Sari la conținut

N-am scapat nici eu, 21 Mai zi blestemata!


LaurBalaur
 Share

Postări Recomandate

Niciodata nu as fi vrut sa deschid un topic aici, insa acum cand scriu cu mana stanga imi dau seama ce oribil e sa ai un accident mai grav. :laugh:

Dupa o frumoasa zi de sambata, petrecuta la reuniunea de la Ploiesti, parada super, distractie, etc, ne-am intors spre casa. Toate bune si frumoase ajung in Bucuresti, trec de Piata Presei si o iau pe directia tramvaiului 41 pt a ajunge pe podul Grant si ulterior acasa. Si atunci, momentul fatidic. Merg putin mai tare, depasesc o masina, cand in fata spitalului Elias era parcata o masina pe banda 1 si bloca tot sensul. Incep sa franez, incerc sa ma bag pe banda 2, insa paralel cu mine alta masina, franez si mai tare pana se blocheaza spatele si atunci intr-o fractiune de secunda trebuia sa iau o decizie: ori intram direct in spatele masinii oprite neregulamentar :ok: , ori... dau drumu la frane si ma bag intre cele 2 masini, ceea ce am si facut. Rezultatul trec la mm de masina din stanga insa sterg aripa masinii parcate pe dreapta, ma lovesc cu umarul, mana de oglinda, ghidonul o ia razna desi eram infipt rau pe manete, si.... urmeaza o cazatura pe partea dreapta :laugh: cu rostogoliri si aterizari pe bordura. Ma ridic de jos, vad sange nu stiam de unde, cand nu mai simt 2 degete care sant cam praf .....

Azi, luni am iesit din spital cu urmatoarele rezultate: 2 degete la mana dreapta operate, ala mic si inelarul, si julituri genunchi si putin coate, si alte dureri minore zic eu, mana dreapta in atela 1 luna, si multe intrebari.

Insa, cea mai mare problema este urmatoarea: se merita sa te dai cu motorul, stiind ca la un moment dat vei poposi prin spitale??? :ok:

Mentionez ca aveam casca, geaca de piele, mai putin manusi, si cea mai tare chestie: am avut accidentul drept in fata spitalului, deci am fost imediat in sala de operatie.

Cam atat, niciodata nu am scris un thread asa de mare, si imi vine sa ma dau cu capu de pereti acum, ma duc sa iau un calmant pt durere, pa..... :D

Editat de LaurBalaur
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

La's ca buba trece :laugh:

 

conduita preventiva: vezi ca-i ala oprit, franezi, te asiguri, schimbi banda si casti ochii la ala sa nu deschida usa sau sa nu intoarca de pe loc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

apropo, si eu m-am ales cu o incheietura luxata la mana dreapta in urma unei frumoase executii de "lumanare" care s-a lasat cu coada sparta, stop spart si numar mototolit...de,.. asa e cand incerci prea insistent...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar morala in cazul meu este urmatoarea: purtati mereu echipament full de protectie, evitati viteza in oras si conduceti preventiv. Am aflat pe pielea mea ca aceste sfaturi nu sunt doar niste vorbe goale, ci adevarul gol-golut.

P.S. Acum sunt mai optimist, am vazut motorul si e ok, numai o carena sparta si un levier rupt, nu bate nimic, a pornit binisor :laugh: si iar revin la ideea care o sa ma bantuie in continuare: merita sa merg in continuare pe motor, desi cand m-a operat am zis ca-mi bag ceva in el, riscul e mult m mare decat senzatia, daca muream, etc ?

:laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

P.S. Acum sunt mai optimist, am vazut motorul si e ok, numai o carena sparta si un levier rupt, nu bate nimic, a pornit binisor :ok:  si iar revin la ideea care o sa ma bantuie in continuare: merita sa merg in continuare pe motor, desi cand m-a operat am zis ca-mi bag ceva in el, riscul e mult m mare decat senzatia, daca muream, etc ?

:laugh:

La asta nu poti raspunde decat tu pana la urma. Pana una alta fa-te bine cat mai repede :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

merita sa merg in continuare pe motor, desi cand m-a operat am zis ca-mi bag ceva in el, riscul e mult m mare decat senzatia, daca muream, etc ?

La întrebarea asta, singurul care poate da un răspuns eşti chiar tu.

 

În rest, contează că eşti zdravăn şi n-au fost urmări mai serioase. După cum s-a spus deja, e greşeală mare să mergi fără echipament (mai bine mori de căldură decât să mori de durere), şi o greşeală şi mai mare să subestimezi prostia altora. În oraş tre' să te-aştepţi la orice prostie: canale neastupate, portiere deschise în faţă, viraje dreapta de pe benzile interioare şamd.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intrebarea ta e retorica... Toti credem ca noua nu ni se va intampla, si o data vine momentul in care, vorba unui avatar, "mergi mai repede decat poate zbura ingerul tau pazitor".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

terminati ma cu ingerii pazitori. daca avea ekipament asta era doar o zgarietura pe protectia de la manusa. Mergi si tu mai prudent, foloseste frana fatza nu spate, si ia-ti ekipament. Acu nu te-i fi speriat de doo julituri ?

 

Sorinake

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... Acu nu te-i fi speriat de doo julituri ?

Iti doresc sa nu afli niciodata ce inseamna sperietura ce poate ramane de la o simpla cazatura.

 

Eu m-am ales doar cu degetul mare de la piciorul stang luxat in sus, dar o luna de zile mi se zbarlea parul cand simteam metalul motocicletei. Imi venea in minte duritatea izbiturii! Brusc formele indragite devenistera ceva infricosator de tare si de greu.

 

Efectiv a trebuit sa reinvat sa merg pe motocicleta: ture in jurul garjelor, ture prin cartier, timid iesit in aglomeratia orasului....

 

Si nu totdeauna e la fel: alta cazatura m-a inversunat. Efectiv m-am sculat furios ca am cazut si am tras tare fara sa-mi mai pese de rahatul in care eram: iesire in panta mare si lunga din groapa de la Cheile Turzii cu cauciucuri si motor de strada pe drum de pamant intens plouat.

 

@LaurBalaur: o sa-ti treaca!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai omule, nu te pune nimeni sa gonesti in oras!

Daca te arde palma, nu te mai intreba daca merita sa te dai cu motoru!

Iti garantez ca daca mergi cu 60 nu ai cum sa intrii intr-o masina parcata.

Parerea mea!

Insanatosire grabnica!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stii cum e in viata daca me sa mori,mori si in pat asa ca nu te mai vaicari atata. Cunosc senzatia de la degete ai grja ca sunt bogat vascularizate si au multe terminatii nervoase cand te bandajeaza sa dai cu mukta Canamicina sa nu se lipeasca pansamentul sau daca gasesti si ai banuti cumpara pansamente grase sunt super, crdema vorbesc in cunostinta de cauza. Eu am avut si coloana rupta de la motor si tot merg picioare brate incheieturi etc etc.

 

MAXIMA SANATATE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Insanatosire grabnica !

Frica o sa treaca incetul cu incetul. Si eu am cazut in toamna, dupa care n-am mai mers pe motor pina in primavara asta. Cind m-am suit din nou mergeam foarte aiurea, imi era frica, dar usor a inceput sa treaca, dupa cum mi-au spus si mie altii ca se va intimpla. Acum sint mai prudent si o las mai moale, mai ales in oras. O sa-ti treaca si tie, suie-te pe motor dupa ce-ti revii si ia-o usurel. Nu fa o pauza prea lunga ca nu e bine. Refacere rapida si multa bafta :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pina te refaci te duci frumos pe la magazinele moto si-ti cumperi o pereche de manusi de buna calitate precum si o pereche de protectii de genunki . Tii cont de sfaturile care ti s-au dat si o sa fie bine !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce se poate zice in cazuri d-astea? Bine ca n-o fost mai rau shi insanatoshire grabnica! Sa te vedem inapoi in sha cat mai curand! Shi sa nu se mai repete! :laugh:

 

DDC

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...