gramy Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 cineva interesat de un gpz 500s modelul dupa 94 la 1000 de epuroi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzestos Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Salut! Need help. unde gasesc un semering 12x36x6??? sau are cineva pe acasa???? pleeeaasee!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Vand piese gpz 500s 88-93' dar merg si la modelele mai noi. id mess: tamas_09 tel.0766945711 Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Cumpar bobine de inductie si releu de incarcare GPZ 500s, model in jur de '99. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_motor Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Salutari, stie cineva daca motorul de pe un GPZ 500S din 96 se potriveste ( impreuna cu toata electronica) pe unul de inainte de 94??? Am un GPZ accidentat si ass fi vrut sa iau unul cat mai ieftin cu prb la motor si sa fac schimbarea. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shinkansen Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 Nu vrea nimeni un ninja de legenda la 700E, in disperare de cauza? Mesaj completat Dat. Multumesc pentru sprijin tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzestos Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Nu vrea nimeni un ninja de legenda la 700E, in disperare de cauza?Mesaj completat Dat. Multumesc pentru sprijin tuturor. Felicitari noului posesor....am auzit numa` de bune despre mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Salutari, stie cineva daca motorul de pe un GPZ 500S din 96 se potriveste ( impreuna cu toata electronica) pe unul de inainte de 94??? Am un GPZ accidentat si ass fi vrut sa iau unul cat mai ieftin cu prb la motor si sa fac schimbarea.Multumesc anticipat. Salut.am eu motor de gpz 500s,91' functionabil insa lipseste de pe el rotorul ca l-am vandut. Daca esti interesat i-ti trimit poze pe privat. id: tamas_09 Bafta. Mesaj completat Salut baieti, stiti pe unde as putea gasi o carena inferioara de Gpz '95 ? sa pot sa o prezint si eu pe a mea intreaga - Poate stiti pe cineva ce dezmembreaza vreunaMesaj completat Am gasit o carena inferioara, dar baiatul cu care am vorbit mi-a spus ca este de pe un GPZ model din 1989 - aveti idee daca se potriveste ? Carena nu am insa daca pe viitro te intereseaza alte piese cu mare placere.Bafta id yahoo messanger: tamas_09 Mesaj completat Apropo , voi unde va gasiti piese pe gpZeu ? Eu am gasit un singur site cu piese pt gpzuri . Daca va intereseaza il postez ( daca am voie aici ) . Voi ati avut probleme cu robinetul de la rezervor ? Piese gpz 500s din dezmembrare. id messanger:tamas_09 Bafta! Mesaj completat salut, mi s-a stricat volanta la gpz(mai exact sau spart magnetii) si am cumparat una dar e de generatia a-II si trebuie modificat pe ea din Timingul pt senzori de la aprindere...ma poate ajuta cineva ??? am un tutorial cum se face numa ca am cateva intrebari...........sau are cineva una stricata sa ii faca cateva poze?? ms Pt gpz 500 am eu stator in stare excelenta. e modelul 88'-93' dar merge si la astea mai noi. Bafta la reparatie. id messanger: tamas_09 Mesaj completat cine dezmembreaza gpz 500 modelul dupa 94'?sau daca stie cineva daca se potriveste manerul(bara aceea,nu ii stiu denumirea )de la cel de dinainte de 94 Am eu gpz500s la dezmembrare.e modelul 88-93' dar 90% din piese se potrivesc si la cel din 99. pt informatii hai pe privat. id yahoo messanger: tamas_09 Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gramy Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 cine vrea un un gpz din 94' la 4000ron? detalii la just_gramy sau 0723289670 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maa Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 cine imi poate imprumuta si mie o roata spate de gpz 500s? anul de fabricatie pana in 92, inclusiv. am nevoie sa fac itp-ul si am cauciucul cam tocit. si nu vreau sa-mi iau inca gume pentru ca vine iarna si vor trece prin ger de noi. va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucimoto Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 gpz-ul meu merge perfect . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maa Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 cine imi poate imprumuta si mie o roata spate de gpz 500s? anul de fabricatie pana in 92, inclusiv. am nevoie sa fac itp-ul si am cauciucul cam tocit. si nu vreau sa-mi iau inca gume pentru ca vine iarna si vor trece prin ger de noi. va multumesc nimeni-nimeni? Mesaj completat gpz-ul meu merge perfect . si nu-mi imprumuti si mie roata spate cat sa fac itp-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucimoto Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 nu cred ca merge din 96 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maa Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 nu cred ca merge din 96 . nu, nu merge din 92. pana in 92, inclusiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RADAR Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Salut. Am si eu o intrebare . Are cineva de vanzare un motor de gpz500s fabricatie 2002 sau 2003? Sau poate stiti pe cineva care aduce . Ofer maxim 1200 ron. Raspuns pe forum sau PM. Multumesc. Mesaj completat Salut. Am si eu o intrebare . Are cineva de vanzare un motor de gpz500s fabricatie 2002 sau 2003? Sau poate stiti pe cineva care aduce . Ofer maxim 1200 ron. Raspuns pe forum sau PM. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 cat lichid de frana incape la gpz500 modelul 87'-93'? adik 2 discuri la frana fata , iar in spate tabur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Salut , cineva din bucuresti are un intinzator de lant e distributie ,chiar mai uzat daca se potriveste pe en 500 sunt interesat sa cumpar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Salut , cineva din bucuresti are un intinzator de lant e distributie ,chiar mai uzat daca se potriveste pe en 500 sunt interesat sa cumpar. Piese gpz 500 din dezmembrare.aproape orice piese.id:tamas_09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzestos Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Cam liniste pe aici.... Mesaj completat Piese gpz 500 din dezmembrare.aproape orice piese.id:tamas_09 Salut! O biela ma intereseaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezarzanf Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 E liniste. E normal sa fie asa. GPZ-ul nu se strica asa usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 corect... dar mai degraba lumea a bagat motoarele la hibernat! Trist ... pentru aceia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzestos Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 corect... dar mai degraba lumea a bagat motoarele la hibernat! Trist ... pentru aceia Lasa Fane....ca vine si timpul tau sa o duci acasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RADAR Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Salutare, se vinde GPZ500S din 1994, culoare visinie, 32000 km, itp si asigurare valabile, consumabile schimbate recent, pret 1300euro negociabil. Cei interesati sunt rugati sa sune la 0761146782 Marius sau PM. Motorul este al unui prieten de-al meu din Galati. L-am vazut am mers pe el si va spun ca merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 M-am hotarat sa-mi dezmembrez gpz-ul. Preturi foooarte negociabile. Detalii in semnatura.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusD911 Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Salutare Se mai vinde un GPZ... detalii in semnatura Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate