laurmlau Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 (editat) cu siguranta o sa imi pun folie de sticla pe display, ca sa nu se zgarie de la offroad, evident. ma intreb cum o sa fie recall-ul pentru cryptowall pe chestia asta. Editat Iulie 10, 2017 de laurmlau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 Cand se frange de la jumate agregatul credeti ca displayul scapa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 (editat) cu siguranta o sa imi pun folie de sticla pe display, ca sa nu se zgarie de la offroad, evident. ma intreb cum o sa fie recall-ul pentru cryptowall pe chestia asta. De la ce ????? Asta a fost mega LOL. Scuze, dar chiar am ras cu pofta, cat se poate de instantaneu si total nesimulat. Uite cum facem. Eu chiar ma uitam la episodul asta foarte misto. Asta inseamna off-road la nivel de abc dpmdv. Baza bazelor, carevasazica. Daca tu crezi ca poti face asa ceva cu 1200 Gs, atunci mega hi5, esti un profi. Desi eu zic ca nu are nici o taina asocierea. Parerea mea, ca de obicei. Link: Adventura, da. Off-road... LOL again. Da, stiu, as always, "the devil is in the details (semanthics)" Editat Iulie 11, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Tenere-ul e cel mai bun. Am calarit 7 ani exemplarul din filmulet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 S-o fi stricat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Pivot Pegz-urile sunt vandute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 De la ce ????? Asta a fost mega LOL. Scuze, dar chiar am ras cu pofta, cat se poate de instantaneu si total nesimulat. Uite cum facem. Eu chiar ma uitam la episodul asta foarte misto. Asta inseamna off-road la nivel de abc dpmdv. Baza bazelor, carevasazica. Daca tu crezi ca poti face asa ceva cu 1200 Gs, atunci mega hi5, esti un profi. Desi eu zic ca nu are nici o taina asocierea. Parerea mea, ca de obicei. Link: Adventura, da. Off-road... LOL again. Da, stiu, as always, "the devil is in the details (semanthics)" Eu zic ca veriga slaba e pilotul, motorul poate multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 De la ce ????? Asta a fost mega LOL. Scuze, dar chiar am ras cu pofta, cat se poate de instantaneu si total nesimulat. Uite cum facem. Eu chiar ma uitam la episodul asta foarte misto. Asta inseamna off-road la nivel de abc dpmdv. Baza bazelor, carevasazica. Daca tu crezi ca poti face asa ceva cu 1200 Gs, atunci mega hi5, esti un profi. Desi eu zic ca nu are nici o taina asocierea. Parerea mea, ca de obicei. Link: Adventura, da. Off-road... LOL again. Da, stiu, as always, "the devil is in the details (semanthics)" Se poate face asa ceva si cu 1200, poate chiar si cu Vstrom, dar cu niste anvelope adecvate, nu cu slicuri, baietii au fost total nepregatiti la capitolul asta, altfel, nu arata de speriat nimic din filmuletul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Se poate face asa ceva si cu 1200, poate chiar si cu Vstrom, dar cu niste anvelope adecvate, nu cu slicuri, baietii au fost total nepregatiti la capitolul asta, altfel, nu arata de speriat nimic din filmuletul ala. bre, pe la garnic am ajuns cu masina... a fost asa periculos ca pe la 5 dimineata incercam sa leg barca de pom in fatza carciumii deci... depinde de perceptie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 bre, pe la garnic am ajuns cu masina... a fost asa periculos ca pe la 5 dimineata incercam sa leg barca de pom in fatza carciumii deci... depinde de perceptie... Io' n-am inteles nimic din ce ai scris, adica mna, cuvintele sunt clare dar sensul imi scapa. Te-ai da cu 1200 pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mironeb76 Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 Salutare. Scuze pt off topic. Ma poate ajuta cineva cu un pont ? Ce ulei pot folosi in locul Shell ? Pt gs LC 2016. Un Castrol parca era. 5W40. Ceva pareri ??? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 Scuze pt off topic. Ma poate ajuta cineva cu un pont ? Ce ulei pot folosi in locul Shell ? Pt gs LC 2016. Orice ulei care respecta normele date de producator. Dar daca este 2016, inseamna ca mai ai si garantie. De ce nu ti-ai pune uleiul pe care ti-l pun ei la service? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mironeb76 Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 Nu exista in magazine Shell Advantec. Si eu am nevoie doar de 1 L. Sa completez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 Acum ceva timp lumea povestea pe forum ca achiziționează ulei Shell pentru motocicleta de la benzinăriile Lukoil. Sper sa te ajute cu ceva informația asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 (editat) Nu exista in magazine Shell Advantec. Si eu am nevoie doar de 1 L. Sa completez. Daca iti puneai localizarea la profil, asa cum ar fi normal, intelegeam daca ai vreun dealer BMW in zona ta Deci uleiurile BMW le gasesti la o rep. BMW Motorrad. Daca nu, pui ceva echivalent. Dar intrebarea e alta: imi mananca ulei LC-ul? Eu la fosta, in 3 ani, nu am completat niciodata, desi trag de motor. Iar cu asta noua n-am decat vreo 3500 km si nu e cazul. Editat Iulie 14, 2017 de KHK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Iulie 15, 2017 Share Postat Iulie 15, 2017 Acum poate spun o prostie dar eu stiam din auzite ca nu se amesteca uleiurile . Adica castrol ai , castrol completezi . Acum nu stiu daca e si adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat Iulie 19, 2017 Share Postat Iulie 19, 2017 https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0272424EN/bmw-motorrad-presents-connectivity-optional-equipment-multifunctional-instrument-cluster-with-6-5-inch-full-colour-tft-display-offering-a-wide-range-of-features?language=en » Post actualizat in 19 Jul 2017 17:16 » Post actualizat in 19 Jul 2017 17:20 Scuze, acum am vazut ca s a mai postat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 Acum poate spun o prostie dar eu stiam din auzite ca nu se amesteca uleiurile . Adica castrol ai , castrol completezi . Acum nu stiu daca e si adevarat Nu e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 21, 2017 Share Postat Iulie 21, 2017 (editat) Ce se face in recall-ul de la furca: Editat Iulie 21, 2017 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashOverride Postat Iulie 21, 2017 Share Postat Iulie 21, 2017 Ce se face in recall-ul de la furca Pentru ca la GSA-ul meu 2015, computerul de bord se incapataneaza sa imi arate din cand in cand ca am un bec ars la stopul de frana cu LEDuri, am fost ieri cu motorul la service la BMW Motorrad in Viena. Parte din protocolul de admitere in service este o inspectie generala a intregului motor, ca sa vada pe ce alte chestii ar putea sa-ti mai ia banii, daca tot esti acolo! Si dupa ce s-au uitat la tot motorul, le zic "Dar furca nu o verificati?". Si incepe procesul, exact ca in video. Jos cauciucul, bagat foita de 0.2mm intre tub si capac si... de unde baiatul era tot un zambet, fata lui devine foarte serioasa. Foita a intrat complet. Il cheama pe seful de service, mai verifica si el o data. Foita la fel de incapatanata, nu vrea sa ramana pe afara. Isi soptesc ceva intre ei, apoi dispar in service si reapar dupa cateva minute: "O sa va schimbam furca astazi". Deci informatiile din filmuletul ala sunt adevarate, iar campania chiar se intampla. Pentru ca nu au inca stoc de piese suficient de mare, inca nu au facut recall-ul public, dar daca te duci si le ceri verificarea, o efectueaza si in caz de ceva, pot sa intervina. Daca aveti ture mai lungi (si mai grele) programate in viitorul apropiat, cred ca e o idee buna sa treceti din proprie intiativa pe la service. Altfel sigur vor lansa curand si o chemare publica in service. Pacientul, dupa operatie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 21, 2017 Share Postat Iulie 21, 2017 Problema e ca sunt multe motociclete si piesele sunt putine, asa ca o sa dureze ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 23, 2017 Share Postat Iulie 23, 2017 Numa sa nu se rupa de mai jos. » Post actualizat in 25 Jul 2017 15:59 Imi place culoarea de la bucsa. Fain material. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iulie 26, 2017 Share Postat Iulie 26, 2017 Hai sa-mi prezint si io babaciunea, 1200 GS din 2004, cam ramolita dar mi-a cazut cu tronc. Momentan este beteaga de jamba stanga, are nevoie intr-un viitor de kit de ambreiaj si de o vopseala mai ok. Este trecuta prin multe maini dar inca se tine bine. Dupa un an de dat pe tot ce inseamna GS de la 2004 la 2016 asta este modelul cu care m-am impacat cel mai bine si sper sa ma plimbe mult si bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 26, 2017 Share Postat Iulie 26, 2017 ... are nevoie intr-un viitor de kit de ambreiaj si de o vopseala mai ok. Si n-ar strica si-un crashbar Sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 Dupa un an de dat pe tot ce inseamna GS de la 2004 la 2016 asta este modelul cu care m-am impacat cel mai bine si sper sa ma plimbe mult si bine. Hai sa-ti traiasca ! Eu sunt curios de ce tocmai cu asta te-ai impacat cel mai bine. Daca nu e secret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate