razvi00 Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Salutare tuturor, Proaspat motociclist din Pajura, cu un Cbr f3 negru. Asfalt uscat tuturor si la cat mai multe iesiri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Copii, va rog frumos sa aruncati un ochi pe linkul de mai jos. Este foarte important. /index.php?/topic/664304-se-cauta-martori-pentru-accident-mortal-sos-cotroceni/page__view__findpost__p__2897320 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teddy.tanase Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Copii, va rog frumos sa aruncati un ochi pe linkul de mai jos. Este foarte important. http://www.motocicli...ost__p__2897320 am urmarit fiecare pagina a postului... se fac iesiri cu cei din zona aceasta? eu stau pe 1mai si nu prea am cu cine sa ma plimb.. proaspat motorist de circa 6 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefanos Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Salutare! organizam si noi o ieseala?? cat mai tine vremea cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Pierdut canish cu crash pad-uri, relatii in semnatura. Asfalt uscat, wtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 Nevoie urgenta de sange grupa B3 RH-NEGATIV sau 01 RH-NEGATIV, va rog frumos! Cei dispusi sa doneze sunt asteptati luni dimineata la 8 la Spitalul Militar din zona Garii de Nord! Mai multe detalii aici /index.php?/topic/670264-nevoie-urgenta-de-sange-grupa-b3-rh-negativ/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefanos Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 a venit calduricaaa:X abea am ajuns dupa o plimbare si oficial bucurestiul a fost asaltat de motociclisti:> sa ne auzim cu bine si in sezonul asta, asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misu_f Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 facem o gasca sa ne dam cu motoarele??Sant din Chitila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefanos Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 facem o gasca sa ne dam cu motoarele??Sant din Chitila. si eu tot din chitila, biserica sf andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Salutare "Vecinilor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_bra Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Cine doreste sa participe la deschiderea B'ESTFEST de anul acesta este invitat sa vina vineri 6 iulie la ora 14 in comuna Tunari pentru o intalnire si o parada moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiuDR650R Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 si eu tot din chitila, biserica sf andrei Strada Colectiei mai exact....si nu ma insel:D...uite o poza cu moto sa tii cine sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefanos Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Strada Colectiei mai exact....si nu ma insel:D...uite o poza cu moto sa tii cine sunt dupa intalnirea din trafic acum stiu si eu cine esti:P ne strangem la o plimbare? tot e vara cald..si vorba aia noi vara nu dormim;)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktln Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Salutare, De curand m-am alaturat si eu posesorilor de moto din zona. Vroiam sa va intreb daca stiti vreun garaj/curte/duba/etc prin zona Podu' Constanta pe unde as putea lasa si eu motorul (pentru pretul corect bineinteles ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Vecine cand gasesti ceva sa ma anunti si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Salutare, un garaj sau loc safe unde sa-mi tin motocicleta 3-4 nopti pe saptamana in zona aleii Hrisovului (Pajura) ar fi? Contra cost, bineinteles. Sunt vreo 3-4 motoare tinute in fata blocurilor, legate (choppere si street mai mult), dar stiu ca hotii au o pasiune pentru super-sportive si mi-e teama ca R6-le meu ar atrage atentia.Ma gandeam sa iau un lant gros si o husa, dar nimic nu sperie profesionistii, daca isi pun in plan sa fure ceva. E o tipografie in zona, foarte aproape, dar am vorbit cu paznicul si este exclus sa ma lase s-o tin inauntru. Mersi anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Salutare! Am facut o aplicatie ce foloseste Google Maps pentru gasirea de colegi/vecini cu care sa mergeti la munca. Gasiti mai multe informatii daca accesati linkul de mai jos. Daca nu va foloseste voua, dar vi se pare interesanta, poate distribuiti linkul celor care ar putea fi interesati. www.workompanion.ucoz.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), lângă Student Pub, am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 AJUTOR!!! AJUTOR!!! AJUTOR!!! Danut (varul meu) trebuie sa zambeasca din nou. Mi-a promis ca mergem la pescuit, ca se face motociclist, ca ma lasa sa-l bat la table dar pt ca sa-si tina promisiunile are nevoie de donatori de sange. Momentan are nevoie de donatori cu grupa doar cu grupa A2 pozitiv. Trebuiesc 2 persoane in fiecare zi. Donarea de sange se face pe strada DR FELIX (undeva pe lanaga Victoriei) dimineata intre 8 -11.Va rog sa ma contactacti (0723562645), inainte sa va dau mai multe detalii. Multumesc tuturor care mi-au fost deja alaturi. Va rog sa distribuiti toti mesajul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Am si eu de vanzare o casca. Poate va intereseaza:) se poate vedea/proba in Bucuresti:) /index.php?/topic/684914-casca-manusi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny Alyn Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 salutare.iese cineva la o plimbare mica?sa profitam de asfaltul cat de cat uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogaru Florin George Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Salutare, stau si eu prin Pajura si m-ar interesa inchirierea unui garaj la comun cu inca 1-2 "colocatari", sa iasa un pret mai bun. Mai este cineva interesat ? Poate sa fie si prin Bucurestii Noi, Chibrit, soseaua Chitilei pe la inceput. Dati PM sau scrieti direct aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator yo3hak Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 O intalnire pe la Bazilescu sau o mini excursie pe cand? Sunt din Bucuresti Noi posesor de YAMAHA XJ600 Diversion. Salutare la toti. Mai dar chiar nimeni din aceasta zona a Bucurestiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WOLF MOTO Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Dragi prieteni, Avem placerea sa va invitam sambata, 8 iunie , incepand cu ora 14:00, la petrecerea aniversara ce marcheaza implinirea a 3 ani de activitate a service-ului Wolf Moto si totodata lansarea noului magazin online pe care il puteti gasi pe pagina noastra web http://www.wolfmoto.ro Evenimentul se va tine la sediul nostru din Bucuresti, Str Tipografilor (Casa Presei), unde va asteptam cu placere la o bere (cu sau fara alcool) si unde vom avea prilejul sa povestim mai pe indelete, sa ascultam o muzica buna si sa ne distram inconjurati de motociclete. Tot din partea casei vom servi o “surpriza” la ceaun, realizata de echipa noastra . Va asteptam! Echipa Wolf Moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Hai sa scapam de caldura din oras si sa ne bagam la o excursie pe Transfagarasan !!! maine sau Luni cu plecare dimineatza si inapoi acasa pana seara. Care se baga ? sper sa nu ma duc singur ca data trecuta o765 . o8327 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate