Fury Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 pe drum catre intrunirea de la rasnov am ascultat niste: type o negative si implicit : http://www.youtube.com/watch?v=7cTU0Q4Uw4I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnknownRider Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 Motorcycle sound effects are cineva ? Vreau sa-mi setez ca ringtone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Butch Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 ceva mai hard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Ciocnire frontala intre Dio, Rammstein si Manowar, multi raniti si un mort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 ce vreumri... rasuna si in 2010 la ora 11 la mine in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) Cu lectia Maiden invatata ... vezi Immortal... bestial. Acum vre-un an a pus ice-ul cred un link cu ei si de atunci ii ascult frecvent Editat Septembrie 23, 2010 de Shobolanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cretzu_Dej Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Cu lectia Maiden invatata ... vezi Immortal... bestial. Acum vre-un an a pus ice-ul cred un link cu ei si de atunci ii ascult frecvent Mai mult decat bestial! Si una de la mine, e veche si sigura a mai fost, dar merita amintita: http://www.youtube.com/watch?v=qmQx10GFD-k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) RAGE http://www.youtube.com/watch?v=4pGvZYC7wS4...feature=related Mesaj completat Cu lectia Maiden invatata ... vezi Immortal... bestial. Acum vre-un an a pus ice-ul cred un link cu ei si de atunci ii ascult frecvent Am dat peste ei de vreo 3-4 ani pe cand citeam cu mare placere Heavy Metal Magazin facut de Lenti Chiriac and Co. dar spre neplacerea mea totul sa transformat intr-un site on line si revista a disparut ! Imi placea sa citesc o revista in care era un interviu despre o formatie si despre albumul pe care tocmai l-au scos, era altfel (mai direct parca)! Mesaj completat si sa nu uit si de Editat Septembrie 23, 2010 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 si sunt din CLUJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lehamith Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 ceva spiritual mai dur poate dar "touchy"? tãticii excelent pt violenta si http://www.youtube.com/watch?v=FLp2pzT_0Z8 o seara buna la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 (editat) Back to the roots... Godsmack - Drums Battle Editat Septembrie 25, 2010 de aquilla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Novalima - Machete (machete e "za best", il bate si pe chuck norris ... hi hi hi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Mesaj completat Si desigur ceva thrash metal http://www.youtube.com/watch?v=17dUpEP9e6A...layer_embedded#! Mesaj completat And more..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 recomand roy buchanan, un stil unic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate