchei o asigurare noua? Multumesc. Nici o problema, te duci la societatea unde s-a facut asigurarea cu contractul de vanzare cumparare (e bine sa-l ai la tine)si certificatul de radiere (trebuie sigur). Asiguratorul e obligat sa-ti returneze suma aferenta lunilor neconsumate. Cel putin astea se cereau acum vre-o doi ani cand am avut aceeasi problema cu o masina. Da ca sa fii sigur du-te cu toate actele care raman in posesia ta dupa actiunea de vanzare cumparare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 da se poate recupera si eu am procedat la fel undeva in Grigorescu ( nu stiu numele strazi si numarul dar stiu unde este) biroul unde poti recupera banii trebe sa te prezinti cu asigurarea si cu contractul de vinzare cumparare cu care dovedesti ca ai vindut. Nici o problema, te duci la societatea unde s-a facut asigurarea cu contractul de vanzare cumparare (e bine sa-l ai la tine)si certificatul de radiere (trebuie sigur). Asiguratorul e obligat sa-ti returneze suma aferenta lunilor neconsumate. Cel putin astea se cereau acum vre-o doi ani cand am avut aceeasi problema cu o masina. Da ca sa fii sigur du-te cu toate actele care raman in posesia ta dupa actiunea de vanzare cumparare. Multumesc mult pentru informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 (editat) Vand costum Dainese din 2 piese, nepurtat. (femei 1,65-1,70 cm inaltime) Jacheta este Dainese Air Frame Tex, marimea 44, iar pantalonii New Drake Air Tex, aceeasi marime. Impreuna se unesc cu fermoar si devin costum. Protectii la umeri, coate/antebrat, genunchi/tibie, si buzunar special pt protectie spate Dainese G2.Detalii aici:http://www.dainese.c...at=21&subcat=23http://www.dainese.c...gender=1&cat=12Pret 1200 lei negociabil. Editat Martie 8, 2013 de navix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Pentru vopsitul electrostatic, am acum o paleta de culori cu peste 200 de nuante din care puteti alege Vand un ventilator de laptop thinkpad z61m - 65 ron + transport - 0747 294 113 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Din motive personale trebuie sa ma despart de mobra o vreme,asa ca trebuie sa o vand Yamaha Super Tenere XTZ 750,750 CC,70 CP,an fabricatie 1993,culoare rosie,inamtriculata cu acte la zi,adusa in 2007,intretinuta foarte bine,ulei schimbat la fiecare 5000 KM,consumabile schimbate anul acesta,mai putin kitul de lant care necesita inlocuire,am cumparat-o cheala si tot ce este extra e pus de mine si anume:parbriz touring MRA cu deflector,aparatoare faruri de aluminiu,aparatoare noroi fata home made,crash-bars Heavy Duty,proiectoare Hella(sticla stanga sparta,am cazut la adunarea de anul asta)ceas+termometru,ungator lant home made cu electrovalva si cap ungere de la Harea,suport lazi si top case,lazi laterale Givi E45,top case Givi 450,avarii,trusa scule home made,prelungire aripa spate originala cu stop.Pretul este de 1500 euro si nu mai este negociabil.Pt alte informatii va stau la dispozitie la telefon 0740313423 P.S. bonus se da echipamentul moto care este in stare buna accesoriile se dau si separat,motorul fara accesorii dar cu echipament moto 1000 euro preturile accesoriilor revin la normal.voi face reducere in caz ca se iau mai multe accesorii.noul numar de telefon este 0742668055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Pentru vopsitul electrostatic, am acum o paleta de culori cu peste 200 de nuante din care puteti alege 2013-03-08 11.14.50.jpg Vand un ventilator de laptop thinkpad z61m - 65 ron + transport - 0747 294 113 2013-03-08 07.55.40.jpg Ce inseamna vopsit electrostatic? Este acel proces prin care suprafata care urmeaza sa fie vopsita este incarcata electric, iar particulele de vopsea adera mai bine la suprafata? Pe care suprafete se foloseste? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate