ianachim Postat Octombrie 11, 2010 Autor Share Postat Octombrie 11, 2010 PE BMWU LED MI.AM MONTAT SI MI.S TARE INCANTAT STARLUCESTE ...LUMINEAZA PE SOFEERI EL "MI" BLOCHEAZA PE RITM NEAPARAT DE MANEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 Desierto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 Era RT, LT sau alt autobus de genul? Era GS, dar tot aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Desierto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Prea mari palestile alea de proiectoare. E epoca xenoanelor si a ledurilor. Proiectoare cu lupa, micute si eficiente. Mai folosesti asa ceva doar ca epatezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Desierto Gay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Prea mari palestile alea de proiectoare. E epoca xenoanelor si a ledurilor. Proiectoare cu lupa, micute si eficiente. Mai folosesti asa ceva doar ca epatezi. acrii-s strugurii asa-i? apropos, de xenoane, chestiile alea mici sunt PIAA CROSS COUNTRY H.I.D. iar "palestile" alea nu sunt nici pe departe mari. din poze, par seria 510 sau 520. daca vroia ceva mare alegea seria 540 sau 580. si ca sa epatez, o sa-mi iau eu ceva mare, sa fac lumina afara cand o sa le aprind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Deloc, sunt la nivel de prospectare pt a-mi face niste proiectoare cu leduri. Ceva mic si puternic, care poate fi ascuns in carena. Treaba e ca la costuri mult mai mici se poate scoate lumina puternica. Sunt destui clienti (fraieri in opinia mea) care sa arunce cu sutele de euro pe "lumina". Nenea asta face faruri de bicicleta alimentate la baterii. Uploaded with ImageShack.us Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Deloc, sunt la nivel de prospectare pt a-mi face niste proiectoare cu leduri. Ceva mic si puternic, care poate fi ascuns in carena.Treaba e ca la costuri mult mai mici se poate scoate lumina puternica. Sunt destui clienti (fraieri in opinia mea) care sa arunce cu sutele de euro pe "lumina". sunt fraier ca vreau mai multa lumina pe motoru meu? si ca nu vreau sa ma multumesc cu niste improvizatii? stiu ca sunt si variante mai ieftine, dar totusi, piaa nu sunt niste pocnitori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Am gasit ceva ceva dar inca nu is convins. Led, 24W, faza lunga si scurta. 3 si 3 leduri. 100$ setu parca. Ma gandesc ca ar merge daca as avea cate 2 seturi, adeca 4 proiectoare. Tre sa multumim la Al' de sus ca principala noastra grija e de care sa punem, nu daca ne lasa alternatoru sa punem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Gay. But of course... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 si ca nu vreau sa ma multumesc cu niste improvizatii? Auzi, domnu'... Cum Doamne iarta-ma legi la curent palestile alea minune? Ai vreo optiune la motocicleta sa atasezi proiectoare? Chiar si prinderea de motor e o improvizatie... Dar na, a ta e mai mica (la improvizatie ma refer ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Auzi, domnu'... Cum Doamne iarta-ma legi la curent palestile alea minune? Ai vreo optiune la motocicleta sa atasezi proiectoare? Chiar si prinderea de motor e o improvizatie... Dar na, a ta e mai mica (la improvizatie ma refer ) le leg wireless. da nu-i problema, tu pune-ti faruri de bicicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 (editat) Si sursa care transmite "wireless" tot trebuie s-o legi la curent, idem receptorul pentru proiectoare. Te cam afunzi in improvizatii. Succesuri! Editat Octombrie 17, 2010 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Si sursa care transmite "wireless" tot trebuie s-o legi la curent, idem receptorul pentru proiectoare. Te cam afunzi in improvizatii. Succesuri! o bag in priza. mai ai nelamuriri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2010 Autor Share Postat Octombrie 17, 2010 (editat) atat timp cat lumina e ok fascicul si culoare pot fi prinse pe cadru si rezista la apa parf si socuri mai conteaza ce pui acum daca ne legam de design/ aspect si lasam functionalitatea la urma luam moto de scos pe magheru ca doar e iluminat ce dracu prima data mi.am dat seama de dif intre xenon si halogen pe campuri in spatele unui ktm 990 ce avea montat xenon cand m.am intors in bucale a fost prima investitie la ce drumuri si soferi de caca avem LUMINA e foarte importanta in siguranta la ghidon led xenon etc LUMINA sa fie Editat Octombrie 17, 2010 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 led xenon etc LUMINA sa fie ...si s-a facut lumina Mesaj completat Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Eu n-am sa-nteleg niciodata pozele astea facute spre farurile aprinse. N-au nicio relevanta. Conteaza mult mai mult "perdeaua" de lumina care o astern pe asfalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Conteaza pt mine, mobrist interesat si de cum te vad conservele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Conteaza pt mine, mobrist interesat si de cum te vad conservele! Conservele e bine sa te vada ca si cum ai fi o alta conserva. Daca cumva banuiesc ca ai fi motocicleta, scuter sau bicicleta, isi baga piciorul instantaneu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Una e sa pari masina si alta pom de craciun... S-ar putea sa te caute lumea la "radacina" de cadouri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 20, 2010 Autor Share Postat Octombrie 20, 2010 Una e sa pari masina si alta pom de craciun... S-ar putea sa te caute lumea la "radacina" de cadouri sau dupa ......GLOBULETEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Mesaj completat D1200R Ce le mai trece la astia prin cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Cautand cu totul altceva, am gasit cam ce contineau vechile truse de scule BMW. Poate intereseaza pe cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 deci e clar - modelele noi sunt mult mai fiabile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate