Bizonu rosu Postat Iunie 30, 2021 Share Postat Iunie 30, 2021 Acum 4 ore, cuki a spus: S-ar putea sa-mi recomandati ceva? Deobicei tot vad clasicul top case in forma de cub, care nu stiu daca este neaparat comod. Dacă nu vrei clasicele cutii de aluminiu încearcă GiVi, cu marca asta nu dai greș : https://www.ebay.at/itm/401992320103?hash=item5d989c0467:g:VQYAAOSwSGNd778S sau, dacă vrei să faci economie, o replică : https://www.ebay.at/itm/184621665287?hash=item2afc4f0c07:g:XWoAAOSwIX5gANVl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 La 30.06.2021 la 12:34, cuki a spus: pe final de august/inceput de septembrie imi soseste si mie noul GS1250. Caut sa-mi achizitionez un topcase, dar care sa fie cat mai ok pentru pasager pe post de spatar. S-ar putea sa-mi recomandati ceva? Deobicei tot vad clasicul top case in forma de cub, care nu stiu daca este neaparat comod. Eu nu am auzit pe cineva sa se planga de topcase-ul vario din punctul asta de vedere. Daca vrei o alternativa, tot accesoriu original BMW, mai exista un topcase mai mare, de 49 L: https://www.leebmann24.de/bwm-topcase-gross-77438551996.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 La 30.06.2021 la 13:34, cuki a spus: Salut, de curiozitate, cand l-ai comandat/ce termen de livrare ti-au dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat August 18, 2021 Share Postat August 18, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Septembrie 14, 2021 Share Postat Septembrie 14, 2021 AJUTOR si rugaminte ! Daca cineva are de vanzare un calculator pentru farul LED generatia II din 2018+. Cel mic care este sub far. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Octombrie 16, 2021 Share Postat Octombrie 16, 2021 La 24.06.2021 la 19:36, AS25 a spus: Salutare BMW iști... Am și eu o rugăminte, caut un top case pt. GSA. Ma poate juta cineva? Stiu unul GIVI de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Noiembrie 20, 2021 Share Postat Noiembrie 20, 2021 Intrebare de amator, guma fata pare ca mai merge, gresesc? E scorpion trail 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 eu zic ca da, vad ca ai masurat santurile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 La 20.11.2021 la 14:46, DiarM a spus: Intrebare de amator, guma fata pare ca mai merge, gresesc? E scorpion trail 2 Pai vezi si tu ca ai martori de uzura pe anvelopa. Se si vad in poze Mai ai destula 'carne' pe ea, mai duce destui km in conditii ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 Salutare ! Are cineva o banda- litrometru de GS ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 Acum 12 minute, shpixy a spus: Salutare ! Are cineva o banda- litrometru de GS ? Te costa vreo 900 lei piesa si inlocuirea, la bavaria, tine maxim 2 ani. Daca ai noroc, se strica in garantie, o schimbi o data pe bani, si o rezolvi pt urmatorii 2-3. Apoi iar se strica, iar dai 900 lei :))) Din pacate BMW nu a facut recall, a recunoscut doar partial duda asta, a inlocuit vreo x ani gratuit, apoi pe bani. Nu au venit cu o solutie niciodata, doar au vandut piesa minune. La seria urmatoare, au revenit la solutia clasica, si au renuntat la banda minune.... O data cu modelul LC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 ! i-utuF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 Acum 7 minute, shpixy a spus: ! i-utuF 667 fara tva,piesa, prin 2018. m am uitat pe factura. plus manopra, 1 jumate de ora, 450 ora de manopera. fa calculul:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 22, 2021 Admin Share Postat Noiembrie 22, 2021 Ce înseamnă 900 ron pentru un posesor de regină a Alpilor? Peanuts! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 2 hours ago, shpixy said: Salutare ! Are cineva o banda- litrometru de GS ? Cauta modelul pentru 2012-2013 cu sonda litrometrica normala si scapi de mizeria aia de banda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 Salut, Nu e chiar asa mare bataia de cap precum se spune. Eu am schimbat in 2016-2017 si de atunci nu au mai fost probleme. La fel cativa amici. Din cate stiu trebuie facuta calibrare - gs911 si banda uscata. Nu cred ca se potriveste sonda normala de pe 2012-2013 fara ceva modificari - mecanismul de citire nivel benzina la 2008-2009 cred ca e apogeul complicatiei de dragul complicatiei - nu cred ca puteau gandi un mecanism mai complex ... Pe aici parca erau niste idei dar nu am urmarit cu atentia - https://www.ukgser.com/forums/showthread.php/509657-Fuel-strip-to-float-conversion-complete-guide Bafta, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 23, 2021 Share Postat Noiembrie 23, 2021 Acum 11 ore, ivanp a spus: Salut, Nu e chiar asa mare bataia de cap precum se spune. Eu am schimbat in 2016-2017 si de atunci nu au mai fost probleme. La fel cativa amici. Din cate stiu trebuie facuta calibrare - gs911 si banda uscata. Nu cred ca se potriveste sonda normala de pe 2012-2013 fara ceva modificari - mecanismul de citire nivel benzina la 2008-2009 cred ca e apogeul complicatiei de dragul complicatiei - nu cred ca puteau gandi un mecanism mai complex ... Pe aici parca erau niste idei dar nu am urmarit cu atentia - https://www.ukgser.com/forums/showthread.php/509657-Fuel-strip-to-float-conversion-complete-guide Bafta, paul Tu ai avut noroc :)) La mine o schimbase cel de la care am cumparat, si la mine s-a dus de 2 ori, asta in interval total de 3 ani, pe acolo. O data a fost doar de calibrare, ce i drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valenteen Postat Noiembrie 25, 2021 Share Postat Noiembrie 25, 2021 Babaieti, tocmai ce m-am pricopsit cu o vaca, 1200 gs, fabricatie 2012, aia cu dohc(nici nu stiu ce e), si cand o mulgi chiar da lapte si miere, si da bine. Acum, sa revin la oile mele, dupa ce am plimbat-o eu vreo 500 km weekendul trecut, am vazut ca ma cam bate vantul pe ea si m am gandit ca poate stiti pe cineva, care stie pe cineva, care are un prieten, care are un var, care sta cu sora unuia de vinde un parbriz de GS ADV cu suportul ala de prindere, ca poate asa nu mai fac otita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusI oana Postat Ianuarie 11, 2022 Share Postat Ianuarie 11, 2022 Salut, Am eu un parbriz de Adv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Salut, Veste buna - la 1250 Hans a avut o idee "geniala" si a rezolvat problema prezenta la LC - acumularea apei in partea de jos a basculei, zona dinspre grup ... stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 20, 2022 Share Postat Martie 20, 2022 Salut, pentru ca unul din proiectoarele mele cu LED originale a cedat, am facut niste suporti din inox, pe care am prins alte proiectoare HELLA, cu led, 5 ani garantie, poate va face cu ochiul https://www.spankraft.com/en/home/10-led-lights-in-hella-ff50-packaging.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 20, 2022 Share Postat Martie 20, 2022 La 14.09.2021 la 17:02, johnbv a spus: AJUTOR si rugaminte ! Daca cineva are de vanzare un calculator pentru farul LED generatia II din 2018+. Cel mic care este sub far. Poate ca e tarziu acum... aveam eu unul Proiectoare cu LED si modulator la pompa de benzina cu garantie pe viata! https://www.spankraft.com/en/home/10-led-lights-in-hella-ff50-packaging.html https://www.spankraft.com/en/r1200-sohc/11-bmw-fuel-pump-controller-replacement-in-3d-printed-case.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Martie 20, 2022 Share Postat Martie 20, 2022 Acum 3 ore, Dan Cata a spus: Poate ca e tarziu acum... aveam eu unul Proiectoare cu LED si modulator la pompa de benzina cu garantie pe viata! https://www.spankraft.com/en/home/10-led-lights-in-hella-ff50-packaging.html https://www.spankraft.com/en/r1200-sohc/11-bmw-fuel-pump-controller-replacement-in-3d-printed-case.html Multumesc frumos DAN ...am rezolvat problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 Salutare, Caut de ceva timp un R1200GS, in afara de Olx si prezentul forum, pe unde imi recomandati sa ma mai holbez? Bugetul este undeva pe la 11500E, cer prea multe daca vreau sa fie >2016 si <30k km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Aprilie 3, 2022 Share Postat Aprilie 3, 2022 mobile.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate