bogdan_harea Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Prea multe noutati nu vor mai apare pana nu se vand primele exemplare si incep si proprietarii sa vorbeasca. Poate fi primul GS cu cap si coada. http://www.georgeherald.com/news.aspx?id=43916&h=Motoring-journalist-dies-during-launch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 GL5 inseamna ca e pentru hypoid deja. Sa zici ca hypoid pt GL5 e ca si cum ai zice urc in sus. Adeca pleonasm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 http://www.mcnews.com.au/NewsArchives/2011/Sales_quarter/Top_Adventure_Touring.htm e pt australia 2011 primul sfert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 M-ati bagat in ceata cu schimbatul lichidului de ambreiaj (sincer nu am auzit pana acum si nici nu am citit pe forumurile de moto). Unde ma pot documenta cum se face operatia asta, nu ca as face-o eu, dar macar sa stiu cum ar trebui sa se procedeze. Cu schimbatul lichidului de frana parca a postat cineva pe topicul asta.Mersi anticipat. Ambele lichide trebuie schimbate cf planului de service, pt preintampinarea unor probleme, cum ar fi depunerea impuritatilor, pierderea rezistentei la presiune (frana devine moale, mai ales la cald), etc. Daca are ABS motoreta, unitatea se poate defecta de la lichidul de frana "murdar". Din pacate aceste lichide sunt considerate de multi ca fiind "de neschimbat", si nu numai la moto, dar si la masini. In ceea ce priveste inlocuirea lichidului de ambreaj, presupun ca poate fi inlocuit la fel ca si lichidul de frana, adica prin adaugare sus in paharel + pompare si eliminare lichid vechi jos, la surubul de aerisire. Eu am facut asta doar la frana si merge brici, exact ca la orice instalatie clasica (chiar daca am ABS). Stiu insa ca la GS-urile fabricate inainte de 2007 (cele cu "servofrana") nu merge inlocuirea lichidului prin metoda clasica si simpla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Pentru pasionati: Raport vanzari BMW pentru UK: https://www.press.bmwgroup.com/pressclub/p/gb/pressDetail.html?title=combined-first-quarter-sales-make-bmw-motorrad%E2%80%99s-r-1200-gs-and-adventure-the-uk%E2%80%99s-best-selling&outputChannelId=8&id=T0126367EN_GB&left_menu_item=node__2201 Citez: One in every two tourers purchased in the first three months of 2012 is a BMW. De unde deduc eu ori ca fiind primele 3 luni restul firmelor erau inchise si cu bemveu' se merge si iarna (ma rog, cat de iarna e prin uk...), ori prin definitie tourer e bmw cu 1/2 exceptii. Si, pentru ca sigur au manarit cifrele (ca doar e postat pe site-ul lor), am mai gasit niste cifre pentru 2012, world-wide: http://www.webbikeworld.com/motorcycle-news/statistics/motorcycle-sales-statistics.htm Spor la citit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 30, 2013 Admin Share Postat Ianuarie 30, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Voi toți ați manarit ABS-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2013 Prea multe noutati nu vor mai apare pana nu se vand primele exemplare si incep si proprietarii sa vorbeasca. Poate fi primul GS cu cap si coada. http://www.georgeherald.com/news.aspx?id=43916&h=Motoring-journalist-dies-during-launch CAND MA UIT LA ACEST CLIP IMI DAU SEAMA" CAT DE INAPOIAT SI PROST ESTE MODELUL PE CARE.L CONDUC NUMAI VAZAND CUM IA CURBELE IMI DAU SEAMA DE CICLISTICA PERFORMANTA DE PE ACEST MODEL IN MOMENTUL FRANARII IMI DAU SEAMA CE ABS DE CACA.T AM PE MODELUL MEU SI DOAR UITANDU .MA CU SE DISTANTEAZA DE MOTOCICLETA DIN SPATE IMI DAU SEAMA CA ACEST LUCRU ESTE POSIBIL NUMAI DATORITA RACIRII PE APA DOAMNE ..CE..CAP////////CE COADA....... "HERA " SA UIT....... FRATEEEEE MODELUL ASTA MERGE SI PE STANGA....................IOI IOI IOI...CE AM PIERDUT CA GS.UL VECHI NU L.AM VANDUT..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Motocicleta din spate este un F 800 GS [cu racire pe apa cu abs calumea nu ca al tau cu ciclistica performanta si cu suspensii de cacao] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Voi toți ați manarit ABS-urile Clar! Si ieri, si azi-dimineata. Ca daca e alunecos, io ce sa-i fac. Mânaresc la frana si ma pomenesc ca mânaresc la abs de fapt. Desi recunosc ca cel mai des piciorasc la el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 CAND MA UIT LA ACEST CLIP IMI DAU SEAMA" CAT DE INAPOIAT SI PROST ESTE MODELUL PE CARE.L CONDUC NUMAI VAZAND CUM IA CURBELE IMI DAU SEAMA DE CICLISTICA PERFORMANTA DE PE ACEST MODEL IN MOMENTUL FRANARII IMI DAU SEAMA CE ABS DE CACA.T AM PE MODELUL MEU SI DOAR UITANDU .MA CU SE DISTANTEAZA DE MOTOCICLETA DIN SPATE IMI DAU SEAMA CA ACEST LUCRU ESTE POSIBIL NUMAI DATORITA RACIRII PE APA DOAMNE ..CE..CAP////////CE COADA....... "HERA " SA UIT....... FRATEEEEE MODELUL ASTA MERGE SI PE STANGA....................IOI IOI IOI...CE AM PIERDUT CA GS.UL VECHI NU L.AM VANDUT..... mi se pare sau doar peisajul e dragut? recunosc, n am stat sa ma uit pana la capat, daca am sarit ceva interesat , spune ti 2 masini care merg pe partea gresita din care una filmeaza ianachime, tu ce zici mai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcseh Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Uite ce zic astia: http://www.touratech-usa.com/Adventure/Blog/JOUubZ/12-Reasons-We-re-Excited-2013-BMW-R1200GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Incepe sa semene a motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 (editat) asa e: fix a mobra seamana e varianta Triple pink!!! ps: scuze, nu m-am putut abtine. Editat Februarie 1, 2013 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 asa e: fix a mobra seamana e varianta Triple pink!!! ps: scuze, nu m-am putut abtine. Vezi ca ai incurcat mobrele . Aia din poza ta e modelul vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 stiu, dar eu ma uitam dupa genti si am dat de astea. si tot se vorbea aici de touratech.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 asa e: fix a mobra seamana e varianta Triple pink!!! ps: scuze, nu m-am putut abtine. decat v-stromu, as conduce triple pink oricand. p.s. scuze, dar nici eu nu m-am putut abtine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 simpatic, invidia asta. postul meu era pentru a descreti fruntile nicidecum pentru a ofensa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 (editat) simpatic, invidia asta. postul meu era pentru a descreti fruntile nicidecum pentru a ofensa. si al meu la fel. (cu invidia probabil e invers). poti intra si pe topicul posesorilor de R1 sa le descretesti si lor fruntile KTM Busa Monster Editat Februarie 1, 2013 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 ti-am spus ma uitam dupa genti nu dupa mobre roz. da se pare ca tu nu intelelegi unele nuante. nu caut cearta si nici discutii in contradictoriu care oricum nu duc la nimic bun. dar se pare ca tu asta cauti. punct! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 ti-am spus ma uitam dupa genti nu dupa mobre roz. da se pare ca tu nu intelelegi unele nuante. nu caut cearta si nici discutii in contradictoriu care oricum nu duc la nimic bun. dar se pare ca tu asta cauti. punct! sorry! poate ai dreptate, insa nici eu nu caut, dar in ultima perioada imi tot explica posesorii de vstrom cat de bun e motoru lor in comparatie cu bmw-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 asa e si cu puiul ciorii: al ei e cel mai frumos. daca e sa o tinem pe discutia asta care e mai buna, avem amandoi argumente si contraargumente pana saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate